X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • MaryJane Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodka, Bibs gratulacje! Bibs, zazdroszczę takiego ekspresu! Dziewczynek wreszcie trochę przybyło, zacznie robić się równowaga :)

I wiecie dziewczyny, teraz może po prostu nastąpić zamiana ról, wy się możecie dużo udzielać a my wszystkie które 'ucieklysmy' będziemy stale podczytywac i czasem coś napiszemy :) i tez nam szkoda że wątek się rozleciał, Ale skoro jedna osoba nie potrafiła zrozumieć ze jej tu nie chcemy a wy ambitnie dalej z nią rozmawiałyście to co się dziwić ze tak się skończyło :)

MaMaMi83, Ciasteczko777, Ewelcia85, Szczęśliwa Mamusia, Paula_071, slodka100 lubią tę wiadomość

gann3e3k0unlohxb.png

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Otoz to Mary Jane.
    Podziekujcie jednej osobie. Od dluzszego czasu pracowała na to by nasz majowy watek sie rozlecial najpierw jako wszechwiedzaca wtracajaca sie we wszystko nawet nie pytana o zdanie potem udajac ze jej tu nie ma pod innymi nickami a teraz grajac slodką 🤮 i wszystkim dobrze życzacą. Mnie jej "odmiana" nie przekonala najwidoczniej was tak.
    Poza tym nie rozumiem o co macie pretensje? Fajnie sie wam czytalo ale udzielac sie na watku nie bylo komu teraz nagle pytacie gdzie sa wszystkie....? Sa inne fora gdzie jest milo i przyjemnie. Teraz wy macie szanse wykazwc sie na bbf.

Ciasteczko777, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • Agata :) Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibs gratulacje! ❤️

11.2020 cb 💔 06.2022 - 7tc 💔😔
    22cs - ⏸️💚
    9.12 -> 6+4, serduszko, 5mm
    23.12 -> 8+4, serduszko, 17mm
    16.01 - > 12+0 prenatalne
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibs , Słodka Ogromne gratulacje dla Was ❤❤ . Wracajcie szybko do pełni sił , witajcie słoneczka na świecie ❤❤ .

Jak ja zazdroszczę tym co już urodziły męczy mnie to czekanie , nie zdziwię się jeśli doczekam w dwupaku do bierzmowania synka , siedzi uparciuch czasem coś zakuje ale to nie skurcze , czopu ani widu ani słychu , mały aktywny aż nadto mam już dosyć . Mało tego moja druga siostra jest załamana 😞😞😞 , gdyż 5 Maja zmarł nagle jej teść , i dziś już jest jego pogrzeb najgorsze jest to że teść mojej siostry osierocił 14 letnią córkę 😢😢😢😢 , serce pęka teściowa mojej siostry a mama tej dziewczynki też nie żyje 😢😢😢,
    zaledwie rok po niej umarł 😞😞😞😞, Boże co za tragedia 14 lat i bez rodziców 😢😢😢😢 ma nią jak coś kto się zająć , ale to pewnie też z tym się zjedzie za nim to wszystko się załatwi , najstarszy jej brat bierze pod nią opiekę tak mi jej szkoda sama mam synka w tym wieku .

Trzymamy mocno kciuki za wizyty ✊✊✊✊ .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 10:14

slodka100 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaMaMi83 wrote:
    Otoz to Mary Jane.
    Podziekujcie jednej osobie. Od dluzszego czasu pracowała na to by nasz majowy watek sie rozlecial najpierw jako wszechwiedzaca wtracajaca sie we wszystko nawet nie pytana o zdanie potem udajac ze jej tu nie ma pod innymi nickami a teraz grajac slodką 🤮 i wszystkim dobrze życzacą. Mnie jej "odmiana" nie przekonala najwidoczniej was tak.
    Poza tym nie rozumiem o co macie pretensje? Fajnie sie wam czytalo ale udzielac sie na watku nie bylo komu teraz nagle pytacie gdzie sa wszystkie....? Sa inne fora gdzie jest milo i przyjemnie. Teraz wy macie szanse wykazwc sie na bbf.

Też pisałam o tym żeby nie odpowiadać na posty Samari.
    Czytałam Was od początku ale dołączyłam do Was dopiero wtedy kiedy odeszła, wcześniej było tu kiepsko przez nią, później było super a teraz jak wróciła znowu zaczęło się psuć.

Ale widocznie jestem tu za krótko i mam za małą siłę przebicia więc zostałam wykluczona nie wiedzieć czemu mimo że już trochę z Wami byłam, dlatego mi przykro że zostałam olana mimo że kilkakrotnie pytałam o dostęp do tej Waszej grupy na fb.

Glendolina lubi tę wiadomość

• Veri Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiul wrote:
    Też pisałam o tym żeby nie odpowiadać na posty Samari.
    Czytałam Was od początku ale dołączyłam do Was dopiero wtedy kiedy odeszła, wcześniej było tu kiepsko przez nią, później było super a teraz jak wróciła znowu zaczęło się psuć.

Ale widocznie jestem tu za krótko i mam za małą siłę przebicia więc zostałam wykluczona nie wiedzieć czemu mimo że już trochę z Wami byłam, dlatego mi przykro że zostałam olana mimo że kilkakrotnie pytałam o dostęp do tej Waszej grupy na fb.

Asiul, osobiscie mnie tam nie ma, ale to byl moj wybor.
    Wydaje mi się, że jak napiszesz do Mary Jane na priv, to chętnie Cię poinstruuje co i jak z tym fb (chyba wladnie ona to ogarnia). Wszystko było pisane tu oficjalnie, może po prostu przeoczylas.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 09:57

MaMaMi83, Szczęśliwa Mamusia, Ciasteczko777 lubią tę wiadomość

qb3cg7rfwkxw9axa.png
  • MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiul
    Informacja a raczej propozycja dot. "przenosin" byla podana oficjalnie, sama sie wahalam i poczatkowo powiedzialam ze zostaje na bbf. Czesc dziewczyn wyraznie powiedziala ze zostaje tutaj. Ich wybor. Nie neguje tego. Nie kazdy ma ochote odkrywac sie personalnie.
    Konto likwiduje jak urodze. Sa tu osoby z ktorymi utrzymuje kontakt a nie ma ich na fb dlatego jeszcze istnieje.

Powiem wprost - Samari jest dla mnie nie do strawienia! Z toksycznymi osobami nie przebywam ani realnie ani wirtualnie.

Szczęśliwa Mamusia, MaryJane lubią tę wiadomość

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Mamusia przykra historia 😢 moja mama dwa lata temu umarła i dalej ciężko a co dopiero taka młoda osoba w ogóle bez rodziców 😢
    U mnie już prawie termin i dalej nic nie czuję. Lekkie okresowe pobolewanie i tyle. Zasiedział sie uparciuch. A telefony coraz bardziej sie rozdzwaniają. Jeszcze niedawno mówiłam że u mnie z tym spokój 😅
    Mąż właśnie pojechał kupić samochód. Mam nadzieję, że się uda zakup, bo nasz obecny samochodzik niewiele pomieści. Śmiałam się ostatnio, że taki mały dzidziuś będzie a tyle miejsca mu trzeba 😁

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa mamusia

To bardzo przykra historia... moj szwagier zlstal wdowcem jak mial 29 lat z 2.5 coreczka bo jej mama zmarla na glejaka...dzis mala ma 10 lat i jest bardzo zamkniętym w sobie dzieckiem trudno sie z nia rozmawia i w ogole ...masakra nawet jei wyibrazam sobie co to dziecko musi czuc :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Człowiek nie zna dnia ani godziny i w przypadki teścia mojej siostry niestety to się sprawdziło 😞😞😞, moja taka przyjaciółka na tydzień przed ślubem już była w żałobie to zupełnie co innego ale też wszystko przygotowane zapiete na ostatni guzik , jej przyszły mąż jechał odebrać garnitur ona jakoś miała przeczucie że coś się stanie mówiła żeby sam i nigdzie nie jechał , a jednak pojechał z kolegą , jego kolega przeżył on zmarł na miejscu na tydzień przed ślubem 😞😞😞😢😢😢😢 .

Biała Azlia wrote:
    Szczęśliwa Mamusia przykra historia 😢 moja mama dwa lata temu umarła i dalej ciężko a co dopiero taka młoda osoba w ogóle bez rodziców 😢
    U mnie już prawie termin i dalej nic nie czuję. Lekkie okresowe pobolewanie i tyle. Zasiedział sie uparciuch. A telefony coraz bardziej sie rozdzwaniają. Jeszcze niedawno mówiłam że u mnie z tym spokój 😅
    Mąż właśnie pojechał kupić samochód. Mam nadzieję, że się uda zakup, bo nasz obecny samochodzik niewiele pomieści. Śmiałam się ostatnio, że taki mały dzidziuś będzie a tyle miejsca mu trzeba 😁

Ja nawet sobie tego nie wyobrazam jak Agatka to wszystko przeżywa ja sama która mam 32 lata do dzis dnia przeżywam śmierć mamy a minęło już 17 lat 😱😱😱😥.

I U mnie moja droga tez cisza patrz to mój 5 poród i siedzi uparciuch Ania też tak zwlekała z wyjściem , u mnie na szczęście nie urywają się telefony ale ja juz mam dosyć tego czekania to już 39 tc ile to można czekać .

Dobrze pamiętam że jesteś z Lublina 😝😝☺😉.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 11:08

Biała Azlia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podpisuję się pod tym co mówią laski.
    Samari, możesz teraz za wazystkich trzumac kciuki i słać buziaczki, ale to przypomina teichę chorobę dwubiegunową - dopiero co zamykalas dyskusje bo temat Cię nie dotyczył (np.cukrzyca - jakie z nas nudziary ze ciągle o tym samym ;(), rozstawialas wszystkich po kątach jak pięciolatka z instynktem przywódczym, wyzywalas ludzi od nienormalnych ("jak nienormalna wrzucasz swoje zdjecia na innych wątkach" - do kogo z tym wyskoczylas? Chyba do Ago???), juz na początku sporo lasek przeszło na inne wątki bo nie kogło zdzierżyć Samari. Dla mnie ostatecznie powinnaś się wycofać po swoim ataku na Skarba. Jak hiena zza krzaka naskoczylaś na laskę w naprawdę trudnych chwilach. Dla mnie takie wyżywanie się jest nie do przyjęcia.

Moze powinnas zalozyc osobny wątek? Albo w zakladce "pamietniki" pisac sama do siebie ;)? Kto bedzie chcial z Tobą gadać to spoko, ale więksosc lasek juz dawno sie opowiedziala. Szkoda ze nie potrafiłas tego uszanowac, lasowalas konta i zakladalas kolejne jak gimbaziara, az w końcu calkiem probowalas odwrócic kota ogonem, że to ktoś się pod Ciebie podszywa. EHE! Jasssssne :) wszysykie to lyknelysmy jak pelikan szprotkę ;)

iwwk, iwwk, Szczęśliwa Mamusia, Agata :), Asiul, Milka1991, 4me lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak z Lublina 😊 i gdzie zdecydowałaś się rodzić? Lubartowska? 😊

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała Azlia wrote:
    Tak z Lublina 😊 i gdzie zdecydowałaś się rodzić? Lubartowska? 😊

O jaką mam pamięć 😝😝😝 powiem Ci że nadal mam dylemat chyba muszę to z ginem omówić, nie jestem nadal zdecydowana który mam wybrać , czy ten na Jaczewskiego gdzie mój Pan gin przyjmuje czy tam gdzie moją córeczkę Anię urodziłam na Lubartowskiej , nie potrafię się zdecydować .

• MaryJane Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamami, pani Moł popieram całym sercem :/ trochę mi szkoda usuwać konta ale jedna Samari zepsuła cały wątek, perfidnie pisząc ze będzie się i tak wypowiadać, i dalej księżniczka udaje ze nikt o niej nie pisze, nic jej nie dotyczy, no nie można tego zniesc :/

A z tym fb to wiecie, jest grupa dziewczyn która od początku stale się udzielała, nie mamy tam fikcyjnych kont, więc jaka mam mamy pewność ze ktoś kto 'stale nas czyta ale nie ma czasu pisać' nie podszywa się pod ta nieobliczalna kobietę :D

Kurde, teraz to dopiero teatr mają dziewczyny z innych wątków haha :D

iwwk, Szczęśliwa Mamusia, Pani Moł, Agata :), Ciasteczko777 lubią tę wiadomość

gann3e3k0unlohxb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na Jaczewskiego już rodziłaś wcześniej? Bo wiem, że Lubartowską chwaliłaś. Ja dalej na Kraśnicką zdecydowana, ale wrazie jakby mnie odesłali z braku miejsc to Jaczewskiego albo Lubartowska. Na Kraśnickej szybko do donu wypisują. Moja koleżanka po cesarce dwa dni wyszła 😊

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Mol, zgadzam się z tym co napisałaś ale myślę że to nic nie da bo już nie raz jej pisałyśmy żeby dała nam spokój ale ona to ignoruje i w dodatku niektóre dziewczyny jej odpisują, więc sobie tu siedzi i pewnie jak wszystkie stąd odjedziemy to nadal będzie siedzieć i pisać do siebie.
    Zawsze się niestety ktoś znajdzie kto jej odpisze

Milka1991, Szczęśliwa Mamusia, Pani Moł, Menka888 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykre, że się wątek rozpada, bo naprawdę była miła atmosfera, pełno wsparcia. Mimo, że długo Was tylko podczytywalam, to czułam taka fajna wiez:) my dzisiaj idziemy do domku, zaczyna się piękny czas. Trudny, ale najcudowniejszy.
    Życzę Wam wszystkim szybkich porodów, żeby te koncoweczki już tak się nie przeciagaly i nie wykanczaly. Poród jest piękny, nawet jak trudny. Ten mały skarb wart jest każdego bolu, każdej łzy i kropli potu czy krwi. Tego bolu się nie zapomina, ale on nie ma znaczenia przy tym szczęściu.
    Mamusiom, które już mają swoje Kurczaczki życzę dużo zdrówka i cierpliwości.
    Też znikam, poczytam sobie z ukrycia jak wcześniej.
    Dziękuję za Wasze wsparcie i towarzystwo pod koniec, za kciuki podczas porodu, za cenne rady, Puszku, szczególnie Tobie, ale i innym Mamom!
    Wszystkiego dobrego, pozdrawiamy;)

Milka1991, Biała Azlia, Veri, Szczęśliwa Mamusia, Pani Moł, Agata :), Rudzik1, puszek369 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawde nie chce komentowac mi sie tej dziecinady. Piszcie,piszcie posmieje sie chociaz z tego jak sie mna przejmujecie i marnujecie na to tyle energii 😹😹😹😹😹😹 macie końcówkę ciazy,zbierajcie sily na porod i pozytkujcie energie na cos innego niz hejt i nienawisc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary Jane nie wiem jak się pisze wiadomość na priv ale wysłałam Ci zaproszenie do znajomych tu na belly.
    W sumie u niej wszystko jest możliwe, nawet to że ma dwa konta i sama ze sobą tu rozmawia... :D

Szczęśliwa Mamusia, Pani Moł lubią tę wiadomość

• Nistera Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis o 5.58 Tymuś przyszedł na świat. Waży 3560 i jest 53 cm długi. Cała akcja od 1 skurczu do magicznego plum trwała 2 godz. I 18 min. 😂😂 Jest super grzeczny , cały czas śpi i zdarzył już obsrać się po pachy 😂😂😂

Samari0702, Biała Azlia, Veri, Szczesliwa ledwo zywa, Szczęśliwa Mamusia, Milka1991, Pani Moł, Pantera, Agata :), 4me, Rudzik1, Bibs, puszek369, Menka888, Ciasteczko777, mysla.nieskalana, GreenK lubią tę wiadomość

zrz6wn15ye2e98l6.png
    qb3ch371t1ljmt43.png
‹‹ 1264 1265 1266 1267 1268 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ