Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Co do snów to w ciąży znacznie częściej mi się śnią ale zazwyczaj jakieś głupoty.
Na pierwszej wizycie miałam 56kg, teraz 58,8kg. Wcześniej prawie w ogóle się nie ważyłam, ale czułam w wakacje że przytylam. u mnie wahała się zazwyczaj 53-55, a wzrostu mam 164
dziś byłam na zakupach na hali targowej i o mało bym nie zemdlała, tak mi się słabo zrobiło. same zapachy blee..
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
Startowałam z wagą 48kg, 160cm wzrostu.
17tc i 54kg, brzuszek spory, ale to druga ciaża.
W pierwszej przytyłam 12kg, szybko zeszło.
Teraz mam podobny plan, ale ta waga tak szybko rosnie, a zimno jak nie wiem to i spacery rzadkie.
MaryJane, Iwwk,
A to nie mięśnie takie napięte?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 11:55
-
U mnie wszyscy chodzy a córka zapalenie oskrzeli, które jakos nie chce minąć.
Pedzę do pracy, po pracy escape room, a wieczorem randka z Mężem6 lat temu się poznaliśmy
Jak dobrze że już za chwilę będzie mozna na kilka dni zwolnić tempa na Święta
Udanego dnia!Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwwk Masz piękny brzusio ❤️❤️ .
Pantera Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Ja to nie wiem ile ważyłam przed ciążą , nie mam wagi łazienkowej ostatnio jak ważyłam się u gina to ważyłam 68,5 potem 69.9 nic nie mówił że mam małą wagę , a mam 170 . Mam taką znajomą z innego forum gdzie jest na samym końcu ciąży 37 tc ❤️❤️❤️ i praktycznie mało co przybrała pod koniec ciąży zaczęło coś tam przybywać o ile dobrze pamiętam .Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 11:58
Pantera lubi tę wiadomość
-
Hej hej
A ja sobie wlasnie czekam u fryzjera na swoją kolej.
Ja startowałam z waga 58kg przy 161 cm
Obecnie prawie 62kg
Brzuszek mam chyba adekwatny do miesiąca, nie za duży nie za mały choć wiele osób mi mówi że jak na 5 miesiąc to malutki
Gratuluję udanych wizyt dziewczyny!Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Pantera u mnie brzuszek napięty nie jest, ale mięśnie trzymają, dlatego się na boki nie rozlewa, bo ja nie czuję, żeby on był twardy. Potrafię wyczuć kiedy macica się stawia, bo od czasu do czasu wyczuwam taką gulkę twardą, wtedy z reguły się niunia przemieszcza, chyba z 2 razy tak miałam dosłownie kilka sekund to trwało. Pokaże Wam dla porównania zdjęcie z przodu i z boku jaka jest różnica w porównaniu do tego jak leżę. Potem skasuję więc nie cytujcie
I czasami różnie ten brzuch się układa, raz jest mniejszy, chyba zależy dużo od zawartości żołądka i jelit
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 12:27
-
MaryJane pokaż to zdjęcie, ale jeśli to wygląda jak u mnie i przy tym jest miękkie to nie sądzę żeby u Ciebie to była stawiająca się macica. Macica jest teraz mniejsza od całego brzuszka do tego jak się stawia to jest twarda prawie jak kamień
Każda ma inną budowę, mięśnie słabsze bądź mocniejsze, więcej lub mniej tłuszczyku, dlatego inaczej się ten brzuszek może na leżąco rozkładać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 12:23
-
Widzę działa. Chyba normalnie wygląda. Nie wiem jak Ty oceniasz to twardnienie i jaka jest u Ciebie granica twardości. U mnie on taki flak straszny nie jest, ale też nie jest taki strasznie twardy, daje radę "wbijać" palce i nie czuje strasznego oporu. Wydaje mi się, że powiększona macica musi być troszkę twardsza niż fałdki tłuszczu
Dla mnie taka stawiająca się twarda jest wtedy kiedy dosłownie placami czuję jakbym miała taką gulę stwardniałą i nie da się tych palców "wbić"
Jeśli Tobie tak mocno twardnieje i na długo to próbuj się wtedy przekręcić na bok, pochodzić, ale nigdy nie masuj tego.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak by ktoś był.zainteresowamy poacielami na licencji typu . Świnka pepa czy auta itd to w 1 święto będzie można na stronie Jyska zamówić online z odbiorem i płatnościa w sklepie ma.by -50% taniej lub 27.12 w sklepach tej samej cenie
może się komuś info przyda. Bo dziś chciałam kupić synowi pościel peppa pani poinformowała.mnie że będą.za.65.zł w tych terminach A aktualnie 129 zł kosztują
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 12:57