Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupiłam palmersa, ale nie jestem zadowolona. Smaruje się oliwką z babydreama ale tylko dlatego, że mam mocno suchą skórę.
Mi się plamienia na szczęście skończyły, a śluz mam biały w bardzo dużych ilościach, ale jakoś to przeżyję.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyAdzia86 wrote:Witaj Cherry:)
dziewczyny, a jak to jest- mój lekarz prowadzący dał mi skierowanie na usg genetyczne i test pappa, później jak dostanę wyniki testu pappa to muszę umówić się z lekarzem który wykonywał usg genetyczne, czy ze swoim lekarzem prowadzącym?Adzia86 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny reaktywuje się
Jutro wizyta i już mam lekkiego stresa.
Oprócz tego męczą mnie wieczorne mdłości i gorzki smak w buzi, fuj...
Pewnie w śr będę robiła badania krwii i ciekawa jestem jak moja glukoza. W poprzedniej na czczo miałam 92 a teraz trochę się boję co będzie. Niby odstawiłam słodycze ponad miesiąc temu ale może byc różnie i podroznie. -
nick nieaktualny
-
Samari wrote:Ja pisałam właśnie że.dla mnie.otqoeranie grupy mija się z celem bo jak chcecie żeby było zbiorowisko ludzi to można dołączyć do grup które już są ni tworzyć niczym się nie różniące..
A myślałam że to będzie taka nasza "prywata" same zaufane osoby i nikt poza tym
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
Dzięki kochana za kciuki
Nawet nie wiesz jaka mam ochotę żeby coś zjeść dobrego. Normalnie takie mam apetytu że szok. Ostatnio mąż zabrał mnie do Sowy żebym sobie cos wybrała i język mi do d..uciekł ale się nie zlamalam. Nie chce znów przytyć prawie 30 kg.
Współczuję kłucia glukometrem, nie cierpię igieł. Ale przynajmniej masz wszystko pod kontrolą i dla dzidzia teraz jest dobrze -
Ja korzystałam z bloga "sroka o" tam są specjalne analizy produktów dla mam. Posmarowalam brzuch palmersem bo mi się tam straszna susza zrobila ale nie wiem czy mnie nie uczuli albo skóra zdecydowanie bardziej wrazliwsza w ciąży - przez kilka minut skóra zrobila się lekko czerwona.. Mam jeszcze oliwke babydream i zobaczymy a jak coś się podzieje znowu to pozostaje szukać wśród naturalnych nawilżaczy.
-
nick nieaktualnyPomarańczka83 wrote:Dzięki kochana za kciuki
Nawet nie wiesz jaka mam ochotę żeby coś zjeść dobrego. Normalnie takie mam apetytu że szok. Ostatnio mąż zabrał mnie do Sowy żebym sobie cos wybrała i język mi do d..uciekł ale się nie zlamalam. Nie chce znów przytyć prawie 30 kg.
Współczuję kłucia glukometrem, nie cierpię igieł. Ale przynajmniej masz wszystko pod kontrolą i dla dzidzia teraz jest dobrze -
Cherry87 wrote:Ja korzystałam z bloga "sroka o" tam są specjalne analizy produktów dla mam. Posmarowalam brzuch palmersem bo mi się tam straszna susza zrobila ale nie wiem czy mnie nie uczuli albo skóra zdecydowanie bardziej wrazliwsza w ciąży - przez kilka minut skóra zrobila się lekko czerwona.. Mam jeszcze oliwke babydream i zobaczymy a jak coś się podzieje znowu to pozostaje szukać wśród naturalnych nawilżaczy.
Tez właśnie korzystam z tej strony. I pamiętam, ze kiedyś dostałam taka mała buteleczke palmersa od kolezanki z Anglii i robiłam do niego kilka podejsc, za każdym razem kończyło się mocno czerwona skóra -
Chusy hih dziękuję za wywołanie. Jestem jestem tylko jakoś nie mam nic sensownego do napisania
Szczerze to jestem mega optymistką ale u mnie też objawy ustały, dodatkowo kuzynka była w zeszła nd się chwalić ciążą w 8tc a parę dni później poronila. I tak jakoś nachodzą mnie niemadre myśli. Muszę je wypieprzyc z głowy
U nas oki. Wracają mi siły, lepiej się czuje. Kumpela mi podrzucila ciuchy ciążowe i oddała bujaczek. Mój mały łobuz nie chce sikac do nocnika bo widziałam temat. Nic nie pomaga. Chyba nie jest jeszcze gotowa. Za to jaka gadula i pyskacz z niej hihi
A jak z Twoja córeczką?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2018, 18:45
Chusy, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Cherry87 wrote:Ja korzystałam z bloga "sroka o" tam są specjalne analizy produktów dla mam. Posmarowalam brzuch palmersem bo mi się tam straszna susza zrobila ale nie wiem czy mnie nie uczuli albo skóra zdecydowanie bardziej wrazliwsza w ciąży - przez kilka minut skóra zrobila się lekko czerwona.. Mam jeszcze oliwke babydream i zobaczymy a jak coś się podzieje znowu to pozostaje szukać wśród naturalnych nawilżaczy.
Mi się to samo robi po palmersie i dlatego go nie używam.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
Milka no wreszcie sie pojawilas, zastanawialam sie co sie z toba stalo bo cie wcielo na pare dni
Wlasnie tez staram sie myslec pozytywnie bo co innego robic Co mi da zamartwianie sie na zapas jak i tak nie mam na nic wplywu.
No wlasnie moja corcia tez jest zdecydowanie za mala na nocnik, narazie jej tylko pokazalam kilka razy o co biega ale widac ze jest za malutka. Mama mnie pogania ciagle ze juz zaraz teraz trzeba na nocnik sadzac, jak dla mnie bez sensu. Jak podrosnie troche to jej to zajmie pare dni i skuma o co chodzi.
Cherry ja mam wlasnie duzy klopot z piciem, powinnam pic jak najwiecej ale mnie obrzydza woda i herbata, a sokow nie chce za duzo bo sie przesladzam.
Dziewczyny macie klopot z przyjmowaniem tabletek..? Normalnie mam odruch wymiotny jak tylko poczuje tabletki w buzi a jeszcze te witaminy ciazowe sa poprostu ogromne..