Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPiłam dziś jak smok tak mnie suszyło, to teraz pokutuje bo wstaje ciągle na siku
Verbena super że jesteś tak zadowolona z opieki i że mimo zmęczenia humor Ci dopisuje a teraz malutki Filipku daj mamie odespać i troszkę odpocząćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 03:29
Pierniczkowa, kama2784, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba dziś taki dzień był... bo ja wypiłam 2 który wody,susza jak na kacu... W dodatku takie ilości jedzenia zjadłam że sama jestem w szoku... A teraz mam problem z zaśnięciem przed to budzenie co chwila i w dodatku burczy mi w brzuchu
Dobrze że 11-12 idę stąd do domu bo już mam dośćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 03:56
-
nick nieaktualnyVerbena
Podziwiam twoja siłę i wytrwałość zaledwie kilkanaście godzin od cc , ja to leżałem plackiem 12 h do.czssu pionizacji, wstałam mocno w głowie się kręciło więc w powrotem leżeć poszłam,syn do pielęgniarek A ja spałam do 6 rano i dopiero co wzięłam do siebie,teraz będę mieć lepiej bo wykupuje prywatny pokój gdzie moja mama ma łóżko i będzie że mną cała dobe więc młody będzie z nami na sali A ja będę tylko to karmić i odpoczywać A resztę mama będzie ogarnąć.dopoki nie wstanę i będę na siłach.
Trzymam za Was kciuki ✊✊✊✊ mój syn jescze w brzuchu A ja cała noc nie śpię.... -
nick nieaktualnyDziewczyny czy położna środowiskowa podczas wizyty przed porodem może mnie zbadać? Tak jak pisałam wcześniej, wizytę mam dopiero w 39 tygodniu a w międzyczasie widzę się z położna i zastanawiam się czy mogę ją poprosić żeby zajrzała czy nie otwiera mi się przypadkiem szyjka, czy się nie skróciła?
Myślicie że można zapytać czy raczej położne nie praktykują takich badań przed porodem (wiem że po porodzie badają)?
Puszku, Tobie się zdarzało badać pacjentki przed porodem? -
Witam po dobrej nocy. W końcu bez bólu bioder i żeber. Dzisiejszy pomiar na wadze chciał mnie zabić 17kg+ haha. Już mam 1kg więcej niż w pierwszej ciąży. Maaatko. Ale będzie do zrzucania. Oby się skończyło na 18kg bo taki miałam limit hihi ale teraz to wiem że dużo nabieram wody no i maluszek sporo przybiera na wadze. Wizyta we wtorek, więc szybciutko zlecą święta i podglądamy juniora
Samari0702, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Samari0702 wrote:Matko można się wkurzyci w tym szpitalu,pęka mi głowę spać nie mogę a tutaj co 1
5 godziny przychodzą słuchac serduszka p4zez brzuch....czy oni oszaleli do końca już... jak to 3 ciąża to nie widziałam żeby takie praktyki były stosowane....chyba że przez 3 lata się to wsyztsko tak zmieniło...
Budzą mnie co chwila ,to NiedojZ że nie mogę zasnąć,to się nie wyspie bo laza co chwilę.... jak oni cała noc przed cc tak mają mi łazić to powiem że niech dadzą mi papiery i podpisze że na swoją odpowiedzialność nie chce żeby co 1.5 godziny do mnie lazily...Samari0702 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asiul wrote:Dziewczyny czy położna środowiskowa podczas wizyty przed porodem może mnie zbadać? Tak jak pisałam wcześniej, wizytę mam dopiero w 39 tygodniu a w międzyczasie widzę się z położna i zastanawiam się czy mogę ją poprosić żeby zajrzała czy nie otwiera mi się przypadkiem szyjka, czy się nie skróciła?
Myślicie że można zapytać czy raczej położne nie praktykują takich badań przed porodem (wiem że po porodzie badają)?
Puszku, Tobie się zdarzało badać pacjentki przed porodem?Asiul lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej! No i nie zasnęłam od tej 3 grr.. ale nic to, wczoraj się źle czułam i zmarnowałam cały dzień, dziś będę twarda i się nie dam, idę zaraz na kawke i zabieram się za coś do roboty
No jedynie wczoraj skompletowałam dokumenty do porodu, zabiorę je jeszcze na wizytę do gin żeby sprawdziła czy wszystko mam, chyba został tylko GBS. Jeszcze wałówka i torba będzie gotowaSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWczoraj przyszły mi stroje kąpielowe z alie. Nie wiem jak się mój brzuch zachowa po ciąży, ale jakieś fałdki to raczej w dole będą więc sobie wymyśliłam bikini z wysokim stanem może któraś z Was szuka
https://www.aliexpress.com/item/Bikini-Sexy-Women-Swimsuit-2018-Swimwear-High-Waist-Bikini-Set-Print-Beach-Bathing-Suit-Mesh-Maillot/32871306911.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.432e4c4djjrZ8d
Zamówiłam czarne rozm. L, powiedziałabym że to taka nasza eMka. Jakość świetna, gruby materiał, super wykonanie aż jestem w szoku! majtki nie są regulowane więc nie przymierzyłam, stanik jedynie i jest super. Na prawdę w tym jakość mnie powaliła
https://www.aliexpress.com/item/High-Waist-Swimwear-Women-Swimsuit-2018-Bikini-Bandage-Bikinis-Set-Padded-Bathing-Suit-New-Leaf-Print/32891738683.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.432e4c4djjrZ8d
W tym już jakość troszkę gorsza, ale nadal ok-porównywalna do bikini z HM czy innych sieciówek, majtki są regulowane więc przymierzyłam i będą super, natomiast góra się nie nadaje do większego biustu zamówiłam L, moje teraz 80D się wylewa. Ale to nic, mi głownie chodziło o majtki a stanik założę jeszcze na pewno jak mi piersi wrócą do B a i kolor mam biały w ciemne liście
Ja za oba komplety zapłaciłam około 75zł, nie wiem czy jakiś kod mi się wbił czy cena była wtedy niższa4me, Pani Moł, kama2784 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkarb Ogromne gratulacje dla Was 😘❤ , witamy kolejne małe szczęście ❤❤❤.
Oleander Ja też już walizkę mam spakowaną tak na 90 % , zostały do spakowania tylko dokumenty z czasu ciąży, tam ładowarka itp itd i to ostatnie badanie wymaz GBS .
Nigdy więcej zakupów z dziećmi poszłam na targ wczoraj z dziewczynkami , i się tak zmachałam że ledwo żyłam , ale cieplutko było wczoraj 20 stopni 😁😁😁 niech święta wielkanocne też tak piękne będą . Matko byliśmy wczoraj na zakupach i 300 zł poszło nie wiem na co 🙈🙉🙊 . Dziś w planach porządków wiosennych , a raczej świątecznych ciąg dalszy jeszcze tylko okna umyć i będzie git 😁 .
Trzymam mocno kciuki ✊✊✊ , za dzisiejsze wizyty .Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 08:23
Oleander lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamari0702 wrote:Mamusia
Pieniądze to idą jak woda zwłaszcza na dzieci ,mój mąż na zakupy przed wczoraj spożywcze wydał 350 zł A przyniósł 3 siatki i trochę soków
A żebyś wiedziała , a teraz ciepło się robi baleriny dla dziewczynek itp itd , i niby nic i pieniądz jest i go nie ma 🙊🙉🙈 .
4me Głowa i uszy do góry 😁😘.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 08:40
-
nick nieaktualnyMilka teraz twojego posta zobaczyłam haha, a z jakiej wagi startowałaś? U mnie +14, czyli ważę 77kg przy 170cm. Też mam dużo wody, widzę jak mi się nawet luźna koszulka odbija na skórze. Zrzucimy to w lato, damy radę
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość