Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ciasteczko
no to jest najgorsze jak sie wzroci leki. Ja popijam tabletki na tarczyce jednym lykiem wody. Gdybym popila wiecej zwrot murowany. Dopiero po pol godzinie moge napic sie wiecej bo to juz leki sie wchlonely.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaMaMi83 wrote:Ciasteczko
no to jest najgorsze jak sie wzroci leki. Ja popijam tabletki na tarczyce jednym lykiem wody. Gdybym popila wiecej zwrot murowany. Dopiero po pol godzinie moge napic sie wiecej bo to juz leki sie wchlonely.
Te wymioty nie są każdego dnia .. cholerestwo jedne
no i dlatego śniadanie jadam po 12...
Bleeeee .... -
nick nieaktualnyHej hej dziewczyny miałam taki koszmar straszny i realistyczny, obudziłam się spocona, ssapana i dziękowałam Bogu, że to był sen..
U mnie z nudnościami coraz lepiej ale muszę ciągle jeść, wczoraj wymiotowałam, bo nie jadłam przez 3 godziny i z tego ssania w żołądku mnie znów wzięło. Jak ciągle coś podgryzam to jest ok
My będziemy mieć łóżeczko obok naszego łóżka, innej możliwości nie mamy ale też nie rozważaliśmy innej opcji nawet -
nick nieaktualny
-
Ciasteczko777 wrote:No właśnie minęło pół godz - pytanko czy sie zdążyły wchłonąć ? Pamietam, że antyk potrzebowały 4 godzin
Te wymioty nie są każdego dnia .. cholerestwo jedne
no i dlatego śniadanie jadam po 12...
Bleeeee ....
Wydaje mi sie ze sie wchlonely bo euthyrox potrzebuje 30min potem mozna jesc. Wogule te tabletki na tarczyce sa uciazliwe zwlaszcza jak sie czlowiek do roboty zbiera bo te pol godziny musi zajac czyms innym a dopiero potem zjesc.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamari wrote:Hej dziewczyny
Jak tam noc minęła ? U mnie beznadziejnie mój syn co chwila się budzil i płakał na dodatek wstawalam siusiu chyba z milion razy A już miałam spokój z nocnym załatwianiem się jak widać nie długo. Wy też nie orzesyoiacie spokojnie nocy ?
Odpukać noc przespana katar Ani mija ale i tak leci jej jeszcze z nosa.
iwwk Trzymam mocno kciuki za wizytę .
Co do niby mijających objawów ciążowych to mit i tyle ja:-P , 12 tc i mi nadal słabo i czasem mdłości.
My łóżeczko turystyczne postawimy w pokoju tam gdzie Ania obok nas my nie mamy miejsca w sypialni, aby dziecko spało z nami Ania wszak od początku była w łóżeczku potem spała cały czas z nami a łóżeczko stało i się kurzyło kładłam ją tam jak musiałam ją przebrać czy np posprzątać itp itd.
Od rana pochmurno i zimno i okropne mgła wstałam dziś z bólem głowy. Dziś okropnie w głowie mi się zakręciło usiadłam i przeszło juz mam tego dość niech to minie w końcu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 11:19
-
Ja wlasnie wróciłam z tej krzywej, zrobiłam sobie warzywa na patelnię i w połowie jedzenia zwymiotowalam je. Pierwszy raz wymiotowalam w ciąży ;/ moze to po tej glukozie? Wcześniej tylko mdlilo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 11:15
Ananana
-
nick nieaktualny
-
No i tak jak myślałam, dzisiaj nic z tego, 12.11 mam prenatalne Dzisiaj dzidziek miał 4,2cm, ciut za malutki i lekarz powiedział, że woli poczekać aż podrośnie. Uspokoił mnie, że póki co nic niepokojącego nie widzi. W sumie jak zobaczyłam malucha to sama się uspokoiłam, bo w poprzedniej ciąży na tym etapie był inny widok Wychodzi mi z usg 11t1d, muszę suwaczek przesunąć Ulżyło mi bardzo.
Szczęśliwa Mamusia, Oleander, ago91, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwwk wrote:No i tak jak myślałam, dzisiaj nic z tego, 12.11 mam prenatalne Dzisiaj dzidziek miał 4,2cm, ciut za malutki i lekarz powiedział, że woli poczekać aż podrośnie. Uspokoił mnie, że póki co nic niepokojącego nie widzi. W sumie jak zobaczyłam malucha to sama się uspokoiłam, bo w poprzedniej ciąży na tym etapie był inny widok Wychodzi mi z usg 11t1d, muszę suwaczek przesunąć Ulżyło mi bardzo.
Czyli tak jak przypuszczalysmy ze to bedzir za szybko i vie odeslą alr nawazniejsze ze sie uspokoilas i wiesz ze z bablem wszysyko ok2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
MaMaMi dokładnie, nawet mężowi rano mówiłam jak jechaliśmy, że pewnie mnie odeśle, ale przynajmniej zobaczę jak maluch wygląda. Teraz w czwartek do mojej gin to sobie popatrzę znów i później 12.11 prenatalne. Dalej niepokój jest, zawsze będzie, ale zdecydowanie mniejszy