Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Bibs kciuki✊✊✊
Słodka gratulacje!😍❤️
Swoją drogą pierwsza strona wygląda już tak pięknie 😍 sporo nas rozpakowanych
Karolinax ja jadłam po cc słodycze już w 2 dobie, miałam na nie wyjątkowo ochotę, bo teraz dla odmiany nie mam wcale 😄 ale mi nikt nic nie mówił co mogę a co nie więc zakaz jedzenia słodyczy po cc to dla mnie abstrakcja laktacja rozkręcila się bardzo ładnie. Jem wszystko na co mam ochotę
A U nas wszystko w porządku. Mia jest małym aniolkiem, je, śpi i czasami urządza nam siesty paczenia na siebie wielkimi oczyszkami przez godzinę, dwie 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 22:27
4me, Glendolina, Veri, Ciasteczko777, Szczesliwa ledwo zywa, Chusy, slodka100, Nistera, Biała Azlia, Szczęśliwa Mamusia, Paula_071, Pantera lubią tę wiadomość
-
Dziś o 19.25 przyszła na świat Agatka, 3490gr,54cm SN 38+6
Na wizycie miałam prawie 4cm,w drodze do domu skurcze zrobiły się bolesne. Więc do domu szybko po torbę.
Jak Wam pisałam, że jedziemy do szpitala to zaraz skurcze były co 2 min. W drodze mi pękł pęcherz i wody leciały, na ip 5cm,na porodówce byliśmy o 18.50,rozwarcie rosło szybciutko,szybko było 10cm, bóle znosne, parlam w sumie 30 min, położna super poprowadziła akcje,że nie musieli nacinac. O 19.25 było już po wszystkim. Mam 3 drobniutkie szwy w tym 1 poprawka po poprzednim porodzie. Rodzenie łożyska mnie troszkę wymeczyło bo po odpoczynku po porodzie nie miałam już sił na kolejne parcie ale jakoś wyszło. Personel suuuuuuper.
Na poporodowej udało się pokarmić.Malutka ładnie ssala. Teraz slodko śpi.
Tym które nie urodziły życzę tak szybkich porodów jak mój.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 23:11
Glendolina, Ciasteczko777, Veri, Szczesliwa ledwo zywa, Rudzik1, Chusy, 4me, aktyde85, Samari0702, slodka100, Nistera, Biała Azlia, Milka1991, GreenK, puszek369, Agata :), Szczęśliwa Mamusia, Paula_071, Pantera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny gratuluję kolejnych porodów i trzymam kciuki za dziewczyny w dwupakach 8 życzę lekkich porodów!
Ja też znikam. Nie wiem dlaczego takie zdziwienie, że grupa się rozpada. Problem był poruszany wiele wiele razy i chyba wszystkie wiemy dlaczego większość z nas odpuściła. Żal tylko, że jedna osoba potrafiła grupę rozwalić i nie potrafiła uszanować, że nie jest tu mile widziana...
KamaPaula_071 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny