X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Boszzz dokad ten świat zmierza. Prezydent Gdanska zaatakowany przez nozownika na scenie finalu WOSP :(
    Ja byłam tam. Masakra jakaś.... Już jestem w domu. Zakończyli imprezę szybko karetki przyjechały. Telebimu nie wyłączyli i widać było, że reanimacja była....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2019, 20:51

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze jest to, ze ta nienawiść nakręca jeszcze bardziej obecna wladza i media. Szopka, ktora ostatnio byla w TVP z WOSP, to co wygaduja NIEKTORZY księża na WOŚP (jestem wierząca, wiem, ze sa tez ksieza, ktorzy to popieraja) - w glowie mi sie to nie mieści.
    Ta organizacja robi tyle dobrego, to powienien byc dzien radości a nie takich akcji...

A teraz nagle wszystkiego ugrypowania polityczne z PIS na czele modla sie za Adamowicza... Najpierw rozkrecaja akcje pelne nienawisci a pozniej, ze nie tak mialo byc... Hipokryzja pelna gębą...

MaMaMi83, Ciasteczko777 lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2019, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niemniej jednak uważam że wosp to nie czas i meisjce na samosady nie zależnie od partii politycznej którą jest przy władzy. Nikt nie daje prawa do krzywdzenia czy próby usmiercania drugiego człowieka. Na to nie ma zgody.

• Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chore naprawdę chore...tu swiatelko do nieba taka chwila zadumy i pokoju i wgl a tu taki pokaz nienawiści. Nie wiem o co poszlo gdzies czytala ze "sobie zasluzyl" nie wiem...ale nawet jesli to nie tak sie rozwiazuje nie w takim momencie i dniu

Dlatego tez unikam od jakiegos czasu miejsc zbiorowych, jakis koncertow festynów skupisk ludzi bo najlatwiej tam o ataki bomby strzelaniny a niestety zdarza sie to coraz czesciej

o148o7es5xrrd9s8.png
  • MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me w zupełności się z tobą zgadzam.
    Moje dziecko co roku wrzuca do puszki ze swojej skarbonki. Bo zawsze jej opowiadalismy ile zawdzięczamy tej pięknej akcji która uratowała mnóstwo takim dzieciaków jak ona. Takie piękne akcje powinny być ponad podziałami bo nigdy nie wiesz co cię w życiu spotka.
    Jeśli nawet ktoś nie popiera niech nie oczernia instytucji już nawet nie mówię człowieka który w życiu zrobił tyle dobra.
    Dla mnie osoboscie pomnik Owsiaka powinien stać obok pomnika Ojca św.

4me, Oleander, Nistera lubią tę wiadomość

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2019, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa

Ja też właśnie odkąd są te ataki w Europie.nie chodzę na żadne koncerty festyny sylwestry jarmarki.i inne miejsca w których nie trudno o nieszczęście. Co komu pisane to nie ominie ale narażać siebie i moich dzieci bez powodu też nie mam zamiaru.

Wysłany: 13 stycznia 2019, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie jak będziesz Chusy to prosze o wpisanie wizyty na 7.02:) a pyszna glukoze bede pila pod koniec stycznia

o148o7es5xrrd9s8.png
  • Nistera Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny , jak tam po nocy ? U nas leje że aż się wychodzić nie chce. Zaraz śmigam do giną, potem odebrać nieszczęsne wyniki krwi syna (P.s nie byliśmy na KFC , przemyslalam twoja radę Samari i zrobiliśmy po prostu razem nalesniki serducha na ukojenie jego traumy laboratoryjnej). Ja robiłam wyniki krwi w szpitalu razem z glukoza ale chyba nie zrobili mi toxo więc coś czuję że jutro będę naginać do labo jeszcze raz. To się na czczo robi ? Wie któraś?
    Najmniejsza pociecha szaleje i dobrze bo ostatnie parę dni siedział cicho i już się martwiłam. Wiem że niby regularne ruchy to po 28 tc ale ja je już czuję od ok 4t , zawsze o tych samych godzinach, więc się trochę martwiłam , no ale dziś od 6.00 nadrabia . :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 07:46

Milka1991 lubi tę wiadomość

zrz6wn15ye2e98l6.png
    qb3ch371t1ljmt43.png
  • ago91 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejny tydzień się wita ze mną <3

PatkaPP, Oleander, Milka1991, Samari, Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość

8599w1d3a8mup6qh.png
    ibm23e5elf55d37i.png
    6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 <3
  • PatkaPP Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ale mi weekend szybko zleciał, w sb u znajomych wróciliśmy późno, a wczoraj nieprzytomni odpoczywaliśmy. Dziś nocka nawet ok, ale zaś budzę się po 5 i spać już nie mogę, dobrze że czytnika z podświetleniem się dorobiłam co mogę czytać w łóżku :)
    u mnie w weekend też maluszka słabo było czuć, ale dziś z rana zaczyna już szaleć. Jutro w końcu prenatalne.. :) i jutro jedziemy przy okazji wyprawy do katowic wózki oglądać. Oglądaliśmy jakiś filmik na youtube o wózkach i spodobał nam się britax b-motion. Mamy nadzieję że w rzeczywistości też taki fajny i tak dobrze się go składa, aby do bagażnika wszedł.
    Dobrego dnia :)

3jgxskjopx38dbpv.png
    07.2020 - 16tc👼💔
    05.2019 - Zosia ❤️
  • MaryJane Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę miłego poniedziałku, to już ostatnie połowkowew przed nami :D zapisujecie się na te ostatnie badanie prenatalne koło 30 tygodnia?

Patka, strasznie polecają w Zabrzu jakiś sklep Bociek czy coś w tym rodzaju :D ja zaczęłam sobie oglądać coś na necie i będzie mega wyzwanie żeby coś wybrać. A będziemy chcieli 2w1 mimo że kupę osób je sprzedaje kilka miesięcy po urodzeniu i kupuje lekka spacerowke.

PatkaPP lubi tę wiadomość

gann3e3k0unlohxb.png

• Pantera Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

Witam się w ten poniedziałkowy poranek.
    Czas do pracy... trochę się zrelaksowałam bedąc ostatnie 3 dni na L4 i coraz bardziej nie mogę się doczekać, kiedy wreszcie będzie pełne L4, jeszcze pewnie miesiąc.

Gratukuję dobrych wyników badań połówkowych. U mnie też ok, synek prawie 400 gram, wymiarowo plus 3-5 dni licząc ciązę od dnia owulacji, więc dobrze odżywiony. Szyjka 45mm uff.

Mnie również poraził atak a właściwie próba zabójstwa Adamowicza, przeżył operację.
    Szczęsliwa to straszne z Twoim kolegą... czy to serduszko?

Milka1991 lubi tę wiadomość

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari wrote:
    Dziewczyny które.maja takie dolegliwości jak sobie radzicie z okropnym bólem ledzwi i kości ogonowej .? Jestem sztywna normalnie jak.starsza pani :/

Do mnie raz w tygodniu przychodzi fizjo, inaczej bym padla z bolu.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2019, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa ledwo zywa wrote:
    A właśnie jak będziesz Chusy to prosze o wpisanie wizyty na 7.02:) a pyszna glukoze bede pila pod koniec stycznia

W taki dzień to będziesz mieć same szczęśliwe wieści bo to moje urodziny haha :D

Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2019, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny , u mnie noc średnio o 1 udał i mi się zasnąć o 6 wstawiłam siusiu i do syna zerknąć nie miał temperatury ale ciepły był dosyć rano dałam mu czopka bo temperatura rosła zawiodłam młoda do przedszkola i jem śniadanie A jak u was ??

Wysłany: 14 stycznia 2019, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Samari i przy okazji mojego narzeczonego:D wlasnie mialam pisac ze spędzimy randke w gabinecie o 17:15;D i maly naa usg zaspiewa mu sto lat z brzucha:)

PatkaPP, Oleander, Samari lubią tę wiadomość

o148o7es5xrrd9s8.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh u mnie pogoda do kitu dziś, ciapa, pada deszcz :( Zabieram się za jakieś lekkie ćwiczenia, potem siadam do swojej pracy i mam nadzieję, że trochę się poprawi to wyjdę na jakiś spacer :)

atdcjw4ziax1my6y.png
  • MaryJane Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwwk, ja jeszcze czekam na Twoje wydruki z usg :D

gann3e3k0unlohxb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2019, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nie pada pogoda przypomina końcówkę zimę i początek wiosny w sumie to nie zachęca do wychodzenia z domu. Ja sobie planuje akurat tematy związane z wyprawka co jescze muszę kupić i planuje wydatki żebym.o niczym nie zapomniała

Wysłany: 14 stycznia 2019, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez cos jakby wiosne czuc:) my właśnie jedziemy mierzyc i zamawiac garnitur memu lubemu na nasz slub:D jedziemy za miasto i tu jeszcze bialo

o148o7es5xrrd9s8.png
‹‹ 608 609 610 611 612 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ