X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo miałam was już kiedyś pytać o majtki hehehe
    Kupujecie jakieś specjalnie ciążowe czy radzicie sobie normalnymi w większym rozmiarze.
    Chyba moja szanowna już przestaje się mieścić w dotychczasowe bo mnie cisna i zastanawiam się czy kupić sobie takie ciazowe czy są wygodne. Wyglądają mało sexi heheh no ale tu o wygodę chodzi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 14:18

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja póki co mieszczę się w swoje, mam wrażenie, że mi tyłek zmalał, bo się jakieś niektóre luźniejsze zrobiły, albo po prostu opadł bez siłowych ćwiczeń :D Ale spodnie już niedługo będę kupować luźniejsze, póki co chodzę w legginsach albo rajstopach, spodni z zamkiem już nie zakładam, bo mi się guzik wcina.

atdcjw4ziax1my6y.png
  • Kruszynka91 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam majtki bez gumki kupowałam w H&M i tylko te mnie nie cisną. Mają taką delikatną koronkę zamiast gumek i całe z bawełny

km5sroeqzvrm7hel.png

28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm

1.04 - 2260g
    4.03 - 1600g
    19.12 - 320g
    03.09.18 - pozytywny test!
    Beta 05.09.18: 462
    14 cykli starań
    Hashimoto - euthyrox 100
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2018, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ciążowe mam o ile się nie mylę to Z Italian Fashion one mają z przodu niższy stan

• Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rozmiarowo nosze te same majtki co wczesniej ale z przodu bardziej cisna a z tylu leca bo mi tylek zmalal:P wczoraj wlasnie przegladalam bielizne i zobaczylam ile mialam par fikusnych majtek ktorych nie nosze od poczatku ciazy bo boje sie o jakies obtarcia i infekcje

o148o7es5xrrd9s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2018, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My imion to mamy 12!!!! Nie umiemy wybrać :)
    A majtki te zwykle, normalne bawełniane z koronka lub bez - one sa chyba dobre i dla słonia ... mega Sexii ;)
    Wpisuje w suwaczek OM i ciagle mi zle pokazuje...
    Flo też wpisałam OM i też zle .. jestem inna !!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi od początku jakoś jedno imię wpadło w głowę i tak stwierdziłam że musi tak mieć na imię :) nie wiem skąd mi się to wzięło

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2018, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko

To niemożliwe żebyś wszędzie miała wpisany ten sam termin i żeby wszędzie inaczej pokazywali. Coś napewno jest nie tak bo ja i w aplikacjach i na suwaki mam identycznie to samo

• Agata :) Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko ciasteczko to będziecie mieli w czym wybierać imię :D

Samari ja też chciałam drugiego ale mój K. Się nie zgadza hehe, ja to w ogóle zwierzęciara jestem :D o Szile walczyłam szmat czasu, w końcu się zgodził a teraz tak ją kocha i nie wyobraża sobie życia bez niej :D

To najwspanialszą rasa pod słońcem <3 polecam z całego serducha :) takie kochane psiska że szok, takie przyklejone do człowieka, nasza uwielbia też dzieci i mimo swojej masy ponad 40kg zawsze delikatnie się z nimi obchodzi, nawet łapka nie ruszy, natomiast jak się ze mną wita to nie raz prawie mnie przewróciła :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 15:26

11.2020 cb 💔 06.2022 - 7tc 💔😔
    22cs - ⏸️💚
    9.12 -> 6+4, serduszko, 5mm
    23.12 -> 8+4, serduszko, 17mm
    16.01 - > 12+0 prenatalne
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2018, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari my też pieska będziemy mieć dopiero po wprowadzce do domu :) ale nam akurat marzy się samojed już od dawna i na pewno to będzie ta rasa, a drugiego weźmiemy ze schroniska :)

A w majtki się mieszczę bez problemu, ktoś mi radził na początku ciąży żeby zrobić już duży zapas bielizny ciążowej i dobrze że nic nie kupiłam bo by leżało narazie

U was też taka okropna pogoda? Rano było biało i pięknie a teraz deszcz plucha i błoto wszędzie grrr nic tylko iść spać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 15:31

Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2018, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleander.

Też śliczny psiak taki puchaty ;) mój chrzestny ma 3 Akity dwie od małego A trzecia adopcyjna i też sobie chwali

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2018, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak piękny jest ale jeszcze bardziej nas urzekł jego charakter :) oo akita też piękna hehe ja to bym je wszystkie wzięła do siebie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2018, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpisuje w suwaczki com termin om - 01.08.18 i wychodzi mi 18+6...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2018, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko to dobrze ci wychodzi ja miałam ostatnią miesiączke 5.08 i wychodzi mi 18+2 czyli 4 dni wcześniej jak ty. Wszystko się wtedy zgadza

Ciasteczko777 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2018, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari wrote:
    Ciasteczko to dobrze ci wychodzi ja miałam ostatnią miesiączke 5.08 i wychodzi mi 18+2 czyli 4 dni wcześniej jak ty. Wszystko się wtedy zgadza
    Tylko że mi termin porodu wypada 04/05, to ten termin powinnam liczyć czy wg OM- przy IVF to juz w ogóle kosmos ...
    Zreszta ;) jak i tak mnie czeka wywołanie 2 tyg wcześniej ... ech ...

• Alicja-33 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki
    Mnie od jakiegoś czasu dziwnie swędzą dłonie, stopy czasem brzuch. Dla świetego spokoju zrobiłam próby wątrobowe Aspat, alat, bilirubina i coś tam jeszcze wyszło ok ...ale kwasy żółciowe gdzie norma jest do 10 wyszły 14 ... czy tu już można mówić o cholestazie ? Na szczęście jutro lekarz

ckaidqk3lo2zh8dt.png

Aniołek 8tc 2016
    Aniołek 8tc 2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2018, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kto ci wyliczył termin porodu?? Może lekarz się pomylił ? W przypadku córki też miałam źle termin wyłączony o 2 tygodnie. Ja mam termin na 12 mają ty powinnaś mieć na 8 w takim razie. Coś lekarz ma pokrecone

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2018, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari wrote:
    A kto ci wyliczył termin porodu?? Może lekarz się pomylił ? W przypadku córki też miałam źle termin wyłączony o 2 tygodnie. Ja mam termin na 12 mają ty powinnaś mieć na 8 w takim razie. Coś lekarz ma pokrecone
    Termin wyliczył lekarz zakładając kartę ciąży; potem z usg wychodziło kilka razy 04 maja... ja głupieje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2018, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm musisz zapytać lekarza którym terminem masz się sugerować. Bo niektórzy lekarze ustalają sami termin wg usg który się praktycznie w ogóle.niw sprawdza. W szpitalu sugerują się terminem om z tego co wiem ale trzeba było by się upewnic

Ciasteczko777 lubi tę wiadomość

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko777 wrote:
    Wpisuje w suwaczki com termin om - 01.08.18 i wychodzi mi 18+6...
    Ciasteczko dobrze ci pokazuje bo ja miałam 18.08 i jestem za tobą 18 dni. Przeliczyłem to wychodzi ze dobrze ci pokazuje

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
‹‹ 458 459 460 461 462 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ