Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MaryJane nie wiem jak nisko, tydzień wcześniej było wysoko
Czytałam, że łożysko na tym etapie jeszcze się kilka razy może przemieścić, mi nawet szyjki lekarz nie zbadał. Za 2 tygodnie będę moją ginekolog męczyć o ponowne zmierzenie szyjki i sprawdzenie łożyska
A co do wymiarów to prawda, dziecko dziecku nierówne i nie ma co porównywać i się stresować, ja już się zamartwiałam, że moja mała za słabo przybiera czy coś, a póki co w normach się mieści. Swoją aktywnością pokazuje, że małe też może dać popalić w brzuchuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 14:24
-
nick nieaktualnyIwwk no może faktycznie coś mi zaszkodziło, a organizm teraz chyba bardziej reaguje na wszystko
Nie byłam na drenażu jeszcze ale chcę iść tylko jakoś nie mogę się zebrać żeby się zapisać, a też już mnie aż tak nogi nie bolą. Może wtedy byłam odwodniona po wymiotach, dlatego organizm się bronił i stąd opuchlizna. Ginekolog mówiła że o ile masaż nie będzie dotyczył miednicy, brzucha itp to jak najbardziej można -
nick nieaktualnypuszek369 wrote:Niestety prezydenta Gdańska nie udało się uratować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 16:12
-
nick nieaktualnyJa w poprzedniej ciąży z synem.przez biegunkę na oddział trafiłam bo za przeproszeniem się wyproznialam dalej jak widziałam ... wszystko mnie piekło więc współczuję
A u nas nagle spadł grad i w 15 minut zamiast auta to by się narty albo łyżwy przydaly normalnie nie da się jeździć 10/H to.kest maksWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 16:01
-
nick nieaktualnySzczesliwa ledwo zywa wrote:U mnie to samo wichura z taka sniezyca ze ja jako pasazer wlasnie sie przezegnalam. W druga strone wszyscy na awaryjnych a po drodze juz dwie stluczki widzielismy
No u nas jest w mieście taka górka to problem podjechać auta miały i to się zmieniło nagle dosłownie w 15 minut... I też już słyszałam syreny wyjace dlatego załatwiłam co musiała i do domu wróciłam żeby czasem ktoś we mnie nie walnął -
Szczesliwa ledwo zywa wrote:Ja tez juz mam wielki ale dalej nie moge wrzucić zdjęcia:D moze dlatego ze na telefonie uzywam bbf a jak chce na kompie sie zalogować to hasla nie pamietam a tu zdazylam zapisać
ja przez to wrzucam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak ubiorę coś luźniejszego to nikt nie zauważyłby, że jest. Ciekawi mnie co będzie w maju czy nagle wywali mi, że skóra nie nadąży i mocno popęka czy będzie trochę tylko większy od tego. Plus jest taki, że kurtki nie muszę kupować, ale na przepuszczanie w kolejkach też nie mam co liczyć
ago91 lubi tę wiadomość