Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Oleander wrote:ago91 piękny brzuszek jaki okrągły
ale zwróciłam też uwagę na tyłek haha sory ale muszę to powiedzieć: super masz pośladki
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
Szczęśliwa Mamusia wrote:agao91 Moja droga ale masz figurę ❤️
, no i jaki brzusio piękny ❤️❤️❤️. Gdzie kupiłaś spodnie , masz bardzo ładne długie włosy ❤️.
A to moje zdjęcie , nie wiem gdzie ten Dominik nasz się chowa.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/70c680898257.jpgrównież masz śliczny brzuszek, może stykniemy się na fb?
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Już po wizycie
lekarz też stwierdził, że to są dobre wyniki i żeby się tym w ogóle nie przejmować
malutka rośnie jak na drożdżach - 615 g
Oleander, Szczesliwa ledwo zywa, ago91, Samari, PatkaPP, iwwk, Agata :), Milka1991, Szczęśliwa Mamusia, Paula_071 lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualny
-
Ja mam niby mały ten brzuch, ale dzisiaj poszłam na spacerek i tak mnie rwały więzadła jakby miał mi zaraz odpaść! Nie chcę nawet myśleć co to będzie jak już do Waszych brzuszkowych rozmiarów dobije
Jak Wam się chodzi z tymi brzuszkami, po dłuższych wycieczkach odczuwacie coś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 15:43
-
dziękuję dziewczyny za gratulacje i życzenia
kochane jesteście!
piękne brzuszki! mój też już całkiem pokaźnywstawię jakąś fotkę w weekend
co do leżaczka ja chyba kupię Kinderkraft UNIMO 5w1 i jeszcze w grę wchodzi Tiny Love, zobaczymy, bardziej chce go do salonu (bo tam pracuję na co dzień) do spania czy do kuchni, ogrodu, (tam gdzie będę, dlatego musi być mobilny), niż do bujania i traktuję to jaki wielofunkcyjny kosz mojżesza, a w sypialni będzie standardowe łóżeczko z funkcją dostawki
kochane ktoś ma wózek anex sport? my już przymierzamy się do zakupu powoli, bo czeka się niby do 3 miesięcymiał być tutis viva live, ale jednak zmieniamy zdanie, bo za dużo kiepskich opinii.
-
iwwk wrote:Ja mam niby mały ten brzuch, ale dzisiaj poszłam na spacerek i tak mnie rwały więzadła jakby miał mi zaraz odpaść! Nie chcę nawet myśleć co to będzie jak już do Waszych brzuszkowych rozmiarów dobije
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwwk wrote:Ja mam niby mały ten brzuch, ale dzisiaj poszłam na spacerek i tak mnie rwały więzadła jakby miał mi zaraz odpaść! Nie chcę nawet myśleć co to będzie jak już do Waszych brzuszkowych rozmiarów dobije
Natomiast odczuwam siedzenie przy biurku w pracy 8h najmocniej w pachwinach, przepływach udowych i w ogóle dyskomfort -
My po wizycie. Emilka waży już 700 g. Ja schudlam 2 kg i lekarz każe mi częściej się pokazywać wiec następna wizyta 5 lutego.
Agata ja mam anex sportoraz też kupiłam kinderkraft unimo
jako dodatkowe łóżeczko na dół do salonu i na taras. Zobaczymy jak się sprawdzi
Oleander, PatkaPP, Milka1991, Agata :), Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
A ja to chyba bije brzuszkowe rekordy. Dziaj na wizycie aż lekarz z podziwu nie mógł wyjść, że przez 4 tyg tak mi brzuch wystrzelił. Od razu w karte ciąży spojrzał ile przytyłam.
Aktualne zdjęcie z dzis
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9238b3005b0d.jpgOleander, iwwk, Szczesliwa ledwo zywa, ago91, Samari, PatkaPP, Milka1991, Szczęśliwa Mamusia, Nistera, Paula_071, Veri lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Agata :) wrote:dziękuję dziewczyny za gratulacje i życzenia
kochane jesteście!
piękne brzuszki! mój też już całkiem pokaźnywstawię jakąś fotkę w weekend
co do leżaczka ja chyba kupię Kinderkraft UNIMO 5w1 i jeszcze w grę wchodzi Tiny Love, zobaczymy, bardziej chce go do salonu (bo tam pracuję na co dzień) do spania czy do kuchni, ogrodu, (tam gdzie będę, dlatego musi być mobilny), niż do bujania i traktuję to jaki wielofunkcyjny kosz mojżesza, a w sypialni będzie standardowe łóżeczko z funkcją dostawki
kochane ktoś ma wózek anex sport? my już przymierzamy się do zakupu powoli, bo czeka się niby do 3 miesięcymiał być tutis viva live, ale jednak zmieniamy zdanie, bo za dużo kiepskich opinii.
bo mniej smutny i jesli nic nie pokrecilam ma dlusza gondole. I wydawalo mi sie, ze ma lepsze opinie :-0
Powiedz skad masz info o slabych opiniach i co jest z nim nie tak?
-
nick nieaktualny
-
Ależ macie super figury, każdy brzuszek inny, teraz żałuję że tyle jadłam ostatnie kilka tygodni bo wcale nie trzeba było tyć, a teraz prawie 5 kg więcej i ciąża spożywcza, żołądek większy od brzucha ciazowego haha
ale jak wszyscy wrzucają to też dodam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a892ccda5cf9.jpg
Mamami, ja mam czasem takie bóle w ledzwiach ze nie jestem w stanie myślećSzczęśliwa Mamusia, Oleander, Milka1991, PatkaPP, Paula_071, Veri lubią tę wiadomość