Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySamari O kurczaki teraz musimy tak uważać jak nie wiem u mnie nigdy drogi nie odśnieżają i nie sypią ani piasku ani nawet taki soli drogowej , a mieszkam na górce także wyobraźcie sobie jak ja idę z trójką dzieci i jeszcze mam pod górę dobre tyle że słońce trochę dziś wyszło może to rozpuści w ciorty choć trochę .
Ja też miałam upadek w ciąży a to było jak byłam w 2 ciąży był początek Marca , szłam na wizytę miałam balerinygłupota i chop wziu poleciałam na plecy na szczęście nic mi , ani dziecku się nie stało ale potem miałam do siebie pretensje że nie odpowiednie buty założyłam .
Ciasteczko Co do bólu wątroby to lepiej to skonsultuj może zadzwoń do gin , i zrób sobie badania ja nigdy z wątrobą nie miałam problemów .
Co do spania to ja już nie wiem jak mam spać , na plecach źle nie mogę za długo leżeć w jednym miejscu , bo mi bóle wchodzą na lewym boku długo nie pośpię , a na prawym nie mogę spać ze względu na moje chore biodro .Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 12:26
-
Ciasteczko ja też miewam czasem bóle jakby wątroby ale u mnie to bolą zebra ewidentnie bo jak nacisne czy przejade po zebrze palcem to boli a jak nacisne pod zebrem gdzie wątroba to nie boli. U mnie raczej to jakaś neuralgia miedzyzebrowa. Ale sprawdzić możesz w badaniach. Podotykaj sobie zobaczysz czy to czasem nie boli cie od rosnącego brzucha.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Ciasteczko777 wrote:Veri co u Was ??? Jak zdrówko i Synek
tak rzadko piszesz
Ściskam Was mocno !
Ciacho, dzięki, u nas wszystko dobrzeCiąża przebiega bardzo spokojnie i bez większych "jazd" w organizmie. Teraz tylko leżę mocno przeziębiona i cały urlop noworoczny szlag trafił. A takie były plany na te dni
No ale trudno. Jakby człowiek mógł wziąć normalne leki, to już by było po sprawie.
Dobrze, że u Ciebie sytuacja w miarę się uspokoiła i że z Małym wszystko ok
Też mocno Was ściskam, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ♡Ciasteczko777, Szczęśliwa Mamusia, Milka1991, Oleander lubią tę wiadomość
-
Hej hej ja po wizycie. Wyniki badań trochę słabsze niż dotychczas morfologia trochę poleciala, mocz się poprawił a krzywa słuchajcie wyszła na granicy normy ! Polozna już mówi oj chyba cukrzyca ciążowa Pani wyszła ale wynik jest jeszcze w normie czyli nie ma cukrzycy uff bo mnie nastraszyla
poza tym to kolejne 3 kg na plusie waże 57
słuchałam serduszka pięknie bije
usg dopiero koło 30 tygodnia.
Szczęśliwa Mamusia, Milka1991, Pani Moł, Oleander, Chusy, PatkaPP, skarb15 lubią tę wiadomość
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
nick nieaktualnyMaMaMi83 wrote:Ciasteczko ja też miewam czasem bóle jakby wątroby ale u mnie to bolą zebra ewidentnie bo jak nacisne czy przejade po zebrze palcem to boli a jak nacisne pod zebrem gdzie wątroba to nie boli. U mnie raczej to jakaś neuralgia miedzyzebrowa. Ale sprawdzić możesz w badaniach. Podotykaj sobie zobaczysz czy to czasem nie boli cie od rosnącego brzucha.
-
nick nieaktualnyVeri wrote:Ciacho, dzięki, u nas wszystko dobrze
Ciąża przebiega bardzo spokojnie i bez większych "jazd" w organizmie. Teraz tylko leżę mocno przeziębiona i cały urlop noworoczny szlag trafił. A takie były plany na te dni
No ale trudno. Jakby człowiek mógł wziąć normalne leki, to już by było po sprawie.
Dobrze, że u Ciebie sytuacja w miarę się uspokoiła i że z Małym wszystko ok
Też mocno Was ściskam, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ♡
Cieszę sie że ciąża przebiega nudno i spokojniedużo zdrówka dla Was i rośnijcie zdrowo !!! Wszystkiego dobrego ❤️
-
Ciasteczko777 wrote:Taaakkk - boli żebro, w ogóle dotykam i boli wszystko z boku.. może to nacisk macicy a może to wątroba spuchła czy co ? Muszę kilka dni wytrzymać do tych badań. Chyba że mnie zacznie na... to polecę szybciej do lek. Przed tą jelitówką nie czułam tego.
Ja miałam już takie bóle przed ciążą. Robiłam watrobowe robiłam usg i wszystko wyszło ok. Dr która robiła mi usg stwierdziła że to jest właśnie odmiesniowe. Taka neuralgia miedzyzebrowa. Jakieś uściski na nerwy.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyago91 wrote:Hej hej ja po wizycie. Wyniki badań trochę słabsze niż dotychczas morfologia trochę poleciala, mocz się poprawił a krzywa słuchajcie wyszła na granicy normy ! Polozna już mówi oj chyba cukrzyca ciążowa Pani wyszła ale wynik jest jeszcze w normie czyli nie ma cukrzycy uff bo mnie nastraszyla
poza tym to kolejne 3 kg na plusie waże 57
słuchałam serduszka pięknie bije
usg dopiero koło 30 tygodnia.
Jej ja bym oszalała jakbym tyle na USG czekała , tyle maleństwa nie widziećmoja droga u Ciebie to już 24 tc
, coś czuję że będziesz jedna z tych pierwszych szczęściar co powitają na świecie swoje małe cudności ❤️
. Dobrze że mój Pan gin na prawie każdej wizycie robi mi USG
, wszak opóźnienia nadal są i raczej chyba nic w tym kierunku się nie zmieni .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 13:10
-
Dziewczyny, które już są po polowkowych, macie takie opisy jak z prenatalnych? Wrzucicie foty bez swoich danych oczywiście?
ciekawa jestem co wszystko powinno się tam znaleźć, ostatnio wielu rzeczy nie miałam które wy mialyscie, chce się nastawić o co dopytać jeszcze w razie czego
-
nick nieaktualnyWow Milka szybka jesteś
ja w poniedziałek też wrzucę
a wczoraj dzwoniłam dopytać o nagrywanie badania, dają nagrane na pendrive, a mąż już opowiada że za parę lat będziemy maluszkowi pokazywać jakim był stworkiem w brzuchu mamy
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Chusy wrote:23 chlopcow i 9 dziewczynek. Szalenstwo. Beda mogly harem zakladac2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Milka, dzięki wielkie, widzę że wszystkie pomiary dziecka są dokładne
Wszyscy tak samo maja?
Mamami też się ostatnio nameczylam nim fotę wrzuciłam. Na zapodaj.net dodać plik i potem skopiować link który jest na foraWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 13:41
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaMaMi83 wrote:U mnie zagadka. Moja prowadząca mówi że chłopak a na połówkowym mam wpisane prawidłowe narządy zenskie doktor twierdzi że dziewczynka
Może ta Twoja prowadząca pomyliła coś z czymś i był chłopak, a teraz kiedy masz wizytę ?.
Ja to miałam tylko podejrzenie płci , i jak wół widziałam sisiorka i jajeczkado kolejnej wizyty jeszcze 5 dni .
Co do zdjecia to z [ url] aby z początku było bo nic nie widać .Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 13:52
-
Tyle chłopców !! Może już zaczniemy im dziewczyn szukać bo później może być ciężko
Jadę zaraz do szpitala w celu założenia tego pessara. Kupiłam go wczoraj wydaje się wielki i nie wiem jak to ma się tam zmieścić...Ciasteczko777, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Może ta Twoja prowadząca pomyliła coś z czymś i był chłopak
, a teraz kiedy masz wizytę ?.
Ja to miałam tylko podejrzenie płci , i jak wół widziałam sisiorka i jajeczkado kolejnej wizyty jeszcze 5 dni .
U mojej dr było ewidentnie widać siusiaka. Bo bąbel leżał rozkraczony. A na połówkowym dr 3 razy machnal głowica po brzuchu i mówi że dziewczynka. Więc nie wiem komu wierzyć. W środę mam wizytę u mojej to jej zapytam2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyAlicjo - powodzenia przy zakładaniu i trzymaj się tam!
Masz racje - nie tylko tu - w innym wątku też przewaga spora chłopców
Ja mam wyniki DNA więc ryzyko błędu wynosi -yyyy 0.01%, a na usg się potwierdziło.. beka by była, bo mam wózek w błękicie