Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MaryJane wrote:Dziewczyny, współczuję tych plamien ale jak się okazuje to bardzo częste więc ani nie panikować ani nie olewać. Jak się nasili albo nie będzie mijać to na izbe.
A ja też wczoraj myślałam że już pojadę bo moje jelita znowu się odezwały. Wzięłam szybko Nospe i spać, dzisiaj już skurczy ich nie mam ale pobolewa w środku wszystko, nie wierzę że szczęśliwie dotrwam do końca
Chce być bardzo mama, już milion razy te tygodnie analizowalismy haha, niech każdy sobie liczy jak chce, dla lekarzy jest tak jak dla większości z nas, Twój 16t0d to początek 17 tygodnia, Ale nikomu nic do tego jak chcesz mieć 16 teraz
Kurcze to faktycznie współczuję z tymi jelitamimiejmy nadzieję, że się polepszy, żebyś mogła czerpać więcej radości z ciąży
-
nick nieaktualnyKurczę chusy i jak sprawa wygląda ?? Skąd te plamienia kurczę się wzięły
Chcebardzobycmama
To neo chodzi o to jak ty to widzisz tylko jak jest ogółem przyjęte i lekarze o położne liczą. Bo przyjmując Cię na oddzial policza jak wszyscy A nie bo Ty tak uważasz taka prawdaja już wspomniałam urodziłam syna w 37+3 na wypisuje wyraźnie napisane w dniu tym i tym pacjentka .... przyjęta na oddział w 38 tc celem odbycia porodu bla bla. No i czynię podoba komuś czy nie tak to właśnie
Jest liczoneA to moja 3 ciąża to uwierz że z doświadczenia już mam to sto razy przerobione
Oleander lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Matko, przewalone z tymi plamieniami. Mnie co brzuch zaboli lekko to zaraz sprawdzam czy się krew nie pojawiła. Stres musi być niesamowity. Ale na pewno to nic poważnego. Chusy może jakoś teraz wypadałaby Ci miesiączka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2018, 15:42
-
nick nieaktualnyMaMaMi83 wrote:A ja powiem tak- praktycznie kazda z nas ma suwaczek wiec widac kto w jakim tygodniu/dniu jest. Wystarczy spojrzec
Masz rację. Ale dajmy też się cieszyć każdej z osobna i jak ktoś ma potrzebę niech się chwali mile to dla oka. Ja też lubię się chwalić kolejnym rozpoczętym tygodniem bo jest to dla mnie kolejny krok bliżej by poznać maluszka -
Ja szczerze to czuję się bezpieczniej jak mówię, że jestem w 14 tc, a nie 13t2d
Po prostu psychicznie mi tak łatwiej żyć ze świadomością, że ciąża coraz starsza
Wczoraj mąż się kolegom pochwalił to też mówiłam, że 14tc i taka dumna byłam, że już mamy za sobą prenatalne i wszystko jest dobrze
W ogóle dzisiaj jestem taka wymięta, poszłam spać późno i chyba to mi nie służy. Nie wiem co chce jeść, nie wiem co z sobą zrobić i czego w ogóle chce od dnia dzisiejszegoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2018, 16:37
Agata :) lubi tę wiadomość
-
Samari wrote:Masz rację. Ale dajmy też się cieszyć każdej z osobna i jak ktoś ma potrzebę niech się chwali mile to dla oka. Ja też lubię się chwalić kolejnym rozpoczętym tygodniem bo jest to dla mnie kolejny krok bliżej by poznać maluszka
Oczywiscie nikomu nie bronie sieszyc sie czy pisac. Chcialam uciąć juz dyskusje na ten temat żeby dziewczyny znowu z blachego powodu sie nie ppsprzeczaly. Po prostu nie widze sensu poprawiania kogos jak chce niechce niech pisze jak chce po prostu nie bawmy sie w poprawianie. I tyle mojego komentarza w tym temacie.
Ciesze sie ze powoli idziemy do przodu i w miare u nas wszystkich wszysyko ok. Trzymam kciuki za dziewczyny plamiące,cukrzycowe i z innymi przygodami w ciąży. Powoli do przodu laski!!!Milka1991 lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
Samari wrote:Kurczę chusy i jak sprawa wygląda ?? Skąd te plamienia kurczę się wzięły
Chcebardzobycmama
To neo chodzi o to jak ty to widzisz tylko jak jest ogółem przyjęte i lekarze o położne liczą. Bo przyjmując Cię na oddzial policza jak wszyscy A nie bo Ty tak uważasz taka prawdaja już wspomniałam urodziłam syna w 37+3 na wypisuje wyraźnie napisane w dniu tym i tym pacjentka .... przyjęta na oddział w 38 tc celem odbycia porodu bla bla. No i czynię podoba komuś czy nie tak to właśnie
Jest liczoneA to moja 3 ciąża to uwierz że z doświadczenia już mam to sto razy przerobione
-
Hej . Wiecie co , powiem Wam ,że wchodzę co jakiś czas . Nie udzielam się w ogóle ,bo widzę ,że to nie ma sensu . Każda każdej swoje racje przedstawia tak ,że non stop są jakieś przepychanki. Jak nie tygodnie ,tak cukry ,tak coś tam ,zamiast miło pogawedzic jak koleżanki przy kawie
karmelove ma się dobrze ,żyje na luzie ,cieszy się z każdego dnia ciąży i czuje ruchy swojego synka . No ale tak ,książkowo czuc nie powinna więc ... Po co się będzie wychylać. Wyluzujcie się trochę dziewczyny ,bo od samego czytania czasami się nerwowka włącza:)
4me, Syska2202, Cherry87, mumoftwo lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
nick nieaktualnyKarmelove
Nikt nikogo nie zmusza do udzielania się jeśli nie masz ochoty to twoja wola. Dobrze ze u Ciebie okej. Noe sadze zeby ludzie ktorzy nigdy na oczy sie nie widzieli rozmawiali.jak.kokezanki przu kawie slowo pisane czesto bywa zle interpertowane . Wszystkiego dobrego dla wasWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2018, 19:59
-
KarmeLoVe wrote:Hej . Wiecie co , powiem Wam ,że wchodzę co jakiś czas . Nie udzielam się w ogóle ,bo widzę ,że to nie ma sensu . Każda każdej swoje racje przedstawia tak ,że non stop są jakieś przepychanki. Jak nie tygodnie ,tak cukry ,tak coś tam ,zamiast miło pogawedzic jak koleżanki przy kawie
karmelove ma się dobrze ,żyje na luzie ,cieszy się z każdego dnia ciąży i czuje ruchy swojego synka . No ale tak ,książkowo czuc nie powinna więc ... Po co się będzie wychylać. Wyluzujcie się trochę dziewczyny ,bo od samego czytania czasami się nerwowka włącza:)
moje powody są dokładnie takie same
-
nick nieaktualnyKarmelove
A co do ruchów to nie chodzi o żadne książki ani o nic . Porostu to co piszesz jest nie realne ruchy najwcześniej od 18 tygodnia i to u wielorodki pierworodki nie są w stanie tak szybko.czuc ruchów bo zwyczajnie nie wiedzą jak te ruchy wyglądają. Więc możesz się na mnie gniewać ale nikt takiego kitu o bzdury mi nie wcisnie że w 16 tygodniu ruchu czuje. Wybacz -
Samari wrote:Karmelove
A co do ruchów to nie chodzi o żadne książki ani o nic . Porostu to co piszesz jest nie realne ruchy najwcześniej od 18 tygodnia i to u wielorodki pierworodki nie są w stanie tak szybko.czuc ruchów bo zwyczajnie nie wiedzą jak te ruchy wyglądają. Więc możesz się na mnie gniewać ale nikt takiego kitu o bzdury mi nie wcisnie że w 16 tygodniu ruchu czuje. WybaczAngie1212 lubi tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku