Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja Wam zazdroszcze tego braku brzucha. U mnie dopiero 10 tydzien sie zaczal a juz widac i 4kg na plusie... To wszystko jednak przez stymulacje i leki tuz przed ciaza-ostatni miesiac przed ciaza 3kg mi nabilo. W zyciu tak nie mialam.
W pierwszej ciazy brzuch zaczal byc widoczny tak porzadnie dopiero w 5 miesiacu! A jak urodzilam to następnego dnia lekarka mnie pytala czy ja na pewno rodziłam bo brzuch taki plaski!
Jak widac jest sprawiedliwosc na swiecie-teraz mi odbije podwojnie! Ale przysiegam, ze jak wezme sie za siebie po drugiej ciazy to wlasny maz mnie nie pozna
Diety z pudeleczka, cwiczenia i zabiegi na uda i pupe! Kase juz zbieram
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI faktycznie lekarze liczą np.10 skonczonych tygodni i 5 dni - czyli 11 tydzień leci. To tak jak w momencie urodzenia dziecko rozpoczyna pierwszy rok życia, mając 5 miesięcy nadal jest w pierwszym roku swojego życia, a nie dopiero po upływie tego roku, no nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 14:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej hej
Byliśmy dzisiaj z nudów pooglądać wózki. Nasz typ to tutis viva life lub Roan esso. Ale bardziej tutis. Przepiękne są, 2w1, a fotelik osobno. Też macie już jakieś swoje typy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 15:09
-
Nad anexem sport też długo stałam hehe, cały czarny był bardzo mi się podobal, w ogóle bierzemy cały czarny wózek z brązowym wstawkami, są piekne
My musieliśmy postawić na lekki wózek bo schody i często sama bede musiała sobie poradzic i jednocześnie taki który poradzi sobie z trudnymi terenami, mieszkamy na wiosce i jest tragedia jeśli chodzi o nawierzchnie do spacerowania:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 15:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny