Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • Veri Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiul wrote:
    Dzięki dziewczyny! Puszku, czy po prostu jest Cię mniej w Internecie, czy macie jakieś inne forum, bo zauważyłam że nie ma tu już połowy dziewczyn :(

Pewnie przeniosły się na FB tak jak zapowiadały.

qb3cg7rfwkxw9axa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda :( nic nie wiem o tym fb. No nic będę tu Was podczytywać. Chociaż u mnie już prawie finisz, czuję że na dniach urodzę

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja już po wizycie. Malutka waży 3kg, wszystkie parametry w normie, łożysko też w porządku 😊 nie zapowiada się na poród w najbliższym czasie

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Veri, nick nieaktualny, Pantera, Paula_071, ago91, Fikus, Rudzik1, Chusy, Nistera, slodka100, Agata :) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczyny pouciekaly. Oleander, gratuluje udanej wizyty;)
    Co do wyników, to u mnie w szpitalu chcieli grupę krwi raz, gbs i kartę ciazy. I tyle. Ważna była przychodnia, gdzie będzie Mała, to trzeba było podać na początku. Tak dla przypomnienia, lepiej mieć przygotowane. Jak radziła Puszek, nie wzięłam planu porodu, bo wszystko standardowo. I tyle.
    Ciekawe jak tam Slodka;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleander wrote:
    Hej, ja już po wizycie. Malutka waży 3kg, wszystkie parametry w normie, łożysko też w porządku 😊 nie zapowiada się na poród w najbliższym czasie

Spora królewna ❤❤ , aż Soboty nie mogę się doczekać ☺☺ , ale u mnie tylko będzie sprawdzenie przepływów i słuchanie serca .

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa mamusia hmm ale jest troszkę poniżej średniej, pani doktór mówi, że malutka, ale w normie :) Ciekawe czy to już nasze ostatnie wizyty :)

• ago91 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiul wrote:
    Dziewczyny czy jak mam grupę krwi na nazwisko panieńskie to się doczepią na porodówce? Czy po prostu powtórzą w razie czego? Nie mam kompletnie siły jechać na badania już i się zastanawiam czy może nie będzie problemu jak będę miała kartonik ze starym nazwiskiem?
    Ja miałam grupę krwi na stare nazwisko i nie czepiali się aby pytali co to za nazwisko bo w dowodzie miałam obecne inne i panieńskie też inne :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

8599w1d3a8mup6qh.png
    ibm23e5elf55d37i.png
    6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xKlaudiax wrote:
    Dziewczyny, po cc, kiedy jadłyście słodycze, soki ? Bo mi w 3 dobie zabraniają 😕 może dlatego, że byłam pod narkozą ?

Ja w ogole nie jem slodyczy ani nie pije sokow po porodzie tylko wode wiec nie pomoge :(

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Bibs Ekspertka

Wysłany: 7 maja 2019, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedziemy do szpitala, wody się sacza, skurcze bolą, są co ok 7min.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Milka1991, aktyde85, Paula_071, nick nieaktualny, ago91, Chusy, Veri, 4me, Nistera, Rudzik1, Menka888, slodka100, Agata :), nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pantera lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibs super. Szybkiego porodu 😊

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibs trzymam kciuki!! Oby poszło szybko i sprawnie! 😊

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibs super pewnie najpóźniej jutro bedziecie sie tulic,mocne kciuki szybkiego porodu. Dawaj znac.co u was ✊✊✊✊✊

• Fikus Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibs powodzenia! Trzymamy kciuki :)

h84fj44j8c2afjwv.png

17u9l6d89qpw7kc9.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibs powodzenia. Słodka a co tam u Ciebie?

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibs kciuki ! Czekamy na relacje

o148o7es5xrrd9s8.png
  • ago91 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibs wrote:
    Jedziemy do szpitala, wody się sacza, skurcze bolą, są co ok 7min.
    Powodzenia oby szybko poszło :)

8599w1d3a8mup6qh.png
    ibm23e5elf55d37i.png
    6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 <3
  • Chusy Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibs, trzymam kciuki : )!

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibs kciuki! :)

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibs, powodzenia;)

• 4me Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Slodka urodzila, bo ja jakos nie ogarnelam chyba?

Bibs obyscie jeszcze dzis sie tulili. Kciuki!

slodka100 lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
‹‹ ‹ 1261 1262 1263 1264 1265 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ