Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej hej
.
Byłam dziś na wizycie , omówienie badań , waga trochę podskoczyła poprzednio ważyłam 68,7 teraz 69,5 mój Pan gin zrobił mi USG w 4 D ❤️❤️ , słyszałam serduszko ❤️❤️ płci nadal nie znam , maleństwo śmiesznie tak rączką machało ❤️❤️ , kolejna wizyta po Świętach 29 Grudnia może w końcu płeć poznamy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 12:44
ago91, Paula_071, puszek369, cookiemonster, Oleander, PatkaPP, didi123, Agata :), Szczesliwa ledwo zywa, MaMaMi83, iwwk, Ciasteczko777, skarb15, Chusy, Veri lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamari wrote:Szczęśliwa
Gratulacje udanej wizyty super wieścinajfajniejsze było to jak to mój Pan ginekolog powiedział , Pani maleństwo zrobiło gest Kozakiewicza he he ale się udał
. Mam badania do zrobienia standard morfologia , mocz i na toxoplastmozę o ile dobrze napisałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 12:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis z domu wystrzelilam kolo 11 . Najpierw podjechalismy po wyniki narzeczonego do laboratorium potrzebne do pracy , na chwile do przyszłych tesciow a potem na zakupy. W sumie pojechalismy zajrzec do selgrosa bo zrobilam sobie karte no i jakieś 2 godz nas tam pochłonęło.kupilam juz kapsulki do prania do ubranek dla dzidziucha:) ale dopóki nie kupimy komody nie biore sie za to bo nie mam gdzie ich ukladac nawet
-
Mam takie pytanie no a mianowicie nie dawno po kąpieli za uważałam duzo białego śluzu bardzo dużo podcierajac się i w jednym kawałku to moja 3 ciąża no i nie miałam nigdy czegoś takiego zaczęłam panikowac że to może czop przy poprzednich ciazach nie zauważyłam by mi odchodził a teraz boje się wizyte mam w środę... po za tym żadnej krwi nic . Trochę ostatnio miałam za dużo stresów..
-
skarb15 wrote:Mam takie pytanie no a mianowicie nie dawno po kąpieli za uważałam duzo białego śluzu bardzo dużo podcierajac się i w jednym kawałku to moja 3 ciąża no i nie miałam nigdy czegoś takiego zaczęłam panikowac że to może czop przy poprzednich ciazach nie zauważyłam by mi odchodził a teraz boje się wizyte mam w środę... po za tym żadnej krwi nic . Trochę ostatnio miałam za dużo stresów..
-
Widać, że sobota. Ja od rana buszowanie po sklepach. Byliśmy w meblowym oglądać krzesła. Prawie 3 lata mieszkamy i dalej nie mamy krzeseł z prawdziwego zdarzenia
już postanowiliśmy, że przed świętami trzeba kupić ostatnie rzeczy do mieszkania, bo takim tempem to na komunie się nie wyrobimy
po obiedzie mnie ścięło i leżałam trochę przysypiajac. Śliczny dywan upatrzyliśmy do dziecięcego pokoju. Po prostu obydwoje na niego zwróciliśmy uwagę, chociaż nie był w planach i jesteśmy na niego zdecydowani, ale po nowym roku
Teraz wsiadłam na rowerek, później mamy w planach jakiś film i będziemy przeglądać resztę rzeczy do domu. Takie dodatki, ramki na zdjęcia itp. Dodam, że my czasem coś kupujemy rok albo i dłużej
-
Witajcie
Zdam relacje z wczorajszej wizyty. Dzidzia ma się dobrze, waży ok 150 g, według wymiarów golwki i kości udowej 17+0 czyli prawie tydzień do przodu. No i zagadka co to za płeć? Dziecko było bokiem i ciężko było stwierdzić tak w 100%, mąż uważa, że widział tam jajka, a ja co innego. Z resztą oceńcie same...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/433ebe0be022.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 20:10
Pani Moł, MaMaMi83, Oleander, Paula_071, Chusy lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Dziś w końcu poczułam pierwsze ruchy!! Ale dosłownie parę sekund i mam niedosyt, czekam na więcej cisza... W pierwszej ciąży ruchy czułam od 17 tyg ale wtedy byłam baaardzo chuda a pępek przyklejony praktycznie do kręgosłupa. Myślałam, że teraz będzie szybciej ale niestety raczej za dużo tluszczyku
Pani Moł, Chusy lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualnyMenka, no to teraz już pewnie codziennie da znać
Co do foto to ja na tym ujęciu nie pokuszę się o zgadywanie bom zbyt zielona w usg, ale z rozmowy z moim dr - jąderka niekoniecznie musi być u chłopców teraz widać - płeć raczej rozróżnia się na tym etapie na podstawie kierunku skierowania wyrostka płciowego