Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Menka888 wrote:Ja znalazłam na allegro coś podobnego jakiś czas temu, mam w obserwowanych aukcjach bo się jeszcze nad tym zastanawiam. Cena dużo niższa ale niestety jest bez kółek
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7362207786Menka888 lubi tę wiadomość
-
Nie nie mam rozstępów jeszcze . No i powiem że w 2 ciazy z corka mialam parę na biodrach i udach i tyle
-
Też jeszcze nie mam rozstępów, za wolno brzuch rośnie, ale wcale się nie łudze, że mnie to ominie. Też mam kilka na piersiach, na pośladkach i na łydkach z okresu dojrzewania, nie wiedziałam nawet co to jest jak się pojawiły, mama mnie wtedy zlała jak pytałam czy to żylaki
a jak się dowiedziałam co to, to już było za późno
o dziwo są dużo mniej widoczne niż kiedyś, na piersiach i pośladkach to ich prawie nie widać. Kiedyś pójdę za ciosem i usunę wszystkie, ale to jak urodzę wszystkie dzieci
Byłam dzisiaj w swojej pracy odwiedzić koleżanki, nic po mnie ponoć nie widać, trochę jak bokiem stanęłam to minimalnie
Też macie taki słaby dzień? Mnie od rana mdłości męczyły, głowa i taka senna byłam. Wieczorem znajomi mają wpaść, trochę się lepiej czuję, ale chyba długo z nimi nie posiedzę -
nick nieaktualnyA ja dziś mam gości i ogarniam przekąski w kuchni dlatego Mało pisze
Na dodatek od rana mam kiepski dzień bo mąż robił sobie jedzenie A ja sobie i oboje szybko chcieliśmy sięgnąć po coś w jednym kierunku i uderzyłam go szuflada w kolano co miał operowane A on ma słaby mięsień w tej nodze i noga mu się wygiela niby jest ok ale w środku nie wiadomo i pół popołudnia ryczalam że mu krzywdę robiłam A to wszystko nieumyślnie i przez pośpiech -
nick nieaktualnyHej. A u mnie migrena - ciśnienie znowu leci
Przeczytałam dziś dokładnie nowe standardy, niektóre rekomendacje PTG, chcę być w 100% świadoma swoich praw
Mamami - chicco jest świetne i myślimy czy kupić - pytanie czy do mieszkanka 50m2 się sprawdzi czy to jednak za małe mieszkanie? Można używać od początku (na drzemki w ciagu dnia), potem jako leżaczek i krzesełko .. mówisz, że na żywo jeszcze fajniejsze? -
Moj dzien dzis tez z tych gorszych:( śniadanie sie nie przyjelo dopiero obiad zjadlam i to na dwa razy. Senna jestem niesamowicie. Próbuję sie zebrac do sklepu mialam robic salatke . Wlasnie patrze na swoje zimowe buty ktore sa wtsokie i wiazane i coraz bardziej sie mecze je ubierajac;/
-
Ciasteczko obejrzyj sobie filmik wszystko jest pokazane na yt
https://youtu.be/LddTPpNCV3o
https://youtu.be/Ph9H-dH1z9Y
Ja mam 60m2 i mam salon z aneksem kuchennym 20m2 więc mam gdzie się tym poruszać dlatego poważnie rozważam zakup.
Jest kilka fajnych filmików obejrzyj sobie widziałam nawet taki z nie dużego wnętrza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 16:53
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Izka 37 tez za chwilę wybieram sie z psem ale sama nie wiem czy będzie jej sie chcialo wyjsc bo zaczelo padac cos dziwnego z nieba a nieraz jak zobaczy ze pada to siku pod daszkiem i do klatki:D
Co na obiad tworzylyscie? Ja dzis frytki paluszki rybne i surowka z kapusty kiszonej. Mialo byc wczoraj ale zjedlismy na miescie w takiej fajnej knajpce na wage gdzie mozna nakladac ile sie chce i tylko ważą przy kasie. Lubie takie przybytki bo moge zjesc po troche wszystkiego a naprawdę mieli swiezutkie i mnooostwo dodatkow salatek itp:DJulia37 lubi tę wiadomość
-
Ciasteczko777 wrote:Hej. A u mnie migrena - ciśnienie znowu leci
Przeczytałam dziś dokładnie nowe standardy, niektóre rekomendacje PTG, chcę być w 100% świadoma swoich praw
Mamami - chicco jest świetne i myślimy czy kupić - pytanie czy do mieszkanka 50m2 się sprawdzi czy to jednak za małe mieszkanie? Można używać od początku (na drzemki w ciagu dnia), potem jako leżaczek i krzesełko .. mówisz, że na żywo jeszcze fajniejsze?
Poza tym przydaje sie pewnie do zabawiania-kolysze sie, gra?
No i wiadomo-chcesz sie wykapac w dzien-zabierasz do lazienki i masz spokój
Gdybym nie miala tiny love 3 w 1 to bym kupilaja swoj musialam przenosić a ten ma kolka i regulacje wysokosci co jest super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 16:52
Ciasteczko777, MaMaMi83, Julia37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaMaMi83 wrote:Ciasteczko obejrzyj sobie filmik wszystko jest pokazane na yt
https://youtu.be/PRZTWUGlcgM
https://youtu.be/Ph9H-dH1z9Y
Ja mam 60m2 i mam salon z aneksem kuchennym 20m2 więc mam gdzie się tym poruszać dlatego poważnie rozważam zakup.
Jest kilka fajnych filmików obejrzyj sobie widziałam nawet taki z nie dużego wnętrza.widziałaś gdzieś używane ??
-
Dzisiaj się zsynchronizowałyśmy z tym gorszym samopoczuciem. Jak z okresem na kolonii
U mnie dzisiaj na obiad udka pieczone, ziemniaki i ogórek kiszony
Zrobiłam jeszcze brokuł że slonecznikiem i fetą i sosem czosnkowym na wieczór, mąż jakąś sałatkę inną niż zwykle jeszcze nie zdążyłam podpatrzecdo tego kanapeczki z bagietki, ciasto francuskie, jajka nadziewane i śledzie. Wyzerka taka, a ja padam i chce iść spać haha
Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatkaPP wrote:To widzę że nie tylko ja mam taki dzień, zsynchronizowałyśmy się
My teraz w gościach, a do południa robiłam ciacho i trochę posprzatałam. A na obiad, domowa pizzawersja fit - warzywa, i mąka razowo owsiana
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny