Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też jutro prenatalne mam. Ostatnio u mnie czasu jak na lekarstwo więc się nie udzielam ale czytam na bieżąco. Gratuluję udanych wizyt, fajnie że niektóre znają już płeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 15:46
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPani mol
I zdecydowałaś się tak.szybko na dziecko po cc ?? U mnie lekarze wyraźnie mówili że minimum 20 miesięcy odsteou od zajścia w ciążę to jest bezpieczna odległość. Ja bym się bała po operacji tak szybko w ciąży być... dlatego zawsze jestem tym przerażona jak czytam -
Pani Moł wrote:Ja w żadnym wypadku nie bagatelizuję. W poprzedniej ciąży przez krwiaki leżałam dość długo i L4 od razu. No ale niektórych rzeczy nie przeskoczę - córka jeszcze nie chodzi, ale wstaje i chodzi przy meblach i scianach, więc muszę za nią smigać krok w krok. Do krzesełka czy łóżeczka muszę ją włożyć, mąż pracuje i nie mam też rodziny na miejscu. Luteiny biorę 2x200mg dziennie, dawka jak dla konia, biorę też nospę jak już zmęczę brzuch... Jestem po cc, więc oprócz dziecka nic innego nie dźwigam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kruszynka91 wrote:Szczęśliwa ledwo żywa ja jestem spod Krakowa
KarmeLove gratuluję synka, ja również mam przeczucie ze chłopak, aczkolwiek wolałabym dziewczynkę. Najważniejsze żeby zdrowe było.
Czym się różni to PAPP-A zwykle od kryptor i roche?? To kryptor jest najlepsze?
Mi lekarz powiedzial ze musi byc Kryptor, reszta jest do bani.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnyPani mol
Nie podwazam zdania Twojego lekarza ale wydaje mi się że jest z lekka nieodpowiedzialny skoro opowiada takie rzeczy.... Ja konsultowalam to z kilkoma lekarzami bo jestem po 2 cc czekam na 3 cc i każdy jeden mówi minimum 20 miesięcy więc stąd też moje pytanie -
hej, ja po prenatalnych wczoraj - generalnie wszystko ok, ale ryzyko zespołu downa 1:500 po skorygowaniu, jeszcze tydzień czekam na wyniki badań z krwi... powiedział że to górna granica normy, ale wciąż NORMY, no nie? mam 27 lat....
poza tym wszystko ok, przeplywy itp., termin wciąż na 3 maj.
No ale troszkę mnie zmartwił.
23. 08 dwie kreski
05.09 13220 BetaHcg.
17.09 jest -
nick nieaktualny