Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ala gratulacje już niedługo utulisz swoje dzieciątko Skarb jak tylko dasz radę informuj jak tam u ciebie
Samari to ty następna w kolejce i też już za kilka dni będziesz tulić swojego synka Ale fajnie już teraz nic tylko czekać na kolejne rozpakowania jedno po drugimSzczęśliwa Mamusia, Samari0702 lubią tę wiadomość
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOleander wrote:Ok zrobiłam sobie hybrydę na stopach joga się przydała nie powiem
Sama sobie zrobiłaś jak tak to wielki szacunek 💪💪💪😊, ja ledwo co paznokcie obcięłam .
Macie moje drogie racje , ale dziś piękny dzień ❤❤❤.Oleander, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVerbena
A jak samopoczucie po cięciu ? Po ile czasu planują pionizacje u Ciebie ?
Tak ja 23.04 ale nie wiem o której godzinie,narazie jestem w szpitalu na jeden dzień Bo dostaje 2 zastrzyki że sterydami na święta do domu i w poniedziałek w powrotem na oddział wracam . A tymczasem zamówiłam sobie pizzę bo umrę z głodu 😹😂😹😹Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czuję się dobrze jedynie szczypie mnie blizna po prawej stronie gdzie jest dren i czasami czuje jak macica się obkurcza ale tragedii nie ma więc staram się nie nadużywać przeciwbólowych. Pionizacja dziś wieczorem i prysznic.
Bardziej na chłodno mogę powiedzieć że z moją macicą kiepsko bo w jednym miejscu jest na 1-2 milimetr grubości i może być problem z ewentualną kolejna ciążą co mnie zasmuciło. Filip natomiast ma delikatnie przekreconą główkę ponieważ w brzuszku miał mało miejsca a główke miał wciśniętą w moje prawe biodro ale ma to się skorygować samo do 6 tygodni. Będziemy też rozmawiać z pediatrą bo ma za krótkie wędzidełko pod językiem i nie wiadomo czy nie będzie trzeba naciąć, chociaż w ssaniu nie przeszkadza to w przyszłości może wystąpić np problem z wymową.
Hehe tu w szpitalu też dziewczyny pizze zamawiały a ja do jutra nic nie mogę jeść ale jak tylko będę mogła wynagrodzę sobie to wszystko pysznym sushi i tataremWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 16:33
Szczęśliwa Mamusia, Oleander, PatkaPP, Nistera, Izka37, MaMaMi83, kama2784, Veri, Agata :), Paula_071 lubią tę wiadomość
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
nick nieaktualnyWłaśnie dlatego wolę się obkupić w jakieś wafle ryżowe , ciasteczka maślane rogale seven days i wodę , nie ma tam sklepików ani w jednym ani w drugim szpitalu , są tylko automaty na pieniądze na samym parterze , i jeden automat z kawą , herbatą i gorąca czekoladą 😜😁 .
-
nick nieaktualnyMamusia
Powiem ci że w moim mieście w szpitalu jest bar,sklepik,apteka i nawet fryzjer hehe ale.to duży spzital specjalistyczny A jestem w szpitalu gdzie pracuje mój lekarz A ot malutki szpital i tak samo.tutaj nic nie ma jedynie automat na dole z kawą i z zimnymi napojami....
Też mam.wafle.ryzowe biszkopt ale tym.sie nie da najeść hahaSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVerbena
Znam ten ból wieczorem przed cc kolacja i to ostatnie jedzenie przez dwa dni...
A co do macicy,może to być spowodowane krótkim odstepem między cieciami ?
Moja kuzynka miała.przerwe 1.5 roku i też dostała "zakaz" na dzieci bo ściany macicy za cienkie blizna cienka i zbyt duże ryzyko dla życia i zdrowia ,przykro mi -
nick nieaktualny
-
O 12.33 na swiat przyszedl moj synek 50 cm i 3030 g przez cc . Ciezko dochodze do siebie ale dla malego warto .
Oleander, Ciasteczko777, Glendolina, kama2784, Izka37, ago91, Pani Moł, Agata :), Nistera, Milka1991, MaMaMi83, MaryJane, Chusy, puszek369, Kruszynka91, Biała Azlia, PatkaPP, Paula_071, Veri, Rudzik1, 4me, Szczęśliwa Mamusia, slodka100 lubią tę wiadomość
-
skarb15 wrote:O 12.33 na swiat przyszedl moj synek 50 cm i 3030 g przez cc . Ciezko dochodze do siebie ale dla malego warto .
Zdrówka dla Was
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*)