Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie mam problem z jedzeniem ryb, lubię tylko w sushi
Jeszcze łosoś był znośny, pieczony, na początku miałam ochotę, ale teraz kompletnie mi nie wchodzi. Na szczęście picie olei mnie nie odrzuca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 13:07
-
chcebardzobycmama wrote:Mamki czuje juz ktoras z was ruchy ?
od początku 18 tyg codziennie
ogólnie czułam już wcześniej motylka Ale jeśli chodzi o takie prawdziwe ruchy to od 18.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 13:24
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczesliwa ledwo zywa wrote:Tez juz ostatnio wydawalo mi sie ze cos czuje zwłaszcza wieczorem jak leze ale moze jednak sie nakrecam jako ze pierwsza ciąża to pozniej czuc. Slyszalam tez ze zalezy na ktorej scianie jest kosmowka czy cos takiego
a łożysko mam niby z przodu (tylko to czuje od środka). To moje podejrzenia
-
Ja raz coś poczułam w tym tygodniu a tak to cisza. Teraz to nawet w ogóle nie czuje żebym w ciąży była, oprócz tego że brzuch trochę wybebeszony
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
Ja nie czuję nic niestety jeszcze, jelita grają marsza równo ale wiem że to jelita, bo za wysoko, myślę że dzidzie to będzie czuć na tym etapie gdzieś raczej w podbrzuszu
zresztą jak widać niektóre z nas mają 14 t i kilka dni a niektóre już 18 tydzień z kilkoma dniami, to duża przepaść pewnie, także czekać niecierpliwie tez
-
Ja tez od 15 tc skończonego, codziennie piękne uczucie;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 14:21
-
nick nieaktualnyHej hej. Ja czuje na razie tylko jelita
byliśmy na spacerze, mroźno u nas ale ładnie. Zaczynamy odliczanie do świąt, kalendarze adwentowe już w ruchu, kocham ten czas
Zamówiłam komodę jednak zwykłą tak jak jedna z was radziła, a na allegro dokupimy nakładkę, zeby przewijak z niej zrobićniby wyprawki nie kompletuje jeszcze a już mam mate do zabawy, śpioszki, ręczniki, zamówiłam pieluchy hehe trzeba to gdzieś zacząć upychać
iwwk lubi tę wiadomość
-
To jeczcze ja poproszę o aktualizację i wpisanie na listę
SynekTermin 13.05, połówkowe 18.12.2018
U mnie widać bardzo brzuszek, a dzisiaj poczułam kopnięcie? I też czasem coś czuję jak leżę na plecach.
Niesamowite uczucie.
Jutro mamy Echo serca i dowiemy się jak poważna jest wada serduszka naszego Synka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 16:07
Ciasteczko777, Oleander, Szczesliwa ledwo zywa, Szczęśliwa Mamusia, Chusy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZajączek :) wrote:To jeczcze ja poproszę o aktualizację i wpisanie na listę
SynekTermin 13.05, połówkowe 18.12.2018
U mnie widać bardzo brzuszek, a dzisiaj poczułam kopnięcie? I też czasem coś czuję jak leżę na plecach.
Niesamowite uczucie.
Jutro mamy Echo serca i dowiemy się jak poważna jest wada serduszka naszego Synka.❤️
Kochana mega kciuki za echo / mocne, mega mocne !!!