Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maz wczoraj poczuł jak malutki kopie jaki uchachany był potem pokazywał mi jak miej więcej to odczuł hehe
Szczesliwa ledwo zywa, Agata :), iwwk, Szczęśliwa Mamusia, Oleander lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie jestem po połówkowym. Jednak będzie drugi syn Tymon:) prawie 300g wszystkie wymiary książkowe i co najważniejsze szyjka się wydłużyła do 4 cm kamień z serca
iwwk, Szczęśliwa Mamusia, Agata :), Szczesliwa ledwo zywa, Ciasteczko777, MaMaMi83, 4me, Milka1991, PatkaPP, Oleander, ago91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNistera Moja przyjaciółka ma synka Tymona
. Super wieści ❤️.
Agata:) Cudny piesek ❤️❤️ u mnie w okolicy taka Pani też ma , tej samej rasy takiego psa mój taki wujek miał bernardyna .
Sarb15 Mój mąż to odmieniec jakiś, gdyż czasami " na siłę " biorę jego rękę ostatnio tak było o czujesz jak się rusza mój mąż a no coś dryga
.
Jak byłam w mojej 5 ciąży to Ania cały czas się ruszała dzień i noc , nie wiem czy w ogóle spałaa mój mąż to najlepszy tak Ci się rusza jakbyś miała tam kosmitę
a nie dziecko .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 13:19
Agata :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa
Faceci nigdy tego neo zrozumieją bo tego nie czuja tak jak my. Mój mąż mówi będę głaskać i rozytulal jak się urodzi na nim ciążę nie robią jakiegoś takiego wrażenia za to ojcem jest wspaniałym muszę przyznać że bawić się z dziećmi tylko on bawi biega z nimi skacze malpuje gra w planszówki zawsze córkę uczy roli do przedszkola w wychowanie się bardzo angażuje dlatego wybaczam.mu brak zainteresowania ciążaSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgata
A bernenczyka powiedziałam że sobie kupię jak się będę do domu przeprowadzać ,jesteśmy na etapie dokumentów pozwoleń projekt wybrany i na jego podstawie będzie projekt pod nas przerobiony;) albo kupię sobie od razu dwa mega podoba ja mi się te psy są piękne -
nick nieaktualnySamari wrote:Szczęśliwa
Faceci nigdy tego neo zrozumieją bo tego nie czuja tak jak my. Mój mąż mówi będę głaskać i rozytulal jak się urodzi na nim ciążę nie robią jakiegoś takiego wrażenia za to ojcem jest wspaniałym muszę przyznać że bawić się z dziećmi tylko on bawi biega z nimi skacze malpuje gra w planszówki zawsze córkę uczy roli do przedszkola w wychowanie się bardzo angażuje dlatego wybaczam.mu brak zainteresowania ciąża
Wiadomo nie od dziś że mężczyźni ( niektórzy ) są z Marsa a my kobiety z Wenusmój to w ogóle z innej planety wszak bardzo mi pomaga jest taką moja bratnią duszą , a przy naszej 4 dzieci jest co robić szczególnie Ania taka ciekawa świata . On sam wie jakie to dla nas wielkie szczęście i cud już mamy jednego aniołka w niebie więc też trochę go rozumiem te jego obawy ja sama się boję chyba dopiero uwierzę jak urodzę i przytulę nasze szczęście ❤️❤️ .
-
Mój jak czasem się przyssie do brzucha i rozmawia z dzieckiem to mam ochotę go palnąć w łeb jakie głupoty wygaduje
Codziennie rano przed wyjściem do pracy odpala moją aplikację pregliife i patrzy ile % już jest
I zabrania mi wymuszać na dziecku ruchy pod postacią dokarmiania czekoladą haha
W sumie, jak teraz czekolady nie jem to jakoś mniej wyczuwam niunie, ale nadmierne jej spożywanie do niczego dobrego nie prowadzi na mojej twarzy między innymi
Szczęśliwa Mamusia, Kruszynka91, Agata :) lubią tę wiadomość
-
Serio nauka parcia nic nie daje?? Puszek potwierdzasz to?
Nam polozna zawsze powtarzala, ze one od razu wiedzą czy ktos chodzil na szkole rodzenia i wie jak przec czy nie. I mowila, ze o wiele łatwiej pracuje sie z tymi, ktore sie tego poprawnie nauczyły. Nawet jak w stresie porodu zapomnisz to latwiej przypomniec niz uczyc podczas porodu.
Ale co ja wiem polozna nie jestem
Pamietam za to, ze ta nauka była wcale nie taka latwa i na początku wiele z nas robilo to zle a polozna chodzila sprawdzala i mówiła jak to robic.
-
nick nieaktualnyMoj wczoraj twierdził ze poczuł dłonią a ja nic nie czułam - to możliwe czy ma urojenia ????
Niestera - super - gratuluje !!! A lekarz opisywał podczas badania co widzi ?
Śliczne imięu nas na liście jest np Teodor... i każdy sie krzywi
Agata - fajny psiulek
To co ja zle wpisałam ?? W suwaczku datę om i wszędzie tez - a mi inaczej liczą ... -
Ciasteczko u mnie żeby się tygodnie na suwaczku z usg pokrywały to musiałam podać om tydzień później, bo ja owu miałam w 21 dniu cyklu i mi suwaczek teraz by pokazał 17t4d. Na jednej z aplikacji którą mam i na bbf podałam datę owulacji i się wszystko ładnie z usg pokrywa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 13:42
-
nick nieaktualnyCiasteczko Może jednak cosik tam Twój mąż poczuł , wszystko jest możliwe nasze dzieci dopiero się rozkręcają
.
Co do wieku ciąży to ja mam właśnie na suwaczku też według ostatniej @ więc sama już nie wiem .
Co do imion nie przejmuj się tym i tyle , ja mam córeczki Marysię i Gabrysię i o każdy z początku a imię zmień bo się mylą lub rymują , w przedszkolu było podobnie . Moja taka siostra też udana , a pójdzie do szkoły to każdy będzie mówił do Marysi Marycha od marihuany też ma porównania. Jak wybrałam imię Ania to moja babcia najlepsza że dziecko tylko imieniem skrzywdzę . Dla córeczki kolejnej wybraliśmy imię Madzia mam też siostrę o tym imieniu to ona też o wybierzcie inne bo nie wiadomo o którą później będzie chodzić albo np Łukasz czego szukasz , ich opinie mam gdzieś mogę dać choćby Nadzieja lub Bogdan i nikomu nic do tego .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 13:51
-
A ja wam powiem że kompletnie nie wiem jakie imię. Gdyby była dziewczynka byłaby Dagmara. No ale ze ma być chłopak to mam pustkę i nic mi się nie podoba. Lubię imiona rzadkie nie starodawne i nie amerykańskie typu Brajan czy inne cudo. Na osiedlu co drugi chłopiec to Tymek albo ksaweryalbo max
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 13:57
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Ciasteczko
Tak wszystko opisywała, serce pokazywała komory , jak krew przepływa, nerki , pęcherz, mózg no dosłownie wszystko , liczyliśmy palce , rzebra:D Wszystko co się dało pomierzyla, trwało to 2 godziny bo mały się ułożył głowa w dół i 2 razy musiałam iść na spacer żeby się przekręcił.
Tymon wybrał mąż, ja bym bardzo chciała Gracjana, ale on się sprzeciwia.
Tymon jest kompromisemCiasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Ciasteczko u mnie mąż czuje tylko te silniejsze kopniaki a te słabe to tylko ja czuję. Nie da się tego pomylić z jelitami, te ruchy są poniżej pępka. Myślę że mogę lepiej czuć te ruchy bo mam mały brzuch i może dzidziuś jest mocniej scisniety
ja zaczynałam z wagą 57, teraz +1kg
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100