Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mam już wyniki badań - Ale to moje laboratorium dziś mnie zadziwia.
Na szczęście hemoglobina wzrosła hematokryt w normie. Cała morfo ok mocz piękny tylko ta glukoza na czczo wredna za wysoka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 10:34
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyago91 wrote:Ja mam dzisiaj wizytę ale bez usg
Trzymam mocno kciuki.
Gratuluję wszystkich udanych wizyt ❤️ .
Samari Ja to na te toxo to mam jeszcze z dwa razy aby zrobić , i jeszcze dwa badania których nie miałam w żadnej mojej ciąży przeciwciała na różyczkę , i na CVM czy jakoś tak no wiadomo glukoza też mnie czeka fuj .
Co do wyników badań ja na tym to się nie znam , mój Pan gin zawsze mi mówi że wszystkie wyniki mam wręcz książkowe.
Trzymam mocno kciuki za kolejne dzisiejsze wizyty.
Jej ale się dziś na chodziłam teraz siedzę i się nie ruszam, a to dziewczynki zaprowadzić potem musiałam czekać na wychowawczynię Grzesia , bo miałam jakieś tam dokumenty sprawdzić i podpisać związane z testem gimnazialnym i o po zakupy i za nim do domu doszłam to była 10.00 , jeszcze zakupy rozpakować Anię rozebrać i przebrać zmęczyłam się jak nie wiem . Za to pięknie dziś słońce świeci szkoda tylko że tak jest zimno .
-
MaryJane wrote:Ta, ja się obudziłam Jak mój do pracy wychodził przed 6 i tak leżę.
I patrzę teraz, ze strasznie mi skacze tarczyca. Miesiąc temu miałam jakieś 0.15, spadło mocno to lekarka kazała brać 2 razy w tygodniu dawkę 37.5, pozostaje dni 50 tak jak brałam. Teraz patrzę a po miesiącu wynik 3.6 :o to chyba nie tragicznie ale nie pamiętam kiedy miałam tak wysoko. Wizyta za 2 tygodnie, myślicie że brać z powrotem ciągle 50 czy czeka cierpliwie? Ft4 dobre, w środku normy -
Hej lejdis, widze ze wizyty mega udane gratuluje : )
Mamadwojki - gratki kochana, sciskam mocno i zycze spokojnej ciazy do samego konca : ) Super ze tak szybko ci sie udalo!
Zaraz wam tam podopisuje wizyty, komu jeszcze poza Agata?
U mnie polowkowe w poniedzialek, i tajemnicze USG w srodeKurcze denerwuje sie juz czy wszystko ok. Mialam powtorke moczu zrobic w niedziele poprzednia i tak sie przebujalam do tej pory bo mam cholernego lenia. W poprzedniej ciazy latalam jak potluczona po tych badaniach a teraz mi sie nic nie chce.
-
Witam
Ktoras wspomniala ze goli sie codziennie , to mam takie pytanie miejsce intymne tez ? po 2 dniach mnie boli i jest fest podrazniona a po codziennej depilacji bikini jak to jest ??? Co używasz ??
Gratuluje udanych wizyt
Samari ja tam wole 10 razy za duzo spanikowac niz raz za malo ostatnio tez tlumaczylam mezowi bo stwierdzil ze naczytalam sie na forum i teraz sobie uroilam , zdenerwowal mnie fest ja mowie te bole pachwin co ostatnio wystepowaly dzien w dzien czy plamienie ? Mowilam gdyby nie moja panika to Nikoli z nami by nie bylo . moj maz czasami jest trudny .
Witam sie w skonczonym 23 tc -
ja nawet po piance mam okropne podraznienia a czuje jak bym sie conajmniej tam no nie wiem ciela , a nie cierpie odrastajacych wloskow
-
ja też codziennie bym nie mogła się golić, mimo że mam cieniutkie i mało ich to podrażnienia zawsze są, czy to pianka czy to krem :< kiedyś testowałam kremy, wszystkie powodowały u mnie potworne pieczenie i ból
a tak w ogóle to ja bym nie dała facetowi się ogolićchociaż on to pewnie byłby w siódmym niebie jakbym zaproponowała
ja lecę zawsze na zero to jakoś dam radę do końca myślę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 11:19
-
nick nieaktualnyChusy Wielki szacun i podziw dla Ciebie , że też to wszystko ogarniasz ❤️❤️
.
Widziałam właśnie naszą listę jak wszystko tak profesjonalnie napisane.
Co do golenia stref intymnych , to mój mąż mnie tam zawsze goli , przed wizytą powiem mu aby mnie tam ogolił i przy okazji nogi.
Chusy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki Szczesliwa Mamusiu, ale to nic w porownianiu z tym jak TY ogarniasz caly swoj dom, czworke dzieci i ciaze : ) PELEN PODZIW dla ciebie, zawsze jak mi jest ciezko i nie mam sily na nic to mysle sobie o tobie, nie zartuje
A lista to tylko lista, czasami tez nie ogarniam wszytskiego jak nalezy za co przepraszam
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChusy wrote:Dzieki Szczesliwa Mamusiu, ale to nic w porownianiu z tym jak TY ogarniasz caly swoj dom, czworke dzieci i ciaze : ) PELEN PODZIW dla ciebie, zawsze jak mi jest ciezko i nie mam sily na nic to mysle sobie o tobie, nie zartuje
A lista to tylko lista, czasami tez nie ogarniam wszytskiego jak nalezy za co przepraszam
O jej bardzo mi miło ❤️❤️❤️.
-
nick nieaktualnyHejo.
Samari, współczuje upadkuja co roku też zawsze leżę wiec teraz wychodzę tylko kiedy muszę- chyba że odśnieżone ... z moim szczęściem.
Dziewczyny boli mnie i kłuje wątroba.. szczególnie jak położę sie na prawy bok/ czy to od nacisku czy też coś sie dzieje... Zrobię za tydz bad (morfo mocz toxo i tarczyca) i dodam wątrobowenie jem niczego co by mi szkodziło na wątrobę .. macie tak?
W jakich pozycjach śpicie?
Odnośnie tarczycy - pisałam Wam, że moich 2 endo mówiło, że w ciąży tsh nie jest wyrocznią- tylko FT4. Tsh nie należy się wyłącznie sugerować - odradzam też samodzielne zmiany dawek w ciąży -lepiej przyspieszyć wizytę. -
Szczesliwa ledwo zywa wrote:Hej dziewczyny ja wlasnie jem sniadanie:) kanapki z maslem, pasta jajowa szynka keczupem i majonezem:D
Chusy mozesz wpisac Veri chlopczyka pisala chyba wczoraj:)
Haha, no wlasnie pisalam ze czasem nie ogarniam, naprawde przepraszam dziewczyny. Piszcie do skutku bo czasami mi posty umykaja.Veri lubi tę wiadomość
-
Ja nie mam na szczęście żadnych podrażnień, włosy odrastają Mi błyskawicznie, ciemne i grube, Jak się nie ogóle jeden dzień wszystko mnie gryzie, taka moja fobia. Ale nie używam niczego specjalnego, w czasie prysznicu mydle się tylko żelem i maszynka gole, wszystko jest ok
Pantera dzięki, myślisz że wrócić tylko do 50 codziennie czy coś więcej brać? 37.5 brałam tylko 2 razy w tygodniu a tu taki skok