Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Chusy czytalam ten post o śnie z porodem, ale jak dzisiaj mi się śniło, że do gabinetu do gina wszedł uwaga koń to przestałam sny brać na poważnie
A na kiedy masz to polowkowe?
Alicja absolutnie nie mam na myśli, że ktoś ma usuwać konto, poprostu chce też zrozumiec Samari.
Ja niestety w pracy dość często miałam styczność z tymi okrucieństwami losu i uwierzcie mi dla mnie ciąża też jest mega ciężka pod tym względem. Niestety pracuje w szpitalu w którym większość ciaz jest patologicznych i mam krzywe spojrzenie na to. Nie chcę pisać o szczegółach, bo po co stresować. Musimy myśleć pozytywnie.Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOleander wrote:Wooow super!! Dobrze że spojrzałam na cennik bo w recepcji nic o tym nie mówiły. A właśnie takie nagranie mi sie marzyło ostatnio jak maluszek ziewał podczas badania
jak rączkami macha i buźka, usteczka, wiadomo nie widać idealnie ale jest
Podczas badania byłam zestresowana i guzik a teraz oglądam na spokojnie
Przepływy powinny być zbadane podczas usg - bada z dwóch stron macicy/ łożyska - doppler i „szumy”Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 19:55
Oleander, puszek369 lubią tę wiadomość
-
Nistera wrote:Kurczę A ja nie mam robionych chyba żadnych przepływów. Co to jest w ogóle? A może mi nie mówią jak robią? Jak to badanie wygląda?
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwwk wrote:Ja mam polowkowe 10.01 ale tak ok 26 tygodnia planuje iść prywatnie na usg 3d i nagrac ten filmik w 4d na płytkę, ciekawa też jestem jaki jest tego koszt, ale fajnie mieć taką pamiątkę
iwwk lubi tę wiadomość
-
Mamami trzymam kciuki! I popytaj proszę lekarza o te łożysko przodujące, czy ma się szansę podnieść, jak faktycznie w praktyce wygląda zagrożenie jakimiś krwawieniami. Wybacz że Cię mecze ale nie znam nikogo kto by miał ten sam problem a że wizytę polowkowa mam dopiero za ponad tydzień to trochę zestresowana tym faktem jestem.
MaMaMi83 lubi tę wiadomość
-
Wyglada na to jakby mnie wyslala na dwa USG polwkowe? Tylko ze roznego typu, pytam malza zeby mi przetlumaczyl bo nie rozumiem medycyny po hebrajsku a on mi mowi ze to jest jakies usg i to tez jest jakies usg. No dziekuje ci kochanie
Puszku nie pytalam o posta, mialam skrot myslowy, pytalam czy ostatnia czesc Mrocznych Intryg przeczytalas juz
-
MaryJane wrote:Mamami trzymam kciuki! I popytaj proszę lekarza o te łożysko przodujące, czy ma się szansę podnieść, jak faktycznie w praktyce wygląda zagrożenie jakimiś krwawieniami. Wybacz że Cię mecze ale nie znam nikogo kto by miał ten sam problem a że wizytę polowkowa mam dopiero za ponad tydzień to trochę zestresowana tym faktem jestem.
Napewno podpytam. Dla mnie to też istotna kwestia. Oszczędzam się bardzo żeby nie narobić sobie kłopotu muszę być na chodzie na 3 maja na komunię corki2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Chusy wrote:Wyglada na to jakby mnie wyslala na dwa USG polwkowe? Tylko ze roznego typu, pytam malza zeby mi przetlumaczyl bo nie rozumiem medycyny po hebrajsku a on mi mowi ze to jest jakies usg i to tez jest jakies usg. No dziekuje ci kochanie
Puszku nie pytalam o posta, mialam skrot myslowy, pytalam czy ostatnia czesc Mrocznych Intryg przeczytalas juz
A powiedz mi czy Jul i Emm jakos są razem? Lubię spoilery czy zlamali klątwę czy ona jakoś inaczej działa?
-
nick nieaktualny