Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Idealnie podsumowane Adani
Czemu do nas nie dolaczasz?
Dziewczyny piekne brzuszki macie, ale jak Ago mowi taki mialam w 10 tygpewnie mam teraz taki jak wy bedziecie mialy w dziewiatym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 08:07
ago91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja się położyłam spać przed 22 młoda najpierw się wierciła więc musiałam z ręką na brzuszku leżeć, bo tak fajnie kopała. Jak chciałam zasnąć to gdzieś mnie uciskała, że żadna pozycja do spania dobra nie była. Ostatecznie chyba po 24 zasnęłam
Właśnie wstaje i idę jeść śniadanie. W brzuchu znowu jakieś tańce, bo też już wstało dzieciątko, ale uwielbiam to
-
Hej kochane!
Ja już oficjalnie mężatka
Chyba Was już nie nadrobięale wracam
U nas pogoda straszna
Wracam do pracy i już mi smutno że po wszystkim, tak szybko zleciał ten piękny czas.
Ale teraz jezzcze piękniejszy - wyprawka, remonty i oczekiwanie na nasze największe szczęście
U nas brzuszek spory, kopniaczki coraz mocniejsze, już nie możemy się doczekać
Moj K. Wczoraj twierdzi że tak oszaleje na punkcie małej że będę miała w końcu go z głowy hehe
Wracam do pracy, miłego dnia dziewczynyOleander, Szczęśliwa Mamusia, iwwk, PatkaPP, puszek369, Veri, Chusy, Milka1991, Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
ja spałam dziś caaaaałą noc bez wstawania na siku, bez koszmarów i innych przerywników mmm cudnie
wstaję na sniadanie i zabiorę się od razu za obiad, wczoraj namoczyłam suszone grzyby i będzie dziś kasza z sosem grzybowym, mam straszną ochotę
Agata najserdeczniejsze gratulacje!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 08:59
Agata :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamari wrote:Hej dziewczyny , jak noc minęła? Ja nawet dosyć spalam. Ubieram się o jak codzień to samo jade z córką do przedszkola po pieczywo i śniadanie. Potem zawiozę męża na kontrolę do ortopedy zobaczymy co powie. Miłego dnia
Odpukać Mi noce dobrze mijają , i się wysypisk Ania nadal ma dziwne noce więc też różnie z tym moim spaniem jest a jeszcze Dominik cały czas się rusza i po pęcherzu mnie chyba rączkami dotyka i latam do W C jak wściekła .
Piękne macie brzuszki ❤️ , muszę i ja kiedyś zrobić zdjęcie.
Hej hej.
Weekend Mi się przedłużył mój mąż był chory a same wiecie jak to jest mieć chorego mężczyznę w domu, samopoczucie oki i wkroczyliśmy w kolejny tc a to już 23 ❤️ nawet nie zauważyłam że to już 6 msc
robi się poważnie . Ale teraz się nabiegam w tym tygodniu i w następnym też w ten Piątek o 15.30 przedstawienie u Gabrysi w przedszkolu ciekawa jestem jak sobie poradzę tam są schody a ciężkiego wózka nie będę przecież wnosić , może nie będzie aż tak źle oby tylko Ania była grzeczna mój mąż nie może się zerwać z pracy i tak za dużo go ostatnio nie było a mu nikt za to nie zapłaci jak go nie będzie . Potem 22 Stycznia u Marysi przedstawienie o 14 też znaleźli sobie godzinę
.
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty.
Agata Moje najserdeczniejsze gratulacje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 09:00
Agata :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agata, najserdeczniejsze gratulacje, dużo miłości i szczęścia!
u mnie dziś nocka ok, maleństwo jak tylko się obudzę na siku to daje znać że już nie śpi i ja też nie mam spać
Dziś wizyta połówkowa... Chyba jako ostatnia mam, choć didi123 jeszcze nie dała znać co u niej. Mamy na 19, jajko zniosę do tego czasu, ale krótko przed jedziemy wózki oglądać. MaryJane też chcę taki 2w1, i ten britax b-motion taki jest, można gondole miękka lub twardą dokupić. Zobaczymy.. Z chico nie oglądałam, muszę na nie zerknąć, jakiś model masz już wybrany?
Spokojnego dnia dziewczynySzczęśliwa Mamusia, Szczesliwa ledwo zywa, Agata :) lubią tę wiadomość
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatkaPP Kciuki za wizytę
.
Co do wózków ja nadal mam dylemat jaki kupić ja chcę taki bliźniaczy i na prawdę ciężko taki znaleźć w odpowiedniej cenie i z bliższych okolic w grę wchodzi tylko taki typ 2 w 1 ( spacerówka i gondola ) aby siedziska były obok siebie , lub taki aby było jeden za drugim mam takie dwa wózki obserwuję na OLX i nie wiem , mojego męża o zdanie nawet się nie pytam bo on zaraz że na co mi taki wózek , że tylko kasę wydam w błoto że mamy jeden ale Ania będzie za mała aby przeszło prawie kilometr iść gdzie tam 2 letnie dziecko aby tyle szło , dostawek nie będę kupować bo mamy okropne drogi a pogoda też jest różna więc mam sporo jeszcze do myślenia wózek kupię dopiero w Kwietniu więc mam nad czym myśleć .Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 09:54
PatkaPP lubi tę wiadomość
-
Hej hej,Agata wszystkiego dobrego na nowej drodze życia.
Patka kciukasy za wizytę,wszystko będzie na pewno ok.
A mój mąż oszalał z wyprawka , chyba go dopadł syndrom wicia gniazdka. Mówiłam mu że jeszcze nie chce nic kupować i że większość chce używane, jedynie wozek nowy i to i tak nie na 100%. A on co łóżeczka sobie zaczął oglądać no to mu pokazuje ten Kinderkraft co tu któraś z dziewczyn polecała i mówię że coś takiego kupimy że poszukam używkę itd. wyszłam tylko do Wc nie było mnie może 2 min A ta gnida mi oświadcza że on już je kupił bo znalazł na akcji i zamiast 100€ to zamówił z Niemiec za 85€ i że to grzech było nie kupić. Ehhhh faceci..... więc pierwszy zakup mamy już za sobą , ciekawe co następne kupiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 10:21
Szczęśliwa Mamusia, Oleander, PatkaPP, Agata :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agata gratulacje!!! Oby wiecej takich wiesci z rana, bo czlowiekowi odrazu przyjemniej
Patka kciukasy za wizyte : )
Didi, gdzie sie podziewasz? Czekamy na newsy!
U nas sa wyprzedaze zimowe i wylapalam na stronce bujaczek z fisher price o stowe tanszy i jeszcze do tego ten "samobujajacy"Dokladnie taki jak chcialam!
Oleander, Szczęśliwa Mamusia, PatkaPP, Agata :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChusy
Wyglada fajnie chociaż ja osobiście nie jestem zwolennikiem leżaczkow czy wozenia dziecka w nosidle ale ładny jest
Apropo wózków
Ja jeszcze w ciąży nie byłam tylko jak zaczęłam planować dziecko to już wózka szukałam hahai jak się w tako zakochałam tak nie mogę się doczekać az go kupię ale z tym poczekam do połowy marca żeby jak najmniej z gwarancji tracić
A co do wyprawki to u mnie szafka dziecięca pełna z atiny kupiłam to co pisałam na początek podstawę i na wyprzedaży w smyku kupiłam większe rozmiary 68/74 głównie body i pajace
-
Patka powodzenia
wczoraj mój mąż pierwszy raz poczuł ruchy i tal fajnie zareagował
Ja rozważam 4 wozki, musimy je obejrzeć.
Cybex balios s
Mutsy evo/nexo
Xlander x cite
X lander x pulse
Mam małe mieszkanie, więc liczy się wielkosc, mieszkam na 1 piętrze bez windy, więc waga też istotna, nie będę tego w wózkarni trzymać chociaż jest. Mieszkam w dużym mieście, więc drogi nie takie złePatkaPP lubi tę wiadomość
-
Agata, wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia! Dużo miłości, radości, wzajemnej cierpliwości no i oczywiście samych szczęśliwych dni z maleństwem
Patka, trzymam kciuki za badania, daj znać zaraz po! Też miałam tak późno i wariowałamPatkaPP, Agata :) lubią tę wiadomość
-
Mi ten lezaczek zycie ratowal jak trzeba bylo cos w kuchni zrobic, albo dom ogarnac. Pozniej jak mala miala 4 miesiace i nie siadala jeszcze a zaczelam jej przeciery dawac to tez sie sprawdzil. Bardzo sie lubie z lezaczkami
Problem w tym ze ten pierwszy ktory mialam byl dosc badziewny i sie rozsypal, wiec teraz chcialam w cos lepszego zainwestowac : )
Ja tez za wyprawka sie rozgladam po wyprzedazach. Nie chce zeby druga malutka miala wszystko po siostrze, chociaz te najmniejsze ciuszki to praktycznie nie uzywane, bo ile razy sie to ubraloAle to doslownie kilka sztuk dokupie jak cos zobacze godnego uwagi. Najbardziej mnie teraz meczy kupowanie szafy do pokoju dzieciecego, bo komoda pojdzie do uzytku dla malej corci.