Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWow Szczęśliwa mamusia jaki cudny brzuszek!
Cherry87 u mnie to samo, płaski brzuch chyba, że akurat mam wzdęcie hahaa ale wtedy na ciążowy też nie wygląda z jednej strony się cieszę że jest płaski, a z drugiej strony chciałabym już jakiś inny objaw oprócz wymiotów :] widziałam zdjęcie teściowej jak była w ciąży w 6 miesiącu. Nie było widać w ogóle!Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef76e9377c0a.jpg
A mój takiOleander, Szczęśliwa Mamusia, Szczesliwa ledwo zywa, Chusy, maderdin, KasiuniaH, PatkaPP, Paula_071, skarb15, cookiemonster lubią tę wiadomość
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Slicznie wygladacie. Jednak w drugiej ciazy brzuszek wychodzi ekstremalnie szybko. Wydaje mi sie ze im blizej do poprzedniej ciazy tym szybciej sie pojawia : )
Apropos wczoraj sie dowiedzialam ze moja kuzynka jest w drugiej ciazy, a nie byloby w tym nic dziwnego gdyby nie to, ze jej pierwsze dziecko ma 3 miesiace teraz I malo tego karmi piersia, okresu nie bylo widac a tu bach
Ciacho na pewno slodka z ciebie kulka, nie przejmuj sie waga : ) Poza tym na diecie jestes, wiec bankowo zrzucisz co nieco. Slyszalam nawet o babeczkach ktore po porodzie mialy mniejsza wage wyjsciowa niz przed ciaza.Ciasteczko777, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny mąż o 7.30 na oddział przyjęty ale nadal.czeka jescze na operacje siedzę z nim w szpitalu A jak to zabiorą to wtedy pojadę na jakiś obiad i potem po operacji na chwilę wpadnę bo zabiorą to na pooperwcyjna2 to nie będziemy mogli być masakra. Tylko się stresuje
-
nick nieaktualnySamari wrote:Hej dziewczyny mąż o 7.30 na oddział przyjęty ale nadal.czeka jescze na operacje siedzę z nim w szpitalu A jak to zabiorą to wtedy pojadę na jakiś obiad i potem po operacji na chwilę wpadnę bo zabiorą to na pooperwcyjna2 to nie będziemy mogli być masakra. Tylko się stresuje
-
nick nieaktualnySamari wrote:Hej dziewczyny mąż o 7.30 na oddział przyjęty ale nadal.czeka jescze na operacje siedzę z nim w szpitalu A jak to zabiorą to wtedy pojadę na jakiś obiad i potem po operacji na chwilę wpadnę bo zabiorą to na pooperwcyjna2 to nie będziemy mogli być masakra. Tylko się stresuje
Będzie dobrze ❤ , ja to 5 godzin czekałam aż mój mąż mi napisze że jest już po operacji niestety nie mógł rozmawiać przez tel gdyż musial dojść do siebie po operacji to było najgorsze 5 godzin w moim życiu . -
nick nieaktualny
-
Śliczne brzuszki dziewczyny! Mój też już dosyć pokaźny hehe. Rośnie jak na drożdżach a to moja pierwsza ciąża. Zawsze miałam słabe mięśnie brzucha i jak ćwiczyłem to brzuch był dla mnie największym wyzwaniem i najtrudniej mi sie właśnie jego mięśnie ćwiczyło.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Samari będzie dobrze Zaraz mąż będzie po operacji i zobaczysz, że wszystko będzie w porządku. Głowa do góry :*
Dziewczyny wczoraj mnie zainteresowałyście tymi koszernymi sledziami i innymi potrawami. Mieszkałam przez jakiś czas e Stanach i tam był ogromny wybór produktów koszernych i pamiętam, że były one pyszne. Uwielbiałam koszerną sałatkę z karbów , coś pysznego albo ser żółty. Zupełnie inny niż nasz ser.
Jak Wasze samopoczucie dzisiaj ? Mnie okropnie ssie od rana. Muszę jeść co pół godziny a najgorsze jest to Ze nie wiem już co jeść w sobotę robię sobie krew i nie wiem jak ja dam radę wytrzymać bez jedzenia tylko czasu
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b61872cd1b1.jpg
Co prawda zdjęcie zrobione po wizycie w Pizzy Hut hehe, ale krągłosci ciążowe też sąWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 12:09
Szczęśliwa Mamusia, Cherry87, Paula_071, skarb15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oleander, mam identycznie. Jak zjem za mała kolację to spać nie mogę. Najgorsze jest to ze ja czuje się najedzona a mój zoladek nie W nocy budzę się z głodu tak że aż mnie mdli. Wczoraj rano nie zjadłam śniadanie od razu, czymś się zająłem i skończyło się wymiotami:(
-
Jakby ktos potrzebował info to
W CIAZY DO SPECJALISTY MUSZA PRZYJAC W CIAGU 7 DNI!!!!
Wlasnie siedzę w przychodni i czekam do rodzinnego po skierowanie do diabetologa i od razu bede miala terminWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 12:24
Ciasteczko777, Cherry87 lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Mam tak samo jak Wy, muszę zjeść przed samym spaniem, jak nie zjem odpowiedniej kolacji, to zasnąć nie mogę, bo boli mnie brzuch z głodu. Nie wymiotuję na szczęście, ale mdli i ciągnie na wymioty. Rano jeszcze muszę po euthyroxie odczekać 30 min nim zjem śniadanie, masakra.. A wydaje mi się, że jem sporo, co 1,5-2 godziny.
Zabrałam się w końcu za ten bigos, tak pięknie pachnie teraz kapusta kiszona jak się dusi, o matko, kocham ten zapachWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 12:19
-
Goldfinch26 wrote:Ja mam glukozę 94 i też się boję żeby cukrzyca się nie rozwinęła, ale wchodzi mi ttlko to co ten cukier podwyższa czyli owoce, pieczywo i jakieś kasze, ryż, ziemniaki
Mam to samo. A najlepszym lekarstwem na mdlosci są landrynki2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyGoldfinch26 Piękny masz brzuszek .
Co do samopoczucia to rano było mi nie dobrze i miałam takie zawroty głowy że myślałam że zemdleję piękny początek II trymestru .
Ja nie cierpię badań a w ten Czwartek idę do laboratorium na badania na czczo dużo wody wypić padnę tam z głodu dobrze że cukiernia jest obok to kupię sobie coś do jedzenia .Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 12:37