Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluje serdecznie wszystkim które ostatnio urodziły i mają już maluszki przy sobie :* No i trzymam kciuki za te które jeszcze są w dwupaku aby ta końcówka ciąży przebiegała wam spokojnie :*
Ja ostatnio mniej się odzywam bo jakoś ciągle coś innego wypada. Filip jest bardzo grzecznym dzieckiem i uczymy się pomału odczytywać sygnały kiedy płacze bo jest głodny, kiedy ma mokrą pieluszkę czy też kiedy płacze bo mu coś nie pasuje Wczoraj pojawił się u nas problem z kupką bo cały dzień nic tylko bączki puszczał i widać że brzuszek bolał więc był mega rozdrażniony, na szczęście wieczorem po kąpieli ruszyło i dziś już jest ok. Jutro znów przychodzi do nas położna wiec zobaczymy ile nam chłopak podrósł a na 11:30 jesteśmy umówieni na konsultację w sprawie tego wędzidełka. Zamówiłam też baby huga więc na czwartek powinien być więc fajnie bo mąż od jutra do pracy wraca i trochę mnie to przeraża czy dam sobie radę.
Powiedzcie mi jakich pieluszek używacie bo my na początek zerówek z pampersa ale okazały się już przyciasne i teraz mamy 1 bo z lupilu były za duże ale i tak mam wrażenie że przydałyby się jeszcze takie pośrednie.
Nie wiem czy dziewczyny przeniosły się na fb tak jak kiedyś wspominały czy nie ale jeśli tak to powiem wam że przykro się patrzy jak ta nasza grupa majówkowa tak pomalutku się rozpada, inne grupy są fajne zgrane a tu takie cyrki i zamiast odpuścić i po prostu pisać ze sobą to jakieś podziały się porobiły, no cóż ja w każdym bądź razie będę tu zaglądać i pisać na tyle ile czas mi pozwoli i mam nadzieję że nikt już z naszej grupy nie odejdzie i będziemy się razem wspieraćSzczesliwa ledwo zywa, Biała Azlia, Milka1991, Veri, Fikus, Oleander, puszek369, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny urodziłam śliczna córeczkę waży 3800g i ma 58cm jutro wstawię na chwilę fotkę i opiszę poród ogólnie szybki sprawny ale zarazem intensywny bardzo.
Teraz mała śpi już dobra godzinkę a ja próbuję chwilę odpocząć zobaczymy może będę musiała ja wybudzic na karmienie jak nie obudzi się za jakiś czas bo boję się potem zoltaczki jak będzie mało jadła i mało się wyprozniala
Bibs kciuki i reszta dziewczyn za szybkie porodyBiała Azlia, Ciasteczko777, Szczesliwa ledwo zywa, Glendolina, Oleander, 4me, puszek369, Agata :), Rudzik1, Veri, Pani Moł, Samari0702, Nistera, Milka1991, Szczęśliwa Mamusia, Paula_071, Pantera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySłodka gratuluje:) opisz poród koniecznie, dziewczyny beda widziały różne punkty widzenia.
Jeśli chodzi o moją Pchelke, to uczymy się siebie. W dzień pięknie śpi, za to noc Koszmar. Nie mam pojęcia dlaczego tak płacze. Moze z głodu? Zaczelam rozbudzac laktacje odciagajac laktatorem między karmieniami i proszkiem na laktacje. Cieszymy się z każdej kropelki. Mała przystawia się pięknie. Zawodowy ssak. Cycki z małych średnich Zrobiły się nabite i gigantyczne. Nie mam z nimi problemów. Sutki trochę bolą, ale do zniesienia.
Mała robi mało kupki i siku. Myślałam, że takie małe karmione z cyca mają brudny pampers Co i rusz. A mogą nawet 2 dni nic nie zrobić i to norma.
Jestem zmęczona. W szpitalu zle się śpi w dzień. Ciągle ktoś przychodzi, kilka razy mała trzeba rozbierać, ona się budzi. Dzisiaj cały dzień goście. Od porodu spałam może 6 godz. Czuje się jak wrak, ale znajduje siły dla mojego największego szczęścia. Moze jutro pójdziemy do domu. To będzie inaczej. Kolejny raz muszę powiedzieć, że szpital Zajebisty. Położne cudowne. Od IP do teraz spotkałam samych kochanych ludzi. Personel miazga. Cierpliwie tłumaczą, pomagają. Czuć, że im zależy.
A ten mały czlowieczek, który obok mnie leży. Ahh. Mogę patrzeć godzinami. Kocham ponad wszystko. Nie da się słowami opisać tego uczucia. Warte wszystkiego.4me, Biała Azlia, Veri, Pani Moł, slodka100, Szczęśliwa Mamusia, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny