Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję ciacho. Biedna namęczyłaś się ale widok synka na pewno Ci to zrekompensował. Obyś szybko doszła do siebie:)
My właśnie obudzilismy się na karmienieKacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
nick nieaktualnyCiasteczko777 wrote:Kama - cudny ❤️❤️❤️❤️❤️ Och !!!
U nas nocne karmienie młody śpi jak zabity cukry Ok - a w pokoju -2 osob- dramat sąsiadki córka ma gazy i wieczny ryk .. chwila oddechu biedne .. i my też .. albo raczej ja 😊 -
Ciacho, Kama jesteście mega dzielne!! Raz jeszcze gratulacje! Dużo zdrówka dla Was kolejni chłopcy, pora na dziewczynki
Kama, jaki duży synek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2019, 04:25
kama2784, Ciasteczko777 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej! Po tych wczorajszych emocjach śnił mi się poród, ale mega dziwny był to sen, nie będę opowiadać
Dzisiaj duża imprezka przed nami, będziemy świętować 40 lat po ślubie rodziców oraz 60 urodziny mamy wczoraj jeszcze mierzyłam sukienkę tak dla pewności i na szczęście jest ok
Udanego weekendu wszystkimslodka100, Paula_071, Veri, Izka37 lubią tę wiadomość
-
Kama, ciacho gratulacje no faktycznie narazie sami chłopcy u nas hihi
Kama ciekawi mnie twój poród dlaczego tyle czasu trwał i aż 2 oksy bo widzę że pierworodka nie jesteś a myślałam że kolejne porody to zazwyczaj sprawniejsze bądź podobne?....
Ciacho a twój maluszek ile waży i mierzy?
Najważniejsze że jesteście już po i macie swoich chlopczykow przy sobie
Powiem wam że od wczoraj się obserwuje i odpukać jeszcze nie miałam zgagi a tak to codziennie więc jak już nie wróci (oby) to wygląda na to że mała wstawia się główka niżej w kanał rodny bo gin mi mówił że po 37tc będzie mi lżej bo mała powinna się obniżać w dół a miałam ja wysoko -
Kama, Ciacho-GRATULACJE!
Piękny dzień miałyście na poród!
p.s. Ciacho jesteś w uck? Udało sie dostać? Wczoraj byłam oddać tam krew i myślałam właśnie co tam u Ciebie i czy czasem nie jesteś blisko:)
No i mam już na liczniku 37 tydzień...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2019, 08:46
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslodka100 wrote:Kama, ciacho gratulacje no faktycznie narazie sami chłopcy u nas hihi
Kama ciekawi mnie twój poród dlaczego tyle czasu trwał i aż 2 oksy bo widzę że pierworodka nie jesteś a myślałam że kolejne porody to zazwyczaj sprawniejsze bądź podobne?....
Ciacho a twój maluszek ile waży i mierzy?
Najważniejsze że jesteście już po i macie swoich chlopczykow przy sobie
Powiem wam że od wczoraj się obserwuje i odpukać jeszcze nie miałam zgagi a tak to codziennie więc jak już nie wróci (oby) to wygląda na to że mała wstawia się główka niżej w kanał rodny bo gin mi mówił że po 37tc będzie mi lżej bo mała powinna się obniżać w dół a miałam ja wysokoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2019, 08:47