Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:Ponoć czerwcowa już się rozpakowała, CC w 32 tygodniu.
Cześć Majóweczki,
tak jedna z naszych się rozpakowała - syn, mama wyszła do domu a chłopczyk wygrzewa się w inkubatorze i wszystkie trzymamy za maluszka kciuki.
U nas na czerwcówkach idą blizniacze mamy już w połowie maja a trochę ich/nas jest
Dziewczyny, powodzenia!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2019, 18:25
ago91, Milka1991, Oleander, Paula_071, Bibs, Pantera, Chusy, GreenK lubią tę wiadomość
7 lat walki
6.06. 2019 Hania i Jaś ❤️
-
Takana5 wrote:Część Majóweczki,
tak jedna z naszych się rozpakowała - syn, mama wyszła do domu a chłopczyk wygrzewa się w inkubatorze i wszystkie trzymamy za maluszka kciuki.
U nas na czerwcówkach idą blizniacze mamy już w połowie maja a trochę ich/nas jest
Dziewczyny, powodzenia!!
No to gratulacje dla mamusi, zdrowka dla maluszka 😊
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Ale tu dziś cisza chyba wszystkie korzystacie z pięknej pogody aczkolwiek dla mnie za gorąco więc cieszę się że od jutra będzie chłodniej i że nie będę chodzić latem w ciąży
Mnie coś tam dziś w dole tak kłuje a nawet napiera tak czuję że albo to jakieś rozwarcie się robi albo mała schodzi główka niżej heheago91 lubi tę wiadomość
-
Verbena wrote:Puszku z pytaniem przychodzę, marzy mi się kąpiel w wannie chociaż taka króciutka ile czasu po cc mogę sobie pozwolić na taką przyjemność?
U nas wszystko ok zaczęłam karmić piersią ale widzę że mały wtedy nie dojada bo marudzi i co pół godziny głodny jest do tego zanim złapie pierś to trochę trwa i się strasznie denerwuje. Pomiędzy karmienia i odciagam jeszcze choć trochę mleka ale dalej jest głodny i muszę mm dodatkowo dawać.
Dzisiaj miłe zaskoczenie zadzwoniła do nas położna z pytaniem jak się czuje i jak nam idzie karmienie, nie spodziewałam się mąż mówi że obowiązkowo na koniec patronażu musimy jej coś dać. Puszku jak myślisz dostajecie jakieś pieniążki, czekoladki itp od pacjentek? Nie zostanie to źle odebrane?
Kasa nie jest dobrze widziana, ale czekoladki są serio mile zazwyczaj jakieś merci czy rafaello, albo kawa, to jest mile. Czasem kwiaty, ale jak na więcej wizyt to padna w samochodzie :p jednak słodycze są chyba najlepszym pomysłemWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2019, 21:11
Oleander lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziś o 19 przez SN urodził się Julianek ❤️
Szczesliwa ledwo zywa, Biała Azlia, Agata :), Rudzik1, Bibs, Menka888, Oleander, Nistera, 4me, Glendolina, MaMaMi83, Milka1991, ago91, Pani Moł, PatkaPP, puszek369, Paula_071, Samari0702, slodka100, Veri, Kruszynka91, Szczęśliwa Mamusia, Pantera, Chusy, GreenK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d61e1641410.jpg
Rudzik1, Szczesliwa ledwo zywa, Bibs, Oleander, 4me, Glendolina, MaMaMi83, ago91, Pani Moł, Biała Azlia, PatkaPP, puszek369, Paula_071, slodka100, Veri, Kruszynka91, Szczęśliwa Mamusia, lipiec 2018, Pantera, Chusy, Ciasteczko777 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO 12 podali oksytocyne po balonikach. O 15 zaczęły się hardkorowe skurcze. 0 18:53przebili wody i zaczęły się parte a o 19 maluszek był że mną. Jest cudowny. Bolało strasznie. Płakałam, że już nie dam rady ale położne cudowne, kiedy trzeba było to poglaskaly a kiedy się rozklejalam to motywowwaly ale przyznam, że traciła nadzieję, że dam radę. Pozdrawiamy Ciocie i dziękujemy za wsparcie. Ja dziś chyba nie zasnę z emocji a i maluszek sąsiadki dużo placze
Oleander, MaMaMi83, ago91, Biała Azlia, puszek369, Veri lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuje Wam ❤️❤️!
Gratuluje Kama- dużo zdrówka dla Was!!!!!
Nie zdążyłem nic czytać bo dopiero zasięg mam 🙂
Urodziłam - 16 godzin mega skurczy po 2x oxy i 3 dawkach czegoś tam, w tym juz parte a rozwarcie na 2 palce !! i trzeba było cesarke bo cos z miednica nis tak było bez szans 😞 dr jak mnie otworzył to od razu to powiedział i to nie mialam szans i nie bede mieć na sn nigdy
Marek - synek 2760, 10 pkt , sn/cc.
Próbujemy karmić z cyca !!!❤️Rudzik1, Szczesliwa ledwo zywa, Bibs, Oleander, kama2784, 4me, Glendolina, MaMaMi83, Milka1991, ago91, Pani Moł, Biała Azlia, PatkaPP, puszek369, Paula_071, slodka100, Veri, Szczęśliwa Mamusia, Pantera, Chusy lubią tę wiadomość
-
Ciacho gratulacje, szkoda tylko, że tak się wymeczylas ale najważniejsze, maluszek jest już z Tobą cały i zdrowy
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny