Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyago91 wrote:Dziewczyny A czym będziecie się smarować przeciw rozstępom? Mam zamiar już cos kupić w rossmanie jest duży wybór.
Oj nie wiem czy rzeczywiście jest jakiś dobry czy sprawdzony krem czy cokolwiek na rozstępy, ja smarowałam się wszystkim w mojej pierwszej ciąży i nic te kremy olejki a nawet oliwki dla dzieci nie pomogły . Z tego co słyszałam ponoć Olia lub Bio - Olia taka oliwka pomaga, a ile w tym prawdy to nie wiem nie wszystkie kremy itp można w ciąży stosować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2018, 13:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa Mamusia wrote:Oj nie wiem czy rzeczywiście jest jakiś dobry czy sprawdzony krem czy cokolwiek na rozstępy, ja smarowałam się wszystkim w mojej pierwszej ciąży i nic te kremy olejki a nawet oliwki dla dzieci nie pomogły . Z tego co słyszałam ponoć Olia taka oliwka pomaga, a ile w tym prawdy to nie wiem nie wszystkie kremy itp można w ciąży stosować.
ja i tak jestem jeden wielki rozstęp nic mi nie pomożeSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja z racji, że mam bardzo wrażliwą skórę, a teraz w ciąży jeszcze bardziej to używam głównie tylko olejków naturalnych, albo olejki z allterry z rossmana, albo olej kokosowy. Niedawno kupiłam olejek z nacomi z olejkiem z kakaowca, cudowny zapach i świetnie nawilża skórę. W te typowo dla kobiet w ciąży przeciw rozstępom nie wierze, bo są drogie i skład często mają fatalny.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie dziewczyny jak u Was z plamieniami? Macie jakieś, ja na początku, koło 4 tygodnia miałam takie dosłownie pare kropel krwi, jednorazowo. Okazalo sie później, że podobno był krwiak ale w szpitalu go nie widzieli na usg. To było miesiac temu, ale tak raz w tygodniu mam jakieś delikatne plamienie np przy sikaniu, jasno rozowe albo jasno brązowe. Maluch rośnie, serduszko bije. Już sama nie wiem od czego to moze być.
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Czytam was dzisiaj ale nie mialam czasu nic napisac. Wzielam sie troche za robote chodz nie powiem moj małżonek wszystko robi zs mnie. Pewnie juz z 2 tyg garow nie mylam heheh .
A ja narazie niczym sie nie smaruje. Odrzucają mnie wszelkie zapachy balsamow dezodorantów perfum itp. Nawet drazni mnie zel pod prysznic meża i spie z corką. Od razu mnie mdli. A w pierszej ciazy smarowalam sie tym samym balsamem co przed ciazą nie kupowalam nic na rozstepy ani serii dedykowanych dla mam. Nie mialam ani pol rozstepu ale to moze tez kwestia genow.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny