Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
4me wrote:Boszzz dokad ten świat zmierza. Prezydent Gdanska zaatakowany przez nozownika na scenie finalu WOSP
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2019, 20:51
-
Najgorsze jest to, ze ta nienawiść nakręca jeszcze bardziej obecna wladza i media. Szopka, ktora ostatnio byla w TVP z WOSP, to co wygaduja NIEKTORZY księża na WOŚP (jestem wierząca, wiem, ze sa tez ksieza, ktorzy to popieraja) - w glowie mi sie to nie mieści.
Ta organizacja robi tyle dobrego, to powienien byc dzien radości a nie takich akcji...
A teraz nagle wszystkiego ugrypowania polityczne z PIS na czele modla sie za Adamowicza... Najpierw rozkrecaja akcje pelne nienawisci a pozniej, ze nie tak mialo byc... Hipokryzja pelna gębą...MaMaMi83, Ciasteczko777 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chore naprawdę chore...tu swiatelko do nieba taka chwila zadumy i pokoju i wgl a tu taki pokaz nienawiści. Nie wiem o co poszlo gdzies czytala ze "sobie zasluzyl" nie wiem...ale nawet jesli to nie tak sie rozwiazuje nie w takim momencie i dniu
Dlatego tez unikam od jakiegos czasu miejsc zbiorowych, jakis koncertow festynów skupisk ludzi bo najlatwiej tam o ataki bomby strzelaniny a niestety zdarza sie to coraz czesciej -
4me w zupełności się z tobą zgadzam.
Moje dziecko co roku wrzuca do puszki ze swojej skarbonki. Bo zawsze jej opowiadalismy ile zawdzięczamy tej pięknej akcji która uratowała mnóstwo takim dzieciaków jak ona. Takie piękne akcje powinny być ponad podziałami bo nigdy nie wiesz co cię w życiu spotka.
Jeśli nawet ktoś nie popiera niech nie oczernia instytucji już nawet nie mówię człowieka który w życiu zrobił tyle dobra.
Dla mnie osoboscie pomnik Owsiaka powinien stać obok pomnika Ojca św.4me, Oleander, Nistera lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnySzczęśliwa
Ja też właśnie odkąd są te ataki w Europie.nie chodzę na żadne koncerty festyny sylwestry jarmarki.i inne miejsca w których nie trudno o nieszczęście. Co komu pisane to nie ominie ale narażać siebie i moich dzieci bez powodu też nie mam zamiaru. -
Cześć dziewczyny , jak tam po nocy ? U nas leje że aż się wychodzić nie chce. Zaraz śmigam do giną, potem odebrać nieszczęsne wyniki krwi syna (P.s nie byliśmy na KFC , przemyslalam twoja radę Samari i zrobiliśmy po prostu razem nalesniki serducha na ukojenie jego traumy laboratoryjnej). Ja robiłam wyniki krwi w szpitalu razem z glukoza ale chyba nie zrobili mi toxo więc coś czuję że jutro będę naginać do labo jeszcze raz. To się na czczo robi ? Wie któraś?
Najmniejsza pociecha szaleje i dobrze bo ostatnie parę dni siedział cicho i już się martwiłam. Wiem że niby regularne ruchy to po 28 tc ale ja je już czuję od ok 4t , zawsze o tych samych godzinach, więc się trochę martwiłam , no ale dziś od 6.00 nadrabia .Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 07:46
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Cześć, ale mi weekend szybko zleciał, w sb u znajomych wróciliśmy późno, a wczoraj nieprzytomni odpoczywaliśmy. Dziś nocka nawet ok, ale zaś budzę się po 5 i spać już nie mogę, dobrze że czytnika z podświetleniem się dorobiłam co mogę czytać w łóżku
u mnie w weekend też maluszka słabo było czuć, ale dziś z rana zaczyna już szaleć. Jutro w końcu prenatalne..i jutro jedziemy przy okazji wyprawy do katowic wózki oglądać. Oglądaliśmy jakiś filmik na youtube o wózkach i spodobał nam się britax b-motion. Mamy nadzieję że w rzeczywistości też taki fajny i tak dobrze się go składa, aby do bagażnika wszedł.
Dobrego dnia
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
Życzę miłego poniedziałku, to już ostatnie połowkowew przed nami
zapisujecie się na te ostatnie badanie prenatalne koło 30 tygodnia?
Patka, strasznie polecają w Zabrzu jakiś sklep Bociek czy coś w tym rodzajuja zaczęłam sobie oglądać coś na necie i będzie mega wyzwanie żeby coś wybrać. A będziemy chcieli 2w1 mimo że kupę osób je sprzedaje kilka miesięcy po urodzeniu i kupuje lekka spacerowke.
PatkaPP lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Witam się w ten poniedziałkowy poranek.
Czas do pracy... trochę się zrelaksowałam bedąc ostatnie 3 dni na L4 i coraz bardziej nie mogę się doczekać, kiedy wreszcie będzie pełne L4, jeszcze pewnie miesiąc.
Gratukuję dobrych wyników badań połówkowych. U mnie też ok, synek prawie 400 gram, wymiarowo plus 3-5 dni licząc ciązę od dnia owulacji, więc dobrze odżywiony. Szyjka 45mm uff.
Mnie również poraził atak a właściwie próba zabójstwa Adamowicza, przeżył operację.
Szczęsliwa to straszne z Twoim kolegą... czy to serduszko?Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Samari wrote:Dziewczyny które.maja takie dolegliwości jak sobie radzicie z okropnym bólem ledzwi i kości ogonowej .? Jestem sztywna normalnie jak.starsza pani
Do mnie raz w tygodniu przychodzi fizjo, inaczej bym padla z bolu.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnySzczesliwa ledwo zywa wrote:A właśnie jak będziesz Chusy to prosze o wpisanie wizyty na 7.02:) a pyszna glukoze bede pila pod koniec stycznia
W taki dzień to będziesz mieć same szczęśliwe wieści bo to moje urodziny hahaSzczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny , u mnie noc średnio o 1 udał i mi się zasnąć o 6 wstawiłam siusiu i do syna zerknąć nie miał temperatury ale ciepły był dosyć rano dałam mu czopka bo temperatura rosła zawiodłam młoda do przedszkola i jem śniadanie A jak u was ??
-
nick nieaktualny