Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicja-33 wrote:Hej
Kacper już tez jest na świecie. Waga 3400 ( rano na usg wychodziło 2800). Pokazali mi go na chwile podczas porodu i teraz jest z tatą, mam nadzieje, ze zaniedlugo będę go tulić. Punktów dostał 10, 55cm.
Ogromne gratulacje dla was ❤❤❤, witaj Kacperku na świecie ❤❤❤❤. Jej ile tu dziś się dzieje.
Samari Nie dziękuje moja droga 😘. Pozostaje mi na razie nie myśleć o tym , choć to trudne i wytrzymać jakoś w tej niepewności do wizyty . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicja ogromne gratulacje, zwieńczenie 9 miesięcy cierpień cudowna nagroda ♥️♥️ dużo siły i zdrowia dla was, lada moment będzie z Tobą i będziecie się tulić i poznawać
Poza skarbem jak mnie nikt nie wyprzedzi wcześniej to będzie we wtorek nasza kolej ekstra bo coraz mocniej mnie wsyztsko boli i mam nadzieję że do wtorku dotrwamSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie, moje odczucia napierania dziecka na szyjkę i niskiego położenia chyba były trafne, szyjka miekka, lekarz zbadał i w badaniu palpacyjnym ok 2cm a w badaniu usg prawie 5cm
Nie do końca rozumiem skąd te różnice, mówił cos, ze na usg wudac głebiej wchodzacą w macicę szyjkę.5
Pewnie stąd czasem między nami te różnice, że jedna z nas ma 4cm a druga 2cm
Zakaz współżycia niestety, ale w sumie intuicyjnie czułam, ze teraz powinnismy się już zacząć powstrzymywać
Położna zrobiła mi to archaiczne badanie miednicy cyrklem i mam jeden wymiar zbyt wąski bo 18cm, ale mówiła aby się nie przejmować, powinno się rozejść podczas poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 18:34
Samari0702, Oleander, Szczęśliwa Mamusia, Izka37, Pani Moł, Agata :) lubią tę wiadomość