Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzisiaj najlepsze spanie
wyspałam się cudownie, cała noc przespana. Zaraz zabieram się za sprzątanie, a później jedziemy do rodzinki w odwiedziny
myślałam, że brzuch będzie widać, ale skoro nie to jeszcze nic nie mówimy
może się zorientują jak będę odmawiać alkoholu
-
Hej, za siebie mogę odpowiedzieć że wyspana.
Od rana byłam w 4 lidlach szukając maszyny do szycia bo miała być w fajnej cenie. Ale niestety co podjezdzalismy to ostatnia sztuka wzięta. W pierwszym lidlu byłam o 7.10.. No ale cóż i mówi się trudno
Planujecie iść do szkoły rodzenia? Albo byłyście kiedyś? Warto?
Rzadko miałam styczność z niemowlakami i sie zastanawiam.
Dobrego dnia
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
nick nieaktualnyPatka
Ja myślę że szkoła rodzenia to bardzo i dywidualna sprawa dla jednego dużo pomoże i nauczy A dla drugiego będzie nudnaja z 1 córka chodziłam na zajęcia i jako laik dużo się dowiedziałam ciekawych rzeczy fajne próbki dostałam przy 2 i 3 dziecku wiadomo że już nie uczęszczał
Zapisz się i zobacz jak nie będzie ci odpowiadać to zawsze może A się wgpisac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwkk
Rodzina Jeszcze nie wie ? U mnie najbliżsi wiedzą od 6 tygodnia bo lekarz dał mi zwolnienie q pracy z racji na mdłości i uciążliwe warunki więc siła rzeczy nie udało się ukryćale to rodzice i rodzenstwo no i chrzestna mojego syna.wie bo że mną pracuje w.jednym zakładzie ale wiem.ze ostatnio powiedziała męża kuzynce. A reszta po rodzinie to nie wiem czy wiadomość się rozniosła czy nie ale nic do ukrycia nie mam.
po O te prenatalnych mamy zdrowego chłopca teraz nic tylko się.cieszyc
-
Wie tylko moja mama i moi bracia. Kilku znajomych też wie. Nikomu więcej nie mówiliśmy. Chociaż ja po prenatalnych już chciałam wszystkim rozpowiedzieć, ale potem strach wrócił. Planujemy albo na Mikołaja powiedzieć po kolejnym badaniu albo dopiero na święta. Ale to takim najbliższym. Cieszymy się bardzo, ale jednak nadal te obawy są i chcemy na razie żeby jak najmniej osób wiedziało.
-
Cześć dziewczyny
Utknęłam u mamy na parę dni i chyba dopiero jutro będę mieć czas, żeby usiąść i nadrobić, bo dzisiaj znajomi przychodzą to muszę ogarnąć mieszkanie, jedzenie itp.
W Lidlu załapałam się tylko na 2 ręczniki i dresy z jakiejś starej promocji, a szkoda. Niestety u mnie to się szybko rozchodzi taki towar.
Samopoczucie u mnie dobre: zero mdłości, zero wymiotów, więc pojawiła się nadziej na lepszeNiestety apetytu nadal nie mam, a dr mnie znowu ochrzani jak nic nie przytyję
My się zapasujemy do szkoły rodzenia, znalazłam weekendową i będziemy dojeżdżać, bo TŻ tylko na weekendy w domu. Ale chcemy, bo zieloni jesteśmy.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDidi - ale masz dobrze !! Ja też chce ...
U mnie bez zmian ... ja pytałam lekarza o to i zero reakcji bo gdybym wymiotowała non stop, a tak to musze sobie radzićtylko ze nawet do sklepu wejść nie mogę - duszno, zapachy i od razu bleee
Czyli tylko ja zostałam z Mdłościami? Ojojoj
Podbijam pytanko co do monitorów oddechu/ jakie macie lub kupujecie?
A nianie elektroniczne? Polecacie jakieś ?? -
U mnie wiedzą rodzice moi i meza jegi siostra i moja przyjaciolka. No i sasiadce powiedzialam takiej dobrej bo zostawiam czasem u niej mlodą jak mam wizyte u lekarza. Jakos nie odczuwam potrzeby gloszenia na lewo i prawo zwlaszcza ze moja córka na razie nie wie o rodzenstwie.
Do szkoly rodzenia przy pierwszym dziecku nie chodzilam. W sumie mialam cesarke wiec teraz tez nie ide. Poza tym jakbym miala chodzic to z mezem a on ma nienormowany czas pracy wiec raz jest o 15 w domu a raz o 18. Poza tym nie bardzo mam z kim starszą zostawic bo rodzice mieszkają daleko. Wiec ani tak dobrze ani tak.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyCiasteczko777 wrote:Didi - ale masz dobrze !! Ja też chce ...
U mnie bez zmian ... ja pytałam lekarza o to i zero reakcji bo gdybym wymiotowała non stop, a tak to musze sobie radzićtylko ze nawet do sklepu wejść nie mogę - duszno, zapachy i od razu bleee
Czyli tylko ja zostałam z Mdłościami? Ojojoj
Podbijam pytanko co do monitorów oddechu/ jakie macie lub kupujecie?
A nianie elektroniczne? Polecacie jakieś ??
Ciacho może.popros męża żeby wyreczyl.viw z obowiązków domowych A Ty spokojnie odpoczywaj w łóżku zawsze będzie tobie lżej jak będziesz mieć zakupy A przy takim samopoczuciu zwłaszcza przed świętami gdzie tych jest zwiększony ludzi jak mrówek to napewno nie będzie służył. Ja nie mam.mdloaci i jestem nerwowa na ten tłok wszędzie A co dopiero ty -
Samari wrote:Hej dziewczyny
wyspane? Jakie plany na weekend?
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
iwwk wrote:Wie tylko moja mama i moi bracia. Kilku znajomych też wie. Nikomu więcej nie mówiliśmy. Chociaż ja po prenatalnych już chciałam wszystkim rozpowiedzieć, ale potem strach wrócił. Planujemy albo na Mikołaja powiedzieć po kolejnym badaniu albo dopiero na święta. Ale to takim najbliższym. Cieszymy się bardzo, ale jednak nadal te obawy są i chcemy na razie żeby jak najmniej osób wiedziało.
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualny
-
Wlasnie jak radzicie sobie z zakupami. Ja unikam jak tylko moge. W tych sklepach takie gorąco.Czlowiek wchodzi z pola poubierany pasowaloby sir od razu rozebrac do koszulki bo inaczej plecy mokre duszno. Mnie od razu słabi. Jak juz musze isc to wybieram takie sklepy albo takie godziny gdzie nie ma ludzi. Wchodze biore co mam wziasc i wychodze. Jak widze dlugie kolejki nawet nie wchodze do sklepu o wiem ze musielo by mnie wyniesc. Wiekszosc zakupów spada na meza.
Teraz przed swietami pasuje kupic sobie cos eleganckiego ale na samą mysl odechciewa mi sie. Zamowilam sobie ostatnio jedna sukienke w bonprix taką luzniejszą bo mam slużbowe wyjscie z meżem wprawdzie nie jakies yakie bardzo formalne wiec nie musi byc francja elegancja ale pasuje cos ubrac takiego fajniejszego niz jeansy i swetermam nadzieje ze rozmiar bedzie dobry i juz nie bede musiala szukac.
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Ja staram się jak najrzadziej chodzić po sklepach, głównie teraz spożywkę kupuję tylko, idę w takich godzinach żeby mało ludzi było, robię szybko zakupy i uciekam. Mi jest też duszno w sklepach, mam wrażenie, że brakuje tam powietrza, głównie w wielkich centrach handlowych więc unikam jak mogę. Ostatnio pojechałam po rękawiczki i piżamę, to nic nie kupiłam, bo taka znużona chodziłam, że kompletnie nie myślałam
Chyba zamówię przez internet.