Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamami, ja właśnie coś takiego będę kupować
do sypialni naszej łóżeczko ale w ciągu dnia chce jakis leżaczek, bujaczek itd
co prawda oglądałam okrojona wersję z tiny love, 3w1, bez kółek, Ale ja mam malutkie mieszkanie, przeniesienie w razie czego nie będzie problemem
MaMaMi83 lubi tę wiadomość
-
Menka888 wrote:Ja znalazłam na allegro coś podobnego jakiś czas temu, mam w obserwowanych aukcjach bo się jeszcze nad tym zastanawiam. Cena dużo niższa ale niestety jest bez kółek
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7362207786
I bez regulacji wysokości. Tamten leżaczek cenę na wysoką. Ale ma masę funkcji. Myślę że jak ktoś ma dom albo duże mieszkanie moze zastanowić się nad tyz z chicco2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
Ja strasznie nie lubię koszul, nie wiem jak to ogarnę, muszę mieć spodnie, spodenki, cokolwiek, sukienki bez rajstop też nie założę, Ale będę się tym potem martwić
Dziewczyny, Jak wasz przyrost wagi? U mnie się zaczyna apogeum. Przez 4 miesiące ani grama nie przytyłam, wręcz straciłam. Od czasu jak jestem w domu czyli zaledwie od niecałych 4 tygodni mam 4.5kg na plusie!!jestem przerażona, ostatnie 3 dni przyszedł kilogram, powiedzcie ze to się zatrzyma
-
nick nieaktualnyHej hej
.
Ja dziś tak na szybko płeć potwierdzona ❤️ Dominik pozostał Dominikiem ❤️ , waży już 478 g wszystko wymierzone i pomierzone , synek zdrowy ❤️ serce bije jak dzwon , kolejna wizyta 26 Stycznia . Do zrobienia mam tylko morfologię i mocz .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 12:12
Oleander, Milka1991, ago91, Alicja-33, Ciasteczko777, Szczesliwa ledwo zywa, PatkaPP, Nistera, skarb15, Chusy lubią tę wiadomość
-
onomatopeja wrote:dziewczyny jak już tak sobie rozmawiamy to zapytam Was o fotel do karmienia do pokoju dziecka, uważacie że to potrzebny czy zbędny mebel? Jak potrzebny, to jaki wybrać?2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
Co do fotela, jeżeli masz miejsce to super sprawa. Przy karmieniu piersią, wygoda jest bardzo ważna, a tu masz oparcie na plecy, podłokietnik i nogi do góry, jednak dziecko początkowo może na piersi wisieć non stop.
Co do koszulki do porodu, mi się mega podoba granatovo ale musiałabym na głowe upaść, żeby tyle za koszule dać. Też jestem typem do spania spodenki i bluzka. Tak na dobra sprawe do porodu równie dobra jest za duża koszulka męża. Do kangurowania koszulka do góry. Potem nie szkoda w razie dużego pobrudzenia wyrzucic. Do zopu anestezjolog i tak to ładnie okleja pociąga koszule od przodu mama trzyma i po plecach plastrem cewnik podkleja i koszula na to. Po porodzie jak już będzie pierwsze uruchomienie i ogarnięcie zmieniacie koszule na czystą. Ważne, żeby na czas laktacji spać w staniku, żeby lepiej laktacja działala, kanaliki nie będą się blokowaly i nie będzie Siara budzić koszuli bo wkładki stanik utrzyma.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPuszek możesz wrzucić link do kocyka?
Ja mam rozstępy na piersiach i posladkach po okresie dojrzewania, ale nie przeszkadzają mi jakoś specjalnie, a jak narazie w ciąży nowych jeszcze nie mamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 11:11
-
Oleander wrote:Puszek możesz wrzucić link do kocyka?
Ja mam rozstępy na piersiach i posladkach po okresie dojrzewania, ale nie przeszkadzają mi jakoś specjalnie, a jak narazie w ciąży nowych jeszcze nie mamOleander, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://allegro.pl/oferta/zostaniesz-rodzicem-chrzestnym-kartka-zdrapka-7522653005
Inne też są, wpisz w allegro kartka zdrapka chrzest. Moja siostra lubi takie rzeczy więc powinna się ucieszyćok to spróbuję z tym z usg, jak będzie ładnie to tu wrzucę jak przyjdzie
Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość
-
Witam ostatnio dopadło mnie lenistwo nic mi się nie chce dosłownie dlatego tak zamilklam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 13:06