X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glendolina wrote:
    Ciacho, chciałam zacytować, nie polubić..
    Właśnie z tymi bólami najgorzej. Dużo osób się dziwi, jak mówię, że czasami nie mogę wytrzymać, bo takie skurcze są.
    Kochana - łącze się z Tobą i całkowicie rozumiem!! Damy radę :) wytrzymamy to! Może to dobrze, że tak nam ćwiczy ??.. oby.
    Polecam to ktg do domu :) Dziewczyny są super_ to 2 panie położne z zaspy.
    Co do Sexu u nas koniec nastąpił Ok 32 tc.. bo mój ma teraz film że będzie walić młodego po głowie i go to przeraża .. 😂 moje libido chyba exploduje..

Glendolina, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli żadna z was nic nie wie o bólu w brzuchu z jednej strony po stosunku tak z minute czy dwie? Bo nic mi nie piszecie...

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleander, ja już chyba bym wolała tak. Jesteś spokojna, nic się nie dzieje, A może spaść jak grom z jasnego nieba i bum. A tak, to codziennie myślisz, czy to coś znaczy, czy się wyciszy itp. Czy to nie jest jakieś odklejanie łożyska. Za dużo się tych bzdur naczytalam i za dużo programow różnych. Mi to nie służy. I za dużo czasu mam na myślenie. Koleżanki w innym mieście i boję się 40 km jechać sama na kawę się wygadac.

Oleander lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słodka, ja wszystkie możliwe bóle przerobilam. Ból w boczku w trakcie stosunku też. Ale nie podbrzusze, tylko coś na wysokości pępka, ale z prawej strony. Mocny, nagły Ból, jakby ktoś sztylet wbił. Mam tak chwilkę prawie za każdym razem. W trakcie, po rzadziej. I u mnie to raczej jakaś kolka, albo coś takiego.

• Bibs Ekspertka

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    Czyli żadna z was nic nie wie o bólu w brzuchu z jednej strony po stosunku tak z minute czy dwie? Bo nic mi nie piszecie...

My co prawda mamy zakaz na sexy ale wyobrażam sobie, że np. mamy jajniki przycisniete przez macie (zresztą wszystko tam jest posciskane) i może po stosunku pobolewaja. Ja nawet bez sexu czuje właśnie czasem takie bóle z jednej strony, które dość szybko mijają...

• Chusy Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde zazdroszcze wam ze jeszcze mozecie :P Ja juz przez te zyly w srodku to nawet sikac nie moge a co dopiero myslec o seksach. A libido jest! :<

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glendolina no tak masz rację.. :)

Glendolina, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:

Ja nic takiego nie mam i nie miałam , u nas seksy sa raz na tydzień lub dwa nie mam sił , a że teraz jestem chora to już w ogóle nie mam chęci .

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny przynajmniej wiem że to raczej normalne

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Mamusia wrote:
    Ja nic takiego nie mam i nie miałam , u nas seksy sa raz na tydzień lub dwa nie mam sił , a że teraz jestem chora to już w ogóle nie mam chęci .
    U nas też rzadko bo boję się już wywołać poród ale 30 kwietnia to już będziemy mocno działać żeby coś się ruszyło bo już mam dosyć ciazy

Szczęśliwa Mamusia, Izka37 lubią tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    U nas też rzadko bo boję się już wywołać poród ale 30 kwietnia to już będziemy mocno działać żeby coś się ruszyło bo już mam dosyć ciazy

Wiesz seksy nie zawsze działają na poród , choć wiadomo że różnie może być ja na razie o co się modlę to żeby uniknąć CC . Oj już każda chyba z nas ma dość 😉.

• iwwk Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba tylko mi się z każdym dniem coraz lepiej w tej ciąży chodzi haha :D Są pewne utrudnienia, seks jest, ale trzeba się trochę nagimnastykować :D Już coraz gorzej zakłada się skarpetki i ogólnie sięga do stóp. Ogólnie samopoczucie jest dużo lepsze niż w poprzednich miesiącach, więcej energii. Pewnie za jakiś czas będę płakać, że chce rodzić, bo się odmieni wszystko i zacznę się czuć fatalnie hehe żeby za kolorowo nie było :D

Oleander moja macica też leniwa, jeśli miałabym mieć takie straszaki jak dziewczyny i zwijać się z bólu to wolę żeby było tak jak jest. Chyba nie ma co sugerować się objawami u innych, każdy organizm inaczej przygotowuje się do porodu, u jednej może nie być żadnych skurczy przepowiadających przyjdzie termin i pojawią się wtedy, a druga będzie się męczyć tygodniami i końca nie będzie widać. Matka natura bywa czasem okrutna :(

Oleander, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

atdcjw4ziax1my6y.png
  • Kruszynka91 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie seksu już chyba dwa miesiące nie ma, obawiam się bo przy orgazmie cały brzuch mi się napina i puszcza tak kilka razy a teraz to chce spokojnie dotrwać do niedzieli :) planuję dziś małe spa, paznokcie u stóp, depilacja itp.

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

km5sroeqzvrm7hel.png

28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm

1.04 - 2260g
    4.03 - 1600g
    19.12 - 320g
    03.09.18 - pozytywny test!
    Beta 05.09.18: 462
    14 cykli starań
    Hashimoto - euthyrox 100
  • Fikus Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas przez to że biorę luteinę to zakaz seksów, poza tym, mąż ma wizje, że mógłby coś dziecku zrobić (mimo, że oboje jesteśmy świadomi, że to raczej niemożliwe :P). Śmiejemy się, że po połogu pewnie od razu kolejnego maluszka ustrzelimy przez tak długą wstrzemięźliwość hahahaha

Ciasteczko777, Oleander, PatkaPP, Szczęśliwa Mamusia, Glendolina lubią tę wiadomość

h84fj44j8c2afjwv.png

17u9l6d89qpw7kc9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O 9.43 na swiat przyszedł Igorek, 3430 g, 56 cm urodzony 37+2 przez cc.

Jest przekochany,karmilismy sie, cc bez prpblemu przebiegla wszystlo boli ale dla taliego cudu warto 💕💕💕💕

Oleander, slodka100, iwwk, Fikus, Ciasteczko777, 4me, Nistera, Paula_071, puszek369, Izka37, Pani Moł, Szczęśliwa Mamusia, Biała Azlia, Glendolina, Milka1991, kama2784, Veri, Szczesliwa ledwo zywa, Kruszynka91, Pantera, Chusy lubią tę wiadomość

• PatkaPP Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari, gratulacje.. dużo zdrówka dla Was ☺️

Samari0702 lubi tę wiadomość

3jgxskjopx38dbpv.png
    07.2020 - 16tc👼💔
    05.2019 - Zosia ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari gratulacje :)

Samari0702 lubi tę wiadomość

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari gratuluje synka

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari gratulacje !

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Samari- dużo zdrówka dla Was ❤️

‹‹ 1211 1212 1213 1214 1215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ