Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa ledwo żywa ja jestem spod Krakowa
KarmeLove gratuluję synka, ja również mam przeczucie ze chłopak, aczkolwiek wolałabym dziewczynkę. Najważniejsze żeby zdrowe było.
Czym się różni to PAPP-A zwykle od kryptor i roche?? To kryptor jest najlepsze?KarmeLoVe lubi tę wiadomość
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej ja czuję, że będzie chłopiec, jeśli to dziewczynka to bardzo się zdziwię
Dziś wieczorem będziemy z mężem oglądać i sprawdzać sprzęty od mojego rodzeństwa bo dostaliśmy trochę tego po ich dzieciach. Np. przewijak na pewno pomalujemy i troszkę trzeba go naprawić, chyba na szaro go zrobimy nie mogę się doczekać do wieczora, będziemy mogli już odhaczyć z listy "do kupienia" kilka spraw, no i już buszuję po internecie szukając pasujących pokrowców, pościeli, kocyków itpWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 12:09
Szczęśliwa Mamusia, didi123 lubią tę wiadomość
-
My dopiero po nowym roku będziemy kupować pomału niezbędne rzeczy. Na razie czekamy na auto, żeby było do czego wrzucać
Przez te wymioty mam tak podrażnione gardło i nie wiem czy dobrze robię, ale muszę wrzucić cukierka do buzi tak mnie przełyk piecze. Bleee jak ja bym chciała, żeby się to w końcu skończyło. Ciągle czuję się chora, bez sił.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyOleander A ja nie kupuję na razie nic kaftaniki i inne tam rzeczy kupię w Marcu /Kwietniu wszystko np z ciuszków mam jedynie do szpitala kosmetyki itd itp , w szpitalu w którym będę rodzić wszystko mają więc tylko te najważniejsze rzeczy wziąść karta ciąży USG i takie tam, teraz kupię sobie taką małą albo średnią walizkę na kółkach wcześniej wzięłam torbę i tylko przeszkadzała.
Oleander lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej. To ja KasiaH. Wylogowało mnie z konta i nie mogę odzyskać hasła więc założyłam nowe konto. Widziałam że była rozmowa o imionach. My mamy tylko dla chłopca Ignacy, a dla dziewczynki nic z Adusią było odwrotnie - mieliśmy tylko dla dziewczynki i wyszła dziewczynka to może tym razem będzie podobnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj miałam "pseudo prenatalne" i szkoda gadać jak nam zrobił usg... Nic nie wiemy.
Ale mój kochany mąż stanął na rzęsach i załatwił na piątek następne. Mam nadzieję że nie będzie za późno.
Dzisiaj byłam już zapisać się do nowego gin bo do tego nie pójdę już nigdy.Samari, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia
I dobrze jak lekarz do bani to nie ma.co się stresować można zmienić i cieszyć się ciąża.
Ja w sumie też już wspominałam że idę na 2 prenatalne 5.11 do aktualnego ginekologa i 8.11 do mojego do którego chodziłam 7 lat ( ma najlepszy sprzęt u nas i bardzo lubię tego lekarza i z przykrością prowadzę ciążę u innego bo do tego rejestrowałam się w sierpniu i dopiero 8.11 pierwszy wolny termin był wolny idealny ale już na prenatalne. Więc pójdę i porównam co powie jeden i drugi)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 12:51
KasiuniaH lubi tę wiadomość
-
Hej kochane, ja już po badaniu. Czułam dziewczynkę i to się potwierdziło
Mała ma już 60,4mm
Wszystkie parametry w normie, ryzyko trisomi 21, 18 i 13 - 1:20000
Termin na 5 maj
Jesteśmy przeszczesliwi mała zasłaniala oczka na początku jakby chciała zrobić do nas akuku, przepięknie to wyglądało, aż doktor się śmiałpuszek369, Pani Moł, Oleander, Ciasteczko77, cookiemonster, didi123, KasiuniaH, Szczęśliwa Mamusia, Cherry87, iwwk, Nowa0289, Milka1991, KarmeLoVe, PatkaPP, Paula_071, Alicja-33, Zajączek :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny