Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ala gratulacje już niedługo utulisz swoje dzieciątko
Skarb jak tylko dasz radę informuj jak tam u ciebie 
Samari to ty następna w kolejce i też już za kilka dni będziesz tulić swojego synka
Ale fajnie już teraz nic tylko czekać na kolejne rozpakowania jedno po drugim
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOleander wrote:Ok zrobiłam sobie hybrydę na stopach
joga się przydała nie powiem 
Sama sobie zrobiłaś jak tak to wielki szacunek 💪💪💪😊, ja ledwo co paznokcie obcięłam .
Macie moje drogie racje , ale dziś piękny dzień ❤❤❤.
nick nieaktualny, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVerbena
A jak samopoczucie po cięciu ? Po ile czasu planują pionizacje u Ciebie ?
Tak ja 23.04 ale nie wiem o której godzinie,narazie jestem w szpitalu na jeden dzień Bo dostaje 2 zastrzyki że sterydami na święta do domu i w poniedziałek w powrotem na oddział wracam . A tymczasem zamówiłam sobie pizzę bo umrę z głodu 😹😂😹😹
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czuję się dobrze jedynie szczypie mnie blizna po prawej stronie gdzie jest dren i czasami czuje jak macica się obkurcza ale tragedii nie ma więc staram się nie nadużywać przeciwbólowych. Pionizacja dziś wieczorem i prysznic.
Bardziej na chłodno mogę powiedzieć że z moją macicą kiepsko bo w jednym miejscu jest na 1-2 milimetr grubości i może być problem z ewentualną kolejna ciążą co mnie zasmuciło. Filip natomiast ma delikatnie przekreconą główkę ponieważ w brzuszku miał mało miejsca a główke miał wciśniętą w moje prawe biodro ale ma to się skorygować samo do 6 tygodni. Będziemy też rozmawiać z pediatrą bo ma za krótkie wędzidełko pod językiem i nie wiadomo czy nie będzie trzeba naciąć, chociaż w ssaniu nie przeszkadza to w przyszłości może wystąpić np problem z wymową.
Hehe tu w szpitalu też dziewczyny pizze zamawiały a ja do jutra nic nie mogę jeść
ale jak tylko będę mogła wynagrodzę sobie to wszystko pysznym sushi i tatarem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 16:33
nick nieaktualny, nick nieaktualny, PatkaPP, Nistera, Izka37, MaMaMi83, nick nieaktualny, Veri, Agata :), Paula_071 lubią tę wiadomość
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
nick nieaktualnyWłaśnie dlatego wolę się obkupić w jakieś wafle ryżowe , ciasteczka maślane rogale seven days i wodę , nie ma tam sklepików ani w jednym ani w drugim szpitalu , są tylko automaty na pieniądze na samym parterze , i jeden automat z kawą , herbatą i gorąca czekoladą 😜😁 .
-
nick nieaktualnyMamusia
Powiem ci że w moim mieście w szpitalu jest bar,sklepik,apteka i nawet fryzjer hehe ale.to duży spzital specjalistyczny A jestem w szpitalu gdzie pracuje mój lekarz A ot malutki szpital i tak samo.tutaj nic nie ma jedynie automat na dole z kawą i z zimnymi napojami....
Też mam.wafle.ryzowe biszkopt ale tym.sie nie da najeść haha
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVerbena
Znam ten ból wieczorem przed cc kolacja i to ostatnie jedzenie przez dwa dni...
A co do macicy,może to być spowodowane krótkim odstepem między cieciami ?
Moja kuzynka miała.przerwe 1.5 roku i też dostała "zakaz" na dzieci bo ściany macicy za cienkie blizna cienka i zbyt duże ryzyko dla życia i zdrowia ,przykro mi
-
nick nieaktualny
-
O 12.33 na swiat przyszedl moj synek 50 cm i 3030 g przez cc . Ciezko dochodze do siebie ale dla malego warto .
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Izka37, ago91, nick nieaktualny, Agata :), Nistera, Milka1991, MaMaMi83, MaryJane, Chusy, puszek369, Kruszynka91, nick nieaktualny, PatkaPP, Paula_071, Veri, Rudzik1, 4me, nick nieaktualny, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje kochana 😘😘😘😍skarb15 wrote:O 12.33 na swiat przyszedl moj synek 50 cm i 3030 g przez cc . Ciezko dochodze do siebie ale dla malego warto .
Zdrówka dla Was

5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*)