Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo ja wózek w zależności od samopoczucia planuje kupić na początku kwietnia bo szkoda mi gwarancji na niego żeby leciała.
A jakie łóżeczka oreferujecie ? Ja z doświadczenia mogę powiedzieć że tylko turystyczne mega wygodne w użytkowaniu praktyczne wszędzie się złoży i zabierze na dodatek.dziecko się nie uderzy bo jest miękka siatka A do wstawiania są specjalne chwytaki dlatego nie zaburza rozwoju dziecka -
nick nieaktualnyMój faworyt to jest to łóżeczko i dla dzidziusia właśnie je chce kupić w tych kolorach
https://allegro.pl/kojec-lozeczko-turystyczne-lionelo-sven-dodatki-i6583425629.html?bi_s=ads&bi_m=showitem%3Aactive&bi_c=MzAwOTlkNjUtYmU4Yy00ODdiLWFkY2YtYjFjY2M0NGUxMjRkAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=e14aa311-f6aa-4709-927e-77fd97f20653 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi tez kompletnie nie odpowiada turystyczne. Uzywalam na wyjazdach dla mnie totalnie niewygodne. Wolalam u rodzicow polozyc na noc mlodą do wozka niz do tego lozeczka. A na koncu sprzedalam bo bez sensu bylo trzymac jal nie uzywalam.
W domu mialam drewniane z szufladą i na płozach z blokadą. Jak chcialam bujac to bujalam jak nie to blokowalam plozy i stalo jak normalne lozeczko. Teraz podobaja mi sie takie z ktorego pozniej mozna zrobic lozko. Zdejmuje sie jeden nok szczebelkow i montuje sie barierke zeby dziecko nie wypadlo. Nie mam jeszcze wybranego konkretnego modelu bo tak jak juz wczesniej pisalam w maju bede kompletowac wyprawkę. Ale bede wlasnie szukac cos w stylu lozeczka rosnacego razem z dzieckiem2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Dziewczyny
Od jakiegoś czasu (2,3 tyg) odczuwam problem z przełykaniem, jakby coś mi stało w przełyku, dość duży dyskomfort. Nie czuje tego cały czas ale co kilka dni, miał tak ktoś ? Pomyślałam, ze to może od tarczycy, mam niedoczynnosci i jakiś miesiąc temu lekarz zmienił mi lek na taki o wyższym stężeniu hormonu. Ale tak czytam w necie i może być to refluks, który czasami w coazy się zdarza...albo z nerwów
Macie może pomysł do jakiego lekarza oprócz endokrynologa powinnam się wybrać ?
-
nick nieaktualny
-
Samari wrote:Agata
Ja za to jestem fanką firmy Tako wózek i dla córki i syna miałam jeden Tako Laret błękitny A teraz muszę kupić nowy i wybrałam tako junama diamond s line czarno zloty
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Powiem wam laski, że masakra... Nasz syn nieznosi pieczarek, wogole wszystkiego co jest wyraźne w smaku i co nie jest słodkie.
Kilka dni temu któraś tu poruszyła temat świat... zrobiłam dziś barszcz z uszkami, bo za mną chodził. Ale mnie mogło niesamowicie zemdlic! Miałam już spokój trzy tygodnie. A teraz mnie darlo do wymiotów. Jak zwykle poszła tylko żółć, ale zero tego co zjadłam mimo naprawdę pełnego żołądka. Tatusiek od razu przybiegl, bo mnie aż skręcalo. Mówię Wam, nigdy w życiu nie "darlo" mnie tak, że gardło zdarte a nic nie leci. Jiz dziś nawet dla ulgi próbowałam metody na dwa palce, za Chiny...
Wymordowalo mnie, mój poszedł spać... A ja się właśnie obudziłam na podłodze w łazience . Ble, współczuję Wam wszystkim które mają mdłości i wymioty non stop.
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
nick nieaktualnyByliśmy wczoraj w biedronce na romantycznym spacerze hihi, kupiliśmy trochę "szpitalnego" jedzenia żebym miała przy łóżku w razie powtórki z soboty.. I szukałam tej poduszki do karmienia ale już nie było i na pocieszenie wzięłam matę edukacyjną, fajna jest, duża z wystającymi zwierzątkami płci nie znamy jeszcze to wzięłam szarą. A miałam się opanować
-
nick nieaktualny