X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nistera wow. Jak poród szybki. Gratuluję 😁
    O matko! to teraz moja kolej 😱

• Veri Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nistera, ale super wieści. Właśnie dziś myślałam o Tobie, że to już po terminie. Gratulacje dla Was! :)

No i jako kolejna dajesz nadzieję na szybki poród ;)

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

qb3cg7rfwkxw9axa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nistera wymiotła! <3 Gratulacje!!!

Samari, to nie zaden hejt i nienawiść ale jak szulasz takich cech to może zainwestuj w lustro. Też się już podsmiechuję z Ciebie i Twpich magicznych przemian, nasza skarbnico wiedzy i wyrocznio :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała Azlia wrote:
    A na Jaczewskiego już rodziłaś wcześniej? Bo wiem, że Lubartowską chwaliłaś. Ja dalej na Kraśnicką zdecydowana, ale wrazie jakby mnie odesłali z braku miejsc to Jaczewskiego albo Lubartowska. Na Kraśnickej szybko do donu wypisują. Moja koleżanka po cesarce dwa dni wyszła 😊

Nie rodziłam a byłam nastawiona aby tam rodzić , ale ze względu na brak miejsc mnie odesłali do szpitala na Lubartowskiej , jakoś w Marcu rodziła na Staszica taka moja inna znajoma ona jest z Lublina , drugi raz tam rodziła i pisła mi że z Jaczewskiego ze 3 Panie do nich przysłali gdyż miejsc nie mieli , mój mąż jaki siostra uważają aby tam od razu jechać na Lubartowską ja mam mieszane odczucia chciałabym i tu i tu , ale muszę w końcu się zdecydować który może rozmowa z ginem mi pomorze w wyborze .

Nistera Moje ogromne gratulacje ❤❤❤ , jej ja też taki poród bym chciała . Witaj okruszku na świecie ❤❤❤.

Biała Azlia lubi tę wiadomość

• Pantera Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodka, Bibs, Nistera ogromne gratulacje!

Nistera jak Ty to zrobiłaś - 18 minut?! :)
    Ekspres :)

slodka100 lubi tę wiadomość

• Pantera Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę rzeczywiście przykro że forum się rozpadło, szczególnie teraz, gdy porody i nowe doświadczenia z maleństwami.

Stałe dawne bywalczynie korzystacie z innego miłego forum czy tylko fb?

• Agata :) Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Nistera!
    ❤️😍❤️😍❤️😍❤️

11.2020 cb 💔 06.2022 - 7tc 💔😔
    22cs - ⏸️💚
    9.12 -> 6+4, serduszko, 5mm
    23.12 -> 8+4, serduszko, 17mm
    16.01 - > 12+0 prenatalne
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super,bardzo sie ciesze ze masz dzięki temu lepszy humor :)

Wszystkim zycze udanych porodow,szkoda mojej energii zeby ja tu marnowac. Bo za jakis czas kazdy wroci do normalnego zycia pracy i kto bedzie mial czas na forum. Kazdy tutaj z nudow siedzial zeby w ciazy czas szybciej lecial.

I my pozdrawiamy i życzymy szybkich rozwiazan ;)

I nie myslcie ze ktos usuwa konto za waszą spraw-az tak sobie nie schlebiajcie. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari gratuluję decyzji, trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść :)

Nistera! Super wieści, bardzo Ci gratuluję, tak jak dziewczyny pisały to wspaniałe czytać o tak krótkich i bezproblemowych porodach :) dają dużo nadziei

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 12:09

Pani Moł lubi tę wiadomość

• MaryJane Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari, która pewnie i tak tu bez konta bedziesz zaglądać, ale myśmy wcale nie były tu z nudów, to Ty mając dwójkę dzieci mieszkałaś 24h na dobe na necie :D a my się świetnie teraz nudzimy gdzie indziej bez Ciebie :D i teraz jak już wszystko rozwaliłas mogłaś darować sobie wielkie usuwanie :D

Pantera, napisz na priv :)

Pani Moł, Pantera, Szczesliwa ledwo zywa, Ciasteczko777 lubią tę wiadomość

gann3e3k0unlohxb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari, kazdy wie ze z przyczajki i tak będziesz podglądać a za jakiś czas pękniesz i powrocisz jak bumerang ;) nie z nami te numery!

No nie wiem, z listopadówkami 2017 mamy zamknięte forum do dzis i to jest bezcenne źrodlo matczynej wiedzy i wymiany mysli. Szczerze to takie grupy bardzo dużo dają po porodzie, wymiana doawiadczen itp. Są nawet spotkania w realu. Ale zeby tak bylo, zeby wrzucac zdjecia dziecka z twarzą itp to trzeba miec do siebie wzajemnie zaufanie. A Ty nam to poczucie zaufaniani "bezpieczenstwa" tu na bbf zabralas :)
    Zycze Ci wszystkiego najlepszego! Oraz odrobiny autorefleksji.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 12:12

• Rudzik1 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2019, 23:46

• Fikus Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibs, gratuluję :)

Nistera, wow ale Ty to sprawy załatwiłaś ekspersowo! Gratuluję i bardzo się cieszę, że pierwszy Tymuś już na świecie <3

Ja dzisiaj idę wieczorem mojego małego skrzata podejrzeć, czop zaczął od kilku dni się pojawiać, więc ciekawe co tam gin dzisiaj powie.

h84fj44j8c2afjwv.png

17u9l6d89qpw7kc9.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari szkoda, ze dopiero teraz jak rozwalilas forum.
    Poza tym kto to wie, ile Twoich wcielen tu jeszcze jest...
    Nie ma zadnej pewnosci, ze Samari nie kryje siw pod jakims innym nickiem.

A próśb na nie odpisywanie Samari bylo tak wiele...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 12:47

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pantera wrote:
    Trochę rzeczywiście przykro że forum się rozpadło, szczególnie teraz, gdy porody i nowe doświadczenia z maleństwami.

Stałe dawne bywalczynie korzystacie z innego miłego forum czy tylko fb?

Ja korzystam właśnie z tego forum na FB co jestem z innymi dziewczynami tu z tego wątku i tu czasem wpadam .

Fikus Mocne kciuki za wizytę ✊✊✊✊ , mi to czop trochę już w 34/35 tc odchodził tak tyci tyci , u nas już 39 tc a czop to chyba ostatnio w Poniedziałek widziałam na wkładce tak tyci tyci , więc mogę się jeszcze tak turlać Bóg jeden wie ile , gdyż Dominik ani myśli o wychodzeniu .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 12:27

Fikus, Pantera lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary Jane dostałaś ode mnie zaproszenie? Nie wiem jak pisać na priv :)

• Bibs Ekspertka

Wysłany: 8 maja 2019, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nistera gratuluję :)

Biała Azlia lubi tę wiadomość

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opis mojego porodu
    Od rana badanie rozwarcie i miałam 3cm i założony balonik tzw cewnik foleya
    Chodziłam z nim pół dnia łydki mi odpadaly a on nie chciał wypaść mój gin zdjął go i zbadał ok 15 było 5 do 6cm rozwarcia
    No i o 16 byłam już na porodówce dostałam oxy, przebito pęcherz a potem coś jeszcze na rozwinięcie akcji bo na porodówke szłam bez skurczy no i skurcze bardzo mocno dosyć częste nawet nie zdążyłam nic przeciwbólowego dostać bo rozwarcie szybko postepowalo zaczął się kolejny etap porodu parcie które trwało chyba tylko 2min i o to przyszła na świat moja Maja. Nawet nie byłam nacieta tylko małe otarcie na 2 szewki. Bolało mocno ale współpracowałam z położna w miarę i szybko poszło bo poród trwał 1h i 13min

Nistera gratulacje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 13:08

Asiul, Biała Azlia, Veri, Menka888, Szczęśliwa Mamusia, Pantera, Fikus, Pani Moł, Rudzik1, Milka1991, Agata :), Bibs lubią tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • Menka888 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Mamusia wrote:
    Ja korzystam właśnie z tego forum na FB co jestem z innymi dziewczynami tu z tego wątku i tu czasem wpadam .

Fikus Mocne kciuki za wizytę ✊✊✊✊ , mi to czop trochę już w 34/35 tc odchodził tak tyci tyci , u nas już 39 tc a czop to chyba ostatnio w Poniedziałek widziałam na wkładce tak tyci tyci , więc mogę się jeszcze tak turlać Bóg jeden wie ile , gdyż Dominik ani myśli o wychodzeniu .
    Co to za forum? Chyba coś mnie ominęło... 🤔
    Byłam teraz w łazience i na wkładce zauważyłam w końcu trochę czopa! Wreszcie coś się zaczyna dziać 😃

Pantera, Szczęśliwa Mamusia, Fikus, Biała Azlia, Bibs lubią tę wiadomość

3jvzbd3mxm57un6k.png
    5dpo - 189
    17dpo - 575
    19dpo - 1598
    22dpo - 5652
    25dpo - 17570
    03.2010 - córeczka
    11.2016 - 6tc (*)
    05.2017 - 11tc (*)
  • Menka888 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Wam zazdroszczę tych ekspresowych porodów. Mój pierwszy trwał 22,5 godziny czego 4 godziny było partych.
    Gratuluje wszystkim rozpakowanym mamusiom😘😘😘

3jvzbd3mxm57un6k.png
    5dpo - 189
    17dpo - 575
    19dpo - 1598
    22dpo - 5652
    25dpo - 17570
    03.2010 - córeczka
    11.2016 - 6tc (*)
    05.2017 - 11tc (*)
‹‹ 1265 1266 1267 1268 1269 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ