Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Samari az mnie ciekawi, moze akurat kupilam sledzie twojej produkcji haha
W plastikowym przezroczystym opakowaniu z fioletowa przykrywka. Nazwy ci nie podam bo mi sie nie chce do lodowki leciec
PatkaPP, wspolczuje zakazow ale przynajmniej maluszek rosnie jak nalezy!
4me, z tego co pamietam Naczelny Rabin Polski zrobil liste koszernych produktow, ktore mozna kupic w sklepie, calkiem znane marki tam sa. Poza tym jak chesz zobaczyc czy jest koszerne, to na opakowaniu masz literke "K" lub "U" w kolku.
Z reszta u nas w Izraelu widzialam duzo polskich produktow na polkach, szczegolnie mi wpadly w oko Jezyki ostatnio Albo pierniczki torunskieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2018, 22:19
4me lubi tę wiadomość
-
Chusy wrote:Samari az mnie ciekawi, moze akurat kupilam sledzie twojej produkcji haha
W plastikowym przezroczystym opakowaniu z fioletowa przykrywka. Nazwy ci nie podam bo mi sie nie chce do lodowki leciec
PatkaPP, wspolczuje zakazow ale przynajmniej maluszek rosnie jak nalezy!
4me, z tego co pamietam Naczelny Rabin Polski zrobil liste koszernych produktow, ktore mozna kupic w sklepie, calkiem znane marki tam sa. Poza tym jak chesz zobaczyc czy jest koszerne, to na opakowaniu masz literke "K" lub "U" w kolku.
Z reszta u nas w Izraelu widzialam duzo polskich produktow na polkach, szczegolnie mi wpadly w oko Jezyki ostatnio Albo pierniczki torunskie
Dobranoc dzoewczeta. Ja jutro pobudka o 5
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja już wstałam.ogarniam się u jedziemy do Gdańska bo jak.zlapia nas korki to czasem na 7 nie zdążymy do tego szpitala.ale spać mi się chce .... masakra
Będę się odzywać trzymajcie kciuki dziękiCiasteczko777, didi123, MaMaMi83, Szczęśliwa Mamusia, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Też się pomału zbieram na prenatalne, stresuje się, już się w nocy z boku na bok przewracałam. A do tego z rana jeszcze straszne wymioty. Już nic nie jem, póki nie wrócę, bo inaczej z domu nie wyjdę.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Witajcie! Trzymam kciuki za operacje i wizyty!! Ja sie obudzilam jakas taka pelna energii oby nie opuscila mnie w ciagu dnia:D dzis mam pare zalatwien. Urzedy, ubezpieczalnia i poszukiwanie garnituru dla faceta na nasz slub;)
puszek369 lubi tę wiadomość
-
Mam dzisiaj wielki dylemat. Otóż na 12:00 umówiona jestem do fryzjera. Rozjaśniam włosy od lat. Chwile przed ciążą rozjaśniałam jak zwykle i dostałam dziwnej reakcji alergicznej, bolała mnie szyja. Przy kolejnej wizycie powiedziałam mojej fryzjerce o tym i zafarbowała mi farba dla alergikow - efekt to powiększone węzły na szyi przez tydzien (wtedy już w ciąży byłam ale o niej nie wiedziałam
Nie mam nic do farbowania włosów w ciazy. No ale powiększone węzły to poważna sprawa. Wyglądam jak typowa baba w ciąży z odrostami, muszę coś z tym zrobić
-
Robilam wlasnie odrosty wczoraj bo juz nie moglam w lustro patrzec, ale obylo sie bez zadnych alergii na szczescie.
Alicja moze niech ci zrobi probe uczuleniowa zwykla farba, a nuz sie okaze ze jestes wrazliwa na skladnik farby dla alergikow, a zwyczajna dziala na ciebie normalnie.
Kciukasy za wizyty dziewczyny! Samari za twojego meza rowniez : )puszek369, Alicja-33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyonomatopeja wrote:dziewczyny, mam pytanie o 500+, czy jak mamy termin na maj 2019 to brane pod uwagę będą dochody z 2018 czy 2017 roku? logiczne się wydaje że 2018 ale chciałam się upewnić
Może w Opiece do pytaj się wydaje mi się że za ten rok ale pewności nie mam .
puszek369,Didi i inne dziewczyny które mają dziś wizytę Trzymam mocno kciuki .
Samari Mocno zaciśnięte kciuki, za pomyślną operację Twojego męża sama wiem jaki to stres.
Hej hej .
No to witam się w kolejnym tc a to już 13 ❤❤, a zarazem II trymestr ciąży , szok nie dowieżanie że te tygodnie tak szybko lecą. Niestety objawy zamiast ustępować to jest coraz gorzej dziś omal że nie zemdlałam dobrze że mąż był w domu. Zawroty głowy, mdłości dobrze że tylko rano tak mam, nie wiem jak bym dalej funkcjonowała jeszcze w domu mam małą córeczkę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 11:05
Chusy, Oleander, puszek369, 4me lubią tę wiadomość
-
14tc+0d. Z pierworodnym na tym etapie bylaam plaska
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/53f1d452b72b.jpgOleander, Szczęśliwa Mamusia, Szczesliwa ledwo zywa, Chusy, Alicja-33, KarmeLoVe, maderdin, Paula_071, cookiemonster lubią tę wiadomość
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia