Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, ja już po wizycie. Malutka waży 3kg, wszystkie parametry w normie, łożysko też w porządku 😊 nie zapowiada się na poród w najbliższym czasie
Asiul, Glendolina, Biała Azlia, Szczęśliwa Mamusia, Veri, Ciasteczko777, Pantera, Paula_071, ago91, Fikus, Rudzik1, Chusy, Nistera, slodka100, Agata :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo dziewczyny pouciekaly. Oleander, gratuluje udanej wizyty;)
Co do wyników, to u mnie w szpitalu chcieli grupę krwi raz, gbs i kartę ciazy. I tyle. Ważna była przychodnia, gdzie będzie Mała, to trzeba było podać na początku. Tak dla przypomnienia, lepiej mieć przygotowane. Jak radziła Puszek, nie wzięłam planu porodu, bo wszystko standardowo. I tyle.
Ciekawe jak tam Slodka;)Oleander, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOleander wrote:Hej, ja już po wizycie. Malutka waży 3kg, wszystkie parametry w normie, łożysko też w porządku 😊 nie zapowiada się na poród w najbliższym czasie
Spora królewna ❤❤ , aż Soboty nie mogę się doczekać ☺☺ , ale u mnie tylko będzie sprawdzenie przepływów i słuchanie serca .Oleander lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asiul wrote:Dziewczyny czy jak mam grupę krwi na nazwisko panieńskie to się doczepią na porodówce? Czy po prostu powtórzą w razie czego? Nie mam kompletnie siły jechać na badania już i się zastanawiam czy może nie będzie problemu jak będę miała kartonik ze starym nazwiskiem?
Asiul, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
nick nieaktualny
-
Jedziemy do szpitala, wody się sacza, skurcze bolą, są co ok 7min.
Oleander, Biała Azlia, Samari0702, Ciasteczko777, Milka1991, aktyde85, Paula_071, Glendolina, ago91, Chusy, Veri, 4me, Nistera, Rudzik1, Menka888, slodka100, Agata :), Pani Moł, xKlaudiax, Szczęśliwa Mamusia, Pantera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny