Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2019, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    +13 A jeszcze ostatniego słowa nie powiedziałam.. 74 kg przy wzroście 162. Nie mam pojęcia jak ja to zgubie. Ten kto wymyślił wagę, to bardzo zły człowiek.

Agata :), nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Milka1991 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2019, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleander ja podobna wzrostowo. 172cm. Startowałam z 56,5kg więc różnica kolosalna i czuć to w kościach ;) Teraz ważę 73,5kg, no zrzucimy, musimy ! Jestem mega ciekawa ile nam odejdzie po porodzie a ile trzeba będzie zrzucić samemu:D

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    age.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2019, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleander wrote:
    4me ale nie znikaj, jest jeszcze opcja B ;)
    Opcje B nie dla mnie.

Ostatnio Samari wrzucila tu posta, co sie pisze na FB, co dla mnie jest jakims zachowaniem gowniary z podstawowki, kablujac, co kto pisze (i nie mówię tu o starej grupie). Ja nie wiem co ona jeszcze pisze na innych forach itp albo czy np nie zrobi print screena z fb z moja facjata i gdzies go nie wrzuci... Juz wszystko tu widzialam w jej wykonaniu. Usunela go bardzo szybciutko, ze pewnie nawet nikt go nie zauwazyl.

Nie wiem jak kwietniowki dokonaly tego, ze tam nie wraca.

A tyle potrzebnych porad przede nami, jak sie urodza dzieciaczki, możliwości wsparcia itp i wszystko szlak trafi... Kwestia czasu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 08:58

MaMaMi83, nick nieaktualny, Izka37 lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2019, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja słyszałam o przypadkach, gdzie kobiety nie mogły schudnąć aż do końca karmienia :o ale ej to przecież nie będziemy my! :D Zdrowa dieta, dużo spacerków, później chodakowska i będziemy znów sarenki

4me tam jej nie ma, napisała tak bo chciała nas pokłócić, też widziałam tego posta. Ale jasne to Twoja decyzja :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 08:59

4me lubi tę wiadomość

• MaryJane Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2019, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me, ale Samari nie ma na naszej grupie na fb :D i nie ma do tego kompletnie wglądu :D ona wtedy to palneła tak z bólu tyłka już :D a screen to inna bajka, to nie był screen z naszej grupy :D zapraszamy, tam jest wesoło i naprawdę nikt nie widzi nawet ze jesteś w takiej grupie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 09:03

4me, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Izka37 lubią tę wiadomość

gann3e3k0unlohxb.png

• 4me Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2019, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny. Dajcie jakis cynk na priv w takim razie.

Czyli nie bylo tego konkretnego tekstu, o ktorym Ci pisałam na priv? Ona to serio wymyslila??? O fuck to jest juz choroba...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 09:04

Izka37, ago91 lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2019, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me naprawdę warto, nie ma toksycznych osób ;) Sami swoi.

ago91 lubi tę wiadomość

atdcjw4ziax1my6y.png
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2019, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleander pociesza mnie fakt że poprzednie 16kg zrzucilam w 3 msc !! I to bez diety i ćwiczeń. Wystarczyło kp i mnóstwo ruchu przy maluchu i spacery ;) Ale nawet jak teraz zejdzie dłużej to nic się nie stanie :)

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    age.png
  • MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2019, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me ja tez bylam przeciwna fb, ale poszlam tam, bo tu sie nie da normalnie funkcjonowac. Wiec zastanow sie. Nie usuwamy kont z bbf ale atmosfera jest beznadziejna i dopoki powietrze sie nie oczysci jestesmy tam.

4me, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2019, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przekonalyscie mnie juz chyba. Az sama nie wierzę 😆

iwwk, nick nieaktualny, Szczesliwa ledwo zywa, MaMaMi83, MaryJane, Milka1991, Agata :), nick nieaktualny, Nistera, PatkaPP, Izka37, ago91 lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2019, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woow no 3 miesiące to super czas :) My idziemy w październiku na wesele i do tego czasu chciałabym już być taka w miarę "prezentująca się" haha

Milka1991, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• MaryJane Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2019, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me, teraz Ci odpisałam, nie wiedziałam wcześniej wiadomości :D

gann3e3k0unlohxb.png

• Milka1991 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2019, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleander e to luuuuzik :D będziesz Lasencja że hoho :)

Dziewczyny a ja też mogę na fb ? Byłam przeciwna ale tam trochę łatwiej funkcjonować a myślę że po porodzie przyda mi się Wasza wiedza a Wam może moja haha ;)

Szczesliwa ledwo zywa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, MaryJane, Agata :), Nistera, iwwk, ago91 lubią tę wiadomość

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2019, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleander O ja tez mam 170 nie wiem ile ważę nie pamiętam ile przed ciąża wazyłam ostatnia moja waga wynosi 80 kg.

To i ja też do Was dołączę , a to do kogo pisać i jak żeby się odnaleźć 😜 .

nick nieaktualny, Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość

• Bibs Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2019, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleander
    piękny ten czarny kostium, co prawda nie na moje mikro piersi... A wybierasz się na jakieś wczasy? ;) Mi się zamarzyl kostium w kolorze cytrynowym, muszę pogrzebać w tym allie... co prawda nie powinnam bo jestem okropna zakupoholiczka jak już wpadnę w trans hihi

Dziewczyny ponawiam pytanie o tą melise, pilyscie lub pijecie w ciąży? Mi moja lekarka nie kazała ziół pić ogólnie ale potrzebuje czegoś na wyciszenie wieczorem.

Mam nadzieję, że nie ewakuujecie się wszystkie jednak na fb, ja nie mam fejsbuka po prostu ;)

• Milka1991 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2019, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibs ja też nie miałam. Zalozylam 2 lata temu fikcyjne konto, właśnie do kontaktu z dziewczynami z wątku. I tylko tam się udzielam. Bardzo się cieszę że to zrobiłam :D pomyśl o tym

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    age.png
  • Pantera Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2019, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh szkoda że się wynosicie na fb :( przykre że tak może popsuć się atmosfera.
    Czy ktoś tu jeszcze zostaje?

Veri, nick nieaktualny, Izka37 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2019, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że jestem tu swiezak, ale byłabym wdzięczna za możliwość dołączenia do Was;)

Co do melisy, to moje ciężarne znajome pily, ale nie wiem jak to z medycznego punktu widzenia wygląda.

• MaryJane Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2019, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie, wszystkie zostajemy, po prostu chwilowo trzeba tu ogromy cierpliwości, czekamy aż się oczyści Jak Mamami napisała :D dalej pytać, pisać kto co ma ochotę czy potrzebuje, na pewno wszyscy chętnie odpowiedzą i wymienia się doświadczeniami :D

nick nieaktualny, 4me, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

gann3e3k0unlohxb.png

• iwwk Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2019, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibs można meliskę, ja piłam i czasami piję jeszcze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 09:38

atdcjw4ziax1my6y.png
‹‹ 1199 1200 1201 1202 1203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ