Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MaMaMi mnie też telepie z zimna po mimo że pod kocem. Zimno i wietrznie za oknem się zrobiło.
Ale coś na przeziębienie chyba idzie. Wczoraj ostry ból głowy, dziś od rana zatoki czuję. Ale herbata z cytryną i płukanie zatok i mam nadzieję że będzie na plus.
Trzymam kciuki za kolejne wizyty.
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
nick nieaktualny
-
Wam zimno, a mi znowu gorąco odkąd w ciąży jestem. Wcześniej taki zmarzluch, a teraz się poruszam i zaraz spocona jestem.
I też w nocy wstaję, ale tylko raz i potem ciężko mi zasnąć.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
pokico wrote:hej, ja po prenatalnych wczoraj - generalnie wszystko ok, ale ryzyko zespołu downa 1:500 po skorygowaniu, jeszcze tydzień czekam na wyniki badań z krwi... powiedział że to górna granica normy, ale wciąż NORMY, no nie? mam 27 lat....
poza tym wszystko ok, przeplywy itp., termin wciąż na 3 maj.
No ale troszkę mnie zmartwił.
Była kość nosowa? Jaka przezierność karkowa? Który tc z usg i jaka wielkość maluszka? Czy w Twojej rodzinie zdarzały się choroby genetyczne bądź inne? Nie powiedział, dlaczego taki wynik?
Mi jest raz zimna raz ciepło Boli mnie dzisiaj cały dzień głowa
Co do sikania to różnie, ale potrafię pójść raz i za 10 minut znowu. -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Nie bylo mnie pare dni bo wreszcie sie nam udala przeprowadzka do nowego domu, ale nie mam czasu nadrabiac postow : (
Chcialabym uzupelnic liste z przodu a widzialam jakies nowe twarze u nas no i widzialam ze czesc z was juz zna plec wiec tez bym chciala wrzucic na pierwsza strone, wiec jesli mozecie napiszcie mi tu w postach kto i co : )
Poza tym gratuluje wam serdecznie wizyt, widzialam ze bardzo udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPani mol
Spoko. Przecież na forum luźno sobie rozmawiamy tylko ja ogółem jestem z tych ludzi mniej ufnych i wolałam odczekać te 2 lata bo aż tak mi się nie spieszylo
Ja ogółem poród siłami natury nie mam szans bo mam.wade genetyczna miednicy i z tym schorzeniem poród naturalny jest nie możliwy. U mnie niestety tylko cc wchodzi w gre -
Pani Moł wrote:Heheh, spoko. Chodzę prywatnie do najlepszego specjalisty w regionie, gin-endo z sukcesami w leczeniu niepłodności i wszelkimi certyfikatami do badań prenatalnych, po poronieniu pierwszej ciąży poszłam do niego w drugiej ciąży i dwukrotnie jego szybkie dzialania uratowały moją córkę w okresie prenatalnym, mam do faceta pełne zaufanie. Gdyby nie on - i jestem tego pewna - nie miałabym dziś dziecka.
Wg amerykańskiego towarzystwa ginekologicznego przy przerwie od 18 miesięcy między porodami można rozważać poród siłami natury po cc. wg polskiego towarzystwa należy też od 18 msc po wykluczeniu przeciwwskazań rozważyć poród VBAC. Ja się na VBAC w razie czego upierać nie zamierzam, ale 19 miesięcy między porodami to nie będzie jakieś ekstremum.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 21:31