Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Oooo miałam was już kiedyś pytać o majtki hehehe
Kupujecie jakieś specjalnie ciążowe czy radzicie sobie normalnymi w większym rozmiarze.
Chyba moja szanowna już przestaje się mieścić w dotychczasowe bo mnie cisna i zastanawiam się czy kupić sobie takie ciazowe czy są wygodne. Wyglądają mało sexi heheh no ale tu o wygodę chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 14:18
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Ja póki co mieszczę się w swoje, mam wrażenie, że mi tyłek zmalał, bo się jakieś niektóre luźniejsze zrobiły, albo po prostu opadł bez siłowych ćwiczeń
Ale spodnie już niedługo będę kupować luźniejsze, póki co chodzę w legginsach albo rajstopach, spodni z zamkiem już nie zakładam, bo mi się guzik wcina.
-
Ja mam majtki bez gumki kupowałam w H&M i tylko te mnie nie cisną. Mają taką delikatną koronkę zamiast gumek i całe z bawełny
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
nick nieaktualny
-
Ja rozmiarowo nosze te same majtki co wczesniej ale z przodu bardziej cisna a z tylu leca bo mi tylek zmalal:P wczoraj wlasnie przegladalam bielizne i zobaczylam ile mialam par fikusnych majtek ktorych nie nosze od poczatku ciazy bo boje sie o jakies obtarcia i infekcje
-
nick nieaktualnyMy imion to mamy 12!!!! Nie umiemy wybrać
A majtki te zwykle, normalne bawełniane z koronka lub bez - one sa chyba dobre i dla słonia ... mega Sexii
Wpisuje w suwaczek OM i ciagle mi zle pokazuje...
Flo też wpisałam OM i też zle .. jestem inna !!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O matko ciasteczko to będziecie mieli w czym wybierać imię
Samari ja też chciałam drugiego ale mój K. Się nie zgadza hehe, ja to w ogóle zwierzęciara jestemo Szile walczyłam szmat czasu, w końcu się zgodził a teraz tak ją kocha i nie wyobraża sobie życia bez niej
To najwspanialszą rasa pod słońcempolecam z całego serducha
takie kochane psiska że szok, takie przyklejone do człowieka, nasza uwielbia też dzieci i mimo swojej masy ponad 40kg zawsze delikatnie się z nimi obchodzi, nawet łapka nie ruszy, natomiast jak się ze mną wita to nie raz prawie mnie przewróciła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 15:26
-
nick nieaktualnySamari my też pieska będziemy mieć dopiero po wprowadzce do domu
ale nam akurat marzy się samojed już od dawna i na pewno to będzie ta rasa, a drugiego weźmiemy ze schroniska
A w majtki się mieszczę bez problemu, ktoś mi radził na początku ciąży żeby zrobić już duży zapas bielizny ciążowej i dobrze że nic nie kupiłam bo by leżało narazie
U was też taka okropna pogoda? Rano było biało i pięknie a teraz deszcz plucha i błoto wszędzie grrr nic tylko iść spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 15:31
Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamari wrote:Ciasteczko to dobrze ci wychodzi ja miałam ostatnią miesiączke 5.08 i wychodzi mi 18+2 czyli 4 dni wcześniej jak ty. Wszystko się wtedy zgadza
Zresztajak i tak mnie czeka wywołanie 2 tyg wcześniej ... ech ...
-
Dziewczynki
Mnie od jakiegoś czasu dziwnie swędzą dłonie, stopy czasem brzuch. Dla świetego spokoju zrobiłam próby wątrobowe Aspat, alat, bilirubina i coś tam jeszcze wyszło ok ...ale kwasy żółciowe gdzie norma jest do 10 wyszły 14 ... czy tu już można mówić o cholestazie ? Na szczęście jutro lekarz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamari wrote:A kto ci wyliczył termin porodu?? Może lekarz się pomylił ? W przypadku córki też miałam źle termin wyłączony o 2 tygodnie. Ja mam termin na 12 mają ty powinnaś mieć na 8 w takim razie. Coś lekarz ma pokrecone
-
nick nieaktualnyHmm musisz zapytać lekarza którym terminem masz się sugerować. Bo niektórzy lekarze ustalają sami termin wg usg który się praktycznie w ogóle.niw sprawdza. W szpitalu sugerują się terminem om z tego co wiem ale trzeba było by się upewnic
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość