Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Wczoraj powtarzała morfologie, bo ten wynik z czwartku był nieciekawy, wyczytałam, że to może być taki wynik po złym wbiciu i manipulacji igłą a mi kręciła ta igła od lewej do prawej bo krew nie leciała, wiec powtórzylam wczoraj. Tym razem dobrze pobrał krew. Odebrała właśnie wyniki a one jeszcze gorsze od czwartkowych.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7895ff3712d4.png
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualnyChusy Ja też miałam taki leżaczek bujaczek nawet miał melodyjki i też delikatne wibracje , wszak bez niego jak bez lewej ręki czy obiad posprzątać itp jak coś miałam małą na oku ale też i były minusy tego że za bardzo Anię do tego przyzwyczaiłam i ciężko było mi ją oduczyć tego ciągłego bujania , w końcu wyniosłam do takuej jakby komórki mąż potem na strych bardziej to kojec praktyczny był gdyż wsadziłam i mogłam spokojnie np psu dać jeść czy np śmieci wynieść .
Menka Ja też ostatnio tak myślałam że mam złe wyniki , a miałam takie same jak Ty i co nic mi mój Pan gin na ten temat nie mówił że coś jest nie tak , wszystkkie wyniki mam wręcz wzorowe pamiętajcie że zawsze o tym z gin rozmawiajcie net nie jest od tego .Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 10:45
-
Szczesliwa Mamusia - wlasnie ten moj pierwszy lezaczek byl bez opcji "samobujania" w sensie nie mogla sie bujac caly czas wiec poprostu sobie siedziala i sie mi przygladala co tam robie, w zwiazku z tym nie przyzwyczaila sie do tego jakos specjalnie. Chociaz musze przyznac ze bujanie dziala mega usypiajaco na niemowlaki
Az mi sie smiac chcialo nieraz, bujnelam ja dwa-trzy razy a ona juz smacznie spi.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChusy
Ja pod względem kupowania rzeczy jestem dziwna nie przyjmuje od nikogo żadnych rzeczą spadku dla.dzieci też kupuje nowe ale ja tak zawsze mam
i powiem wam że cieszę się że wszystko po synu sprzedałam oprócz krzesełka i maty edukacyjnej bo tym sposobem młody ma wszystko nowe haha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biorę cały czas prenatal duo i tam jest żelazo.puszek369 wrote:Menka podwyższenie leukocyty jakas infekcja, ale nieznacznie. Wyniki nie są złe. Bierzesz żelazo? Bo masz dolna granice normy hemoglobiny, erytrocytyi hematokryt, ale ciągle Oki.

5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Menka888 cały czas mam takie wyniki. Lekarz cały czas mówi że są prawidłowe.
Lekarz rodzinny też mówi że są ok.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b8664b29edd.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 12:40

07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
Mi tez wydawalo sie ze mam zle wyniki ale dopiero gin mi uswiadomil ze podane normy sa dla ludzi hmm nieciezarnych haha w ciazy te wyniki moga odbiegac od normy ale dalej sa dobre:) ja sie balam bo mialam liczne bakterie w moczu ale powiedzial ze to sie zdarza i dopoki nie ma leukocytow tzn ze nie ma infekcji i zeby duzo pic

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagao91 Moja droga ale masz figurę ❤️
, no i jaki brzusio piękny ❤️❤️❤️. Gdzie kupiłaś spodnie , masz bardzo ładne długie włosy ❤️.
A to moje zdjęcie , nie wiem gdzie ten Dominik nasz się chowa
.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/70c680898257.jpg
Oleander, Szczesliwa ledwo zywa, ago91, iwwk, PatkaPP, Agata :), Veri lubią tę wiadomość
-
Menka przecież te wyniki są ok. Zobacz sobie normy dla ciężarnych. Na takie wyniki u siebie to ja nawet uwagi nie zwracam. Niewielka leukocytoza w ciąży jest ok. Chyba norma leukocytów jest do ok 15 w ciazy a Ty masz 12.