Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oleander ja podobna wzrostowo. 172cm. Startowałam z 56,5kg więc różnica kolosalna i czuć to w kościach Teraz ważę 73,5kg, no zrzucimy, musimy ! Jestem mega ciekawa ile nam odejdzie po porodzie a ile trzeba będzie zrzucić samemu:D
-
Oleander wrote:4me ale nie znikaj, jest jeszcze opcja B
Ostatnio Samari wrzucila tu posta, co sie pisze na FB, co dla mnie jest jakims zachowaniem gowniary z podstawowki, kablujac, co kto pisze (i nie mówię tu o starej grupie). Ja nie wiem co ona jeszcze pisze na innych forach itp albo czy np nie zrobi print screena z fb z moja facjata i gdzies go nie wrzuci... Juz wszystko tu widzialam w jej wykonaniu. Usunela go bardzo szybciutko, ze pewnie nawet nikt go nie zauwazyl.
Nie wiem jak kwietniowki dokonaly tego, ze tam nie wraca.
A tyle potrzebnych porad przede nami, jak sie urodza dzieciaczki, możliwości wsparcia itp i wszystko szlak trafi... Kwestia czasu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 08:58
MaMaMi83, Szczęśliwa Mamusia, Izka37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa słyszałam o przypadkach, gdzie kobiety nie mogły schudnąć aż do końca karmienia :o ale ej to przecież nie będziemy my! Zdrowa dieta, dużo spacerków, później chodakowska i będziemy znów sarenki
4me tam jej nie ma, napisała tak bo chciała nas pokłócić, też widziałam tego posta. Ale jasne to Twoja decyzjaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 08:59
4me lubi tę wiadomość
-
4me, ale Samari nie ma na naszej grupie na fb i nie ma do tego kompletnie wglądu ona wtedy to palneła tak z bólu tyłka już a screen to inna bajka, to nie był screen z naszej grupy zapraszamy, tam jest wesoło i naprawdę nikt nie widzi nawet ze jesteś w takiej grupie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 09:03
4me, Oleander, Ciasteczko777, Szczęśliwa Mamusia, Izka37 lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny. Dajcie jakis cynk na priv w takim razie.
Czyli nie bylo tego konkretnego tekstu, o ktorym Ci pisałam na priv? Ona to serio wymyslila??? O fuck to jest juz choroba...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 09:04
Izka37, ago91 lubią tę wiadomość
-
Oleander pociesza mnie fakt że poprzednie 16kg zrzucilam w 3 msc !! I to bez diety i ćwiczeń. Wystarczyło kp i mnóstwo ruchu przy maluchu i spacery Ale nawet jak teraz zejdzie dłużej to nic się nie stanie
-
4me ja tez bylam przeciwna fb, ale poszlam tam, bo tu sie nie da normalnie funkcjonowac. Wiec zastanow sie. Nie usuwamy kont z bbf ale atmosfera jest beznadziejna i dopoki powietrze sie nie oczysci jestesmy tam.
4me, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
Oleander e to luuuuzik będziesz Lasencja że hoho
Dziewczyny a ja też mogę na fb ? Byłam przeciwna ale tam trochę łatwiej funkcjonować a myślę że po porodzie przyda mi się Wasza wiedza a Wam może moja hahaSzczesliwa ledwo zywa, Oleander, Szczęśliwa Mamusia, MaryJane, Agata :), Nistera, iwwk, ago91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oleander
piękny ten czarny kostium, co prawda nie na moje mikro piersi... A wybierasz się na jakieś wczasy? Mi się zamarzyl kostium w kolorze cytrynowym, muszę pogrzebać w tym allie... co prawda nie powinnam bo jestem okropna zakupoholiczka jak już wpadnę w trans hihi
Dziewczyny ponawiam pytanie o tą melise, pilyscie lub pijecie w ciąży? Mi moja lekarka nie kazała ziół pić ogólnie ale potrzebuje czegoś na wyciszenie wieczorem.
Mam nadzieję, że nie ewakuujecie się wszystkie jednak na fb, ja nie mam fejsbuka po prostu -
Bibs ja też nie miałam. Zalozylam 2 lata temu fikcyjne konto, właśnie do kontaktu z dziewczynami z wątku. I tylko tam się udzielam. Bardzo się cieszę że to zrobiłam pomyśl o tym
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spokojnie, wszystkie zostajemy, po prostu chwilowo trzeba tu ogromy cierpliwości, czekamy aż się oczyści Jak Mamami napisała dalej pytać, pisać kto co ma ochotę czy potrzebuje, na pewno wszyscy chętnie odpowiedzą i wymienia się doświadczeniami
Oleander, 4me, Glendolina, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość