Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję! :*
Ciasteczko to ryzyko jest z USG tylko
Oleander ja badanie miałam już przez brzuchCiasteczko77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurczę tak się cieszę z waszych badań i dobrych wyników, to takie przeżycie dla mnie a co dopiero nasze badanie.. Zapisałam się na taka godzinę, że mój mąż nie mógłby ze mną być, chyba zadzwonię żeby tą godzinę zmienić i móc przeżywać to razem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgata :)Alee super ❤❤❤ piękną masz datę porodu w moje urodziny ❤.
Samari Mój Pan gin to chyba z Księżyca spadł, gdyż ani razu nie badał mnie w ciąży ginekologiczne nawet GBS musiałam sama sobie pobrać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 14:06
Agata :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny które leczą się na niedoczynność tarczycy.
Czy mialyscie taka sytuację że przy braniu tej samej dawki lekow tsh wam skakalo? Ja robiłam w 5 tyg tsh, wynik 2.340 przy braniu euthyroxu 50. No i ta sama dawkę biorę cały czas, dziś robiłam tsh i wynik mam 0,592. Leczę się na tarczyce już od 2015 roku i nigdy nie miałam takiej sytuacji tym bardziej nigdy takiego niskiego wyniku!
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
Tak, to normalne skoki TSH,tarczyca musi się dostosować w swoim czasie i to się zmienia. Wynik 0,5 jest naprawdę super! Ja miałam 0.2 i też było ok. Nie masz się czym przejmować masz super wynik
ago91 lubi tę wiadomość
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
Kruszynka91 a dokladnie z jakiej jestes miejscowosci?ja 11 października pobilam rekord bo mialam robione 3 razy usg dopochwowe i po tym trzecim juz mialam lekkie plamienie ale gin powiedziała ze po badaniu to normalne i faktycznie przeszlo na drugi dzień
-
nick nieaktualnyA to w takim razie jestem spokojniejsza bo byłam przyzwyczajona do niego prowadzenia ciąży A u tego lekarza jest tak wszystko no nie wiem jak.to nazwać trochę nie mój klimat A w sumie to.chodze do niego tylko dlatego że to jeden z lepszych chirurgów-ginekologow u nas i robił mi 2 poprzednie ciecia i chciała bym żeby robił mi 3 a akurat pracuje w naszym szpitalu i wtedy on tnie swoje pacjentki i teoche tym się zasugerowałam.
-
U mnie gin robi badanie ginekologiczne na każdej wizycie. Tak samo zrobiła mi jedno usg piersi a tak to bada mi piersi ręcznie. Ogólnie jestem zadowolona z jej odejścia bo widzę że robi wszystko dokładnie i musi mieć wszystko zbadane zanim opuszczę gabinet. Tak samo mam przynieść wpis z wizyty u stomatologa i okulisty. Jest bardzo dokładna. Ogólnie na pierwszej wizycie sprawiała wrażenie ciężko dostępnej i z dystansem, ale na kolejnej już zrobiła bardzo dobre wrażenie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 14:49
-
Pani Moł wrote:KarmeLove - gratuluję synka! Podpisuję się pod słowami dziewczyn - nie ma co się zaharowywać
Ja mam krwiaki ale trochę dźwigam, moja Mała ma z 11 kg, staram się jak najmniej, ale to taki przytulaśny okres dla maluszkow i nie da się nie nosić.
Jakoś po kościach czuję dziewczynkę, ale będę coś wiedzieć dopiero 9.11.
Jedyny ratunek to progesteron, lezenie i nie dzwiganie! Wiem, ze to ciężko bo jedno dziecko juz w domu. Ale moj sie juz nauczyl, ze mama przytula bez podnoszenia. Jak chce by go podniesc biegnie do taty i krzyczy, zeby on pomogl bo mama nie mozeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 15:08
-
nick nieaktualnyJa jestem po 2 cesarkach i mimo że na szczęście wszystko jest okej nie ma żadnych zmian to lekarz od razu na 1 wizycie zakazał mi dźwigać bo może mieć to wpływ na kondycję blizny. I od początku powiedziałam mężowi że nie mogę dźwigać ani syna ani zakupów i synowi też mówię że np do fotelika w aucie ma wejść sam czy w sklepie chodzi na nóżkach. Poli co to się udaje A zobaczymy jak to będzie jak mój maz po operacji będzie leżał że sztywna noga trochę się boję ale bediz edobrze
-
nick nieaktualnyago91 wrote:Dziewczyny które leczą się na niedoczynność tarczycy.
Czy mialyscie taka sytuację że przy braniu tej samej dawki lekow tsh wam skakalo? Ja robiłam w 5 tyg tsh, wynik 2.340 przy braniu euthyroxu 50. No i ta sama dawkę biorę cały czas, dziś robiłam tsh i wynik mam 0,592. Leczę się na tarczyce już od 2015 roku i nigdy nie miałam takiej sytuacji tym bardziej nigdy takiego niskiego wyniku!ago91 lubi tę wiadomość
-
TSH pewnie Wam spadło, bo od 12tc łożysko przejmuje wszystkie funkcje. Wcześniej dziecię czerpie z tarczycy mamy, dlatego pewnie na początku TSH skacze do góry
Ja dzis mam tragiczny dzień, ból głowy aż pęka, pomimo 3 tabl paracetamolu, na wymioty mi sie zbiera. Ledwo z pracy dojechałam a jechałam z przygotowaną reklamówką w dłoniago91 lubi tę wiadomość
-
Wlasnie sprawdzilam dzisiejsze wyniki. Tsh na szczescie spada. 2 tyg temu mialam 8 dzis 3. Uff choc i tak dalej za duzo. Troche sie martwię ale ft4 jest w normie wiec mam nadzieje ze z "moją glizdą" wszystko bedzie ok. Jutro endo. Pewnie zwiekszy dawkę.
No i cukier ok a tego sie obawialam.
Pantera ja tez wszedzie poruszam sie z reklamowką w kieszeni
I glowa tez mnie dzis bolała tak ze na badania pojechalam taxi a nie swoim samochodem. Ale przespalam sie po poludniu i jest juz ok. Mam.ten komfort ze mam 9letnie dziecko ktoro grzecznie sir bawi jak mama spi baaa nawet mnie pilnuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 15:46
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc