Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiasteczko77 wrote:Wow .. kochana jak sobie radzicie ? W sumie dzieci razem a Wy oddzielnie tak ?
Smutno mi i ostatnio wszystko mnie dobija ...
Ja becze o wszystko. Masakra.Ciasteczko77 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Można dołączyć? Dziś miałam wizytę (7t3d)maluszek ma 13mm,serduszko pięknie bije❤️ na kolejnej wizycie będę miała założoną kartę ciąży oraz wyznaczony termin porodu (wg moich obliczeń 26-29.05.2019). To moja 3 ciąża, poprzednie niestety zakończone niepowodzeniem, oby tym razem szczęśliwie do samego końca!
Alicja-33, Milka1991, MaMaMi83, Oleander, Chusy, maderdin, Paula_071, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Ja w obu ciążach smarowałam się Bio Oil, Ziają, Palmers i nic nie pomogło. W pierwszej ciąży miałam jeden mały rozstęp przy pępku, ale po drugiej ciąży już mi się więcej zrobiło To chyba po prostu są czynniki genetyczne a kremy nie sądzę że działają cuda. Mi pomogały tylko zwalczać swędzenie skóry na brzuchu. Ja właśnie też czekam ciągle na Pappa a w środę mam umówioną wizytę na prenatalne ;/
-
nick nieaktualny
-
Witaj Cherry:)
dziewczyny, a jak to jest- mój lekarz prowadzący dał mi skierowanie na usg genetyczne i test pappa, później jak dostanę wyniki testu pappa to muszę umówić się z lekarzem który wykonywał usg genetyczne, czy ze swoim lekarzem prowadzącym? -
nick nieaktualny
-
Adzia wyniki z testu papp-a musisz omówić z lekarzem wykonującym usg prenatalne, ponieważ on ma specjalny program, gdzie wprowadza wszystkie wyniki i przelicza to co jest na teście papp-a. Ginekolog bez specjalnego certyfikatu fmf tego nie zrobi, bo nie ma dostępu do tego przelicznika.
Adzia86, MaMaMi83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie plamienie bylo tylko raz na poczatku, przypuszczam ze implantacyjne?
Poki co cisza i mam nadzieje ze tak zostanie. Dziewczyny te plamienia powinny wam przejsc do konca 1 trymestru, przynajmniej tak czytalam (te plamienia zwiazane z niedoborem luteiny). Takze byle do przodu!
A gdzie sie Milka podziala, juz jej nie widzialam od jakiegos czasu i Agaty rowniez. Ani Cookiemonster. Siedzicie na fb dziewczyny?
-
Przeciw rozstępom w ciąży to masła lub kremy z masłem kakaowym.
Skład nie może mieć parafiny/mineral oil, bo ona tworzy wartswę, która nie pozwala dobrym składnikom wniknąć w skórę. Palmers niestety ma parafinę. Parafina ropopochodna więc lepiej unikać w ciąży i dla noworodkaiwwk lubi tę wiadomość
-
Na fb jakoś mało aktywności i dlatego jakoś wolę tu pisać co do śluzu to ja mam bardzo dużo Ale w sumie nie będąc w ciąży też zawsze miałam go więcej niż powinnam.
KarmeLoVe, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
ago91 wrote:Na fb jakoś mało aktywności i dlatego jakoś wolę tu pisać co do śluzu to ja mam bardzo dużo Ale w sumie nie będąc w ciąży też zawsze miałam go więcej niż powinnam.
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
juz widze , ze tak Ago
ago91 lubi tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
nick nieaktualnyJa pisałam właśnie że.dla mnie.otqoeranie grupy mija się z celem bo jak chcecie żeby było zbiorowisko ludzi to można dołączyć do grup które już są ni tworzyć niczym się nie różniące..
A myślałam że to będzie taka nasza "prywata" same zaufane osoby i nikt poza tymMaMaMi83, maderdin lubią tę wiadomość