Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Plamienia minely, mma nadzieje ze na dobre : ) Odry nie widac i nie slychac, takze albo dzieciaczek byl chory na cos innego albo nas to ominelo. Moje chorobsko tez juz przeszlo takze wszystko pozytywnie
Moja mala sie zrobila strasznie wymagajaca za to, akurat teraz jak nie mam sily caly dzien byc na nogach : ) Ledwo zobaczy ze siadam to juz robi ueeeeee, albo mi sie probuje na kolana wdrapac zeby cos zmalowac w poblizu. Heh a tu im dalej tym gorzej bo wiekszy brzuch bedzie i chyba sie bede za nia turlac po mieszkaniu. Padam z nog o 8Szczesliwa ledwo zywa, o_mad.ko!, didi123, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChusy
To super czytać że u was wszystko już dobrze rewelacjano dzieciaki zawsze coś wymyśla A zwłaszcza takie małe. Jedyne z czego się cieszę że między dziećmi jest dłuższa przerwa bo akurat syn do przedszkola córka do 1 klasy pójdzie A ja spokojnie będę sama z synem to nie będę miała.urwania głowy bo po operacji masakra jescze mieć ubiegające dziecko gdzie oczy trzeba mieć dookoła glowy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oleander to witaj w klubie, tylko u mnie bez mdłości. Mam tak średnio co trzy dni..
MamaMi dzięki za info o h&m, właśnie szukam spodni czarnych ciążowych. Bo zostały.mi dwie pary w które wchodzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 07:55
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
MaMaMi83 wrote:Polećcie dziewczyny jakieś rajstopy ciążowe. Macie jakieś sprawdzone marki. Takie conajmnien 60den potrzebuje na swieta.
Ja zwykłych rajstop Gatty nie cierpiałam, bo uważałam, ze są dziwnie słabe, ale teraz ciążowe sobie chwalę.
Niezłe są też takie grubsze z H&M - sprzedają w dwupaku.
-
nick nieaktualnyMaMaMi83 wrote:Polećcie dziewczyny jakieś rajstopy ciążowe. Macie jakieś sprawdzone marki. Takie conajmnien 60den potrzebuje na swieta.
Polecam z gatty mam 2 pary z serii mama są super mega wygodne A góra rośnie razem z brzuchem około 23 zl kosztują ale warto
Są jescze w calzedonii w dwupakach też ciążowe rajstopyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 08:45
-
Veri wrote:Niezłe są też takie grubsze z H&M - sprzedają w dwupaku.
Właśnie u mnie w hm nie było wogole rajstop ciazowych a w gattcie małe rozmiary. Ale podjadę sobie dziś do galerii do gatty to może coś będzie.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Dziewczyny,
W dn. 17.12 byłam na połówkowych. Sprawdziły się moje przeczucia i będzie siusiakTakże poproszę o dopisanie w miarę możliwości.
Wszystko jest ok, lekarz nie miał żadnych wątpliwości.
Mały waży ok 370 gr, więc sporo, od głowy do pupy ma ok 15 cm - pewnie będzie kobyła, ale tatuś 194 cm, więc raczej nie jest to zaskoczenie
Mam do Was pytanie odnośnie wymiarów. Ile macie wzrostu, z jaką wagą startowałyście i ile ważycie teraz? A może mierzycie obwód brzucha?
To moja pierwsza ciąża i chciałabym mieć jakiś punkt odniesienia
Pozdrawiam wszystkie i choć mało się udzielam czytam Was na bieżąco.
Szczesliwa ledwo zywa, Oleander, Szczęśliwa Mamusia, Nistera, Milka1991, Agata :) lubią tę wiadomość