Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Chusy - pytałam dziś moją gin o to picie że mi słabo idzie i czy mam wmuszać w siebie mimo wszystko to powiedziała że to minie w II trym wszystko raz dwa nadrobię, nie ma co na siłę skoro odrzuca. Dzidzia zdrowa, rośnie jak na drożdżach więc postanowiłam się tak mocno tym nie przejmować. Ale też widzę że jak mam mniejsze mdłości to lepiej mi to picie idzie.
-
didi123 wrote:Mi się to samo robi po palmersie i dlatego go nie używam.
O widzisz, czyli coś w nim jest niekoniecznie dobrego jednak skoro skóra tak reaguje. U mnie po kilku minutach przeszło ale skóra była zaczerwieniona i jakby rozpalona. Nie będę ryzykować i spróbuję z czymś innym. -
nick nieaktualnyApropo chwalenia się ciąża ja też nikomu nie mówiłam oprócz tym co było to konieczne w pracy i teściów bo pilnują mi synka i powiedziałam mojemu tacie A on był.tak szczęśliwy tak dumny że 3 raz dziadkiem będzie że na rodzinnej imprezie wszystkim rozpowiedzial
-
Samari - no widzisz ile szczęścia sprawić może taki mały cud pod sercem
U mnie wiedzą w pracy (musiałam powiedzieć bo jestem na L4) a w weekend powiemy rodzicom, jest zgoda od gin że można się chwalić więc czemu bliscy mają się nie cieszyć razem z nami
Staram się myśleć pozytywnie i być spokojna o ciążę, mimo tego co przeszłam wcześniej. Podobno dobre nastawienie działa cudaSamari lubi tę wiadomość
-
Ja za to pije hektolitry wody. Mysle, ze z 3 litry bedzie. Niestety w zwiazku z tym wstaje w nocy do toalety, a po zmianue pozycji na pionowa mnie mdli.
Mlodego maz zawiozl do moich rodzicow. Jutro mam home office wiec sie wyspie13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Puszek to mnie trochę uspokoiłaś, przestraszyłam się dziś, ale to pewnie przez tą dietę i trochę jelita poświrowały.
Ja też staram się pić dużo wody, chociaż w tamtym tygodniu mnie odrzucało, ale minimum 2litry wypijam.
Chusy, a może spróbuj witaminy zawijać w coś do jedzenia i tak zjadać. Jak np się dzieciom czasem lekarstwa przemycało -
nick nieaktualnyDziewczyny
Powiedzcie co wy jecie na codzień? Bo aj q tej ciąży mam chyba wszystkie dziwactwa z możliwych.....niby mdłości q miarę przeszły ale teraz dostałam jakoś jadlowstret spojrze ma moje ulubione jedzenie i nie mam na nic ochoty czym się ratować ?? -
nick nieaktualnyCherry87 wrote:A jakie witaminy bierzecie że one takie duże? Ja mam prenatal uno i są znosnej wielkości, łatwo da się połknąć.
Ja akurat biorę mama dha Premium plus i one są normalnej wielkości zwykła okrągła kapsułka bez problemu można wziasc -
Ja zawsze dużo wody piłam tzn ze 3 litry, teraz najchętniej gazowana, no w nocy też mam pielgrzymki do WC, ciągle sikam :p
Ja biorę pregna na razie start bo w plus jest żelazo, a moja gin nie chce go w 1trym kapsułki spoko. Przez moment brałam composita mama dha tragedia duże trzeba było 3 dziennie i jeszcze smierdzisaly ryba :pWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2018, 20:41
-
Samari ja już w miarę normalnie jem, ciemne pieczywo, obiady lekkie, sałatki, surówki, owsianka. A dziisja sobie zrobiłam sernika na zimno, bo mam fazę na galaretkę, ale taką zdrową wersję jeszcze mam zamiar sałatkę jarzynową na dniach zrobić, bo mnie strasznie ciągnie do niej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2018, 20:48
-
nick nieaktualnyJa też zawsze słodkie jadłam do oporu a teraz tak raz na jakiś czas mam ochotę. A jak faktycznie odrzuca mnie od wszystkiego to wchodzi chleb z masłem i pomidorem, były dni że tylko to jadłam, to jest moje koło ratunkowe ale ja chleb z pomidorem kochałam zawsze i mogłam jeść non stop szczególnie w lato kiedy mamy własne pomidory aaahh
-
A ja jakoś nie moge przyzwyczaic sie do tej ciazy . Boje się ,że bede faworyzowala starsze dziecko teraz nic nie czuje do mlodszego ,a w ciazy z synkiem na tym etapie caly czas o nim myslalam . Czuje sie z tym okropnie jak wyrodna matka..grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia