Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Wczoraj powtarzała morfologie, bo ten wynik z czwartku był nieciekawy, wyczytałam, że to może być taki wynik po złym wbiciu i manipulacji igłą a mi kręciła ta igła od lewej do prawej bo krew nie leciała, wiec powtórzylam wczoraj. Tym razem dobrze pobrał krew. Odebrała właśnie wyniki a one jeszcze gorsze od czwartkowych.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7895ff3712d4.png
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualnyChusy Ja też miałam taki leżaczek bujaczek nawet miał melodyjki i też delikatne wibracje , wszak bez niego jak bez lewej ręki czy obiad posprzątać itp jak coś miałam małą na oku ale też i były minusy tego że za bardzo Anię do tego przyzwyczaiłam i ciężko było mi ją oduczyć tego ciągłego bujania , w końcu wyniosłam do takuej jakby komórki mąż potem na strych bardziej to kojec praktyczny był gdyż wsadziłam i mogłam spokojnie np psu dać jeść czy np śmieci wynieść .
Menka Ja też ostatnio tak myślałam że mam złe wyniki , a miałam takie same jak Ty i co nic mi mój Pan gin na ten temat nie mówił że coś jest nie tak , wszystkkie wyniki mam wręcz wzorowe pamiętajcie że zawsze o tym z gin rozmawiajcie net nie jest od tego .Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 10:45
-
Szczesliwa Mamusia - wlasnie ten moj pierwszy lezaczek byl bez opcji "samobujania" w sensie nie mogla sie bujac caly czas wiec poprostu sobie siedziala i sie mi przygladala co tam robie, w zwiazku z tym nie przyzwyczaila sie do tego jakos specjalnie. Chociaz musze przyznac ze bujanie dziala mega usypiajaco na niemowlaki
Az mi sie smiac chcialo nieraz, bujnelam ja dwa-trzy razy a ona juz smacznie spi.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChusy
Ja pod względem kupowania rzeczy jestem dziwna nie przyjmuje od nikogo żadnych rzeczą spadku dla.dzieci też kupuje nowe ale ja tak zawsze mami powiem wam że cieszę się że wszystko po synu sprzedałam oprócz krzesełka i maty edukacyjnej bo tym sposobem młody ma wszystko nowe haha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
puszek369 wrote:Menka podwyższenie leukocyty jakas infekcja, ale nieznacznie. Wyniki nie są złe. Bierzesz żelazo? Bo masz dolna granice normy hemoglobiny, erytrocytyi hematokryt, ale ciągle Oki.
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Menka888 cały czas mam takie wyniki. Lekarz cały czas mówi że są prawidłowe.
Lekarz rodzinny też mówi że są ok.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b8664b29edd.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 12:40
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
Mi tez wydawalo sie ze mam zle wyniki ale dopiero gin mi uswiadomil ze podane normy sa dla ludzi hmm nieciezarnych haha w ciazy te wyniki moga odbiegac od normy ale dalej sa dobre:) ja sie balam bo mialam liczne bakterie w moczu ale powiedzial ze to sie zdarza i dopoki nie ma leukocytow tzn ze nie ma infekcji i zeby duzo pic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagao91 Moja droga ale masz figurę ❤️
, no i jaki brzusio piękny ❤️❤️❤️. Gdzie kupiłaś spodnie , masz bardzo ładne długie włosy ❤️.
A to moje zdjęcie , nie wiem gdzie ten Dominik nasz się chowa.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/70c680898257.jpg
Oleander, Szczesliwa ledwo zywa, ago91, iwwk, PatkaPP, Agata :), Veri lubią tę wiadomość
-
Menka przecież te wyniki są ok. Zobacz sobie normy dla ciężarnych. Na takie wyniki u siebie to ja nawet uwagi nie zwracam. Niewielka leukocytoza w ciąży jest ok. Chyba norma leukocytów jest do ok 15 w ciazy a Ty masz 12.