Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2019, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tu dziś taka.cisza gdzie się wszyscy podziali ???

• iwwk Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari chyba taka leniwa niedziela :D ja prawie całą przelezałam, teraz trochę jeżdżę na rowerku, ale potem kąpiel i dalej wracam do leżenia i czytania :D

atdcjw4ziax1my6y.png
  • Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dzis bardzo leniwie. Chwile w łóżku, potem krzatanie po kuchni, przyjechala siostra z malym, a teraz ogarniamy kuchnie bo troche narobił sie balagan:P

o148o7es5xrrd9s8.png
  • Chusy Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj szukalam zajecia na sile, to i znalazlam. Popralam wszystkie zabawki dzieciece i pomylam pudla w ktorych je trzymam. Az sie blyszcza :D

Milka1991 lubi tę wiadomość

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2019, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dziś w sumie się lenie siedzę cały dzień na kanapie i tylko jem i pije herbate :D nawet z domu dziś nie wychodzilismy bo młody temperaturę ma... mam nadzieję że to tylko jakąś 3 dniowka bo ostatnie na co mam chęć to na choroby w ciąży

• iwwk Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj młoda tak fikała, że aż było widać na brzuchu. Oczywiście jak chciałam nagrać filmik to nic, chyba z 20 minut wisiałam z telefonem nad brzuchem, a jak odpuściłam to znowu zaczęła. Może kiedyś się uda :D

Szczesliwa ledwo zywa, Milka1991, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2019, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwwk

Mój młody też dziś wariowal ze na skórze było widać :)

iwwk, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwwk Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się lenimy to dzieci szaleją :D

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2019, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwwk wrote:
    My się lenimy to dzieci szaleją :D

No ale wtedy się ciągnie ten dzień.. A jak się coś robinto raz dwa i wieczór :)

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się nawet nie chce pisać. Dostaliśmy taka wiadomość że nic się nie chce. Zmarł nasz kolega bardzo dobry kumpel mojego męża. 36 lat dzieciaki 6.5 roku i 1.5 roku. Nie mam siły na nic. Zasnął i się nie obudził. Leżałam całe dopoludnia bo mnie brzuch bolał.

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • MaryJane Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany, Mamami, strasznie mi przykro, nieprawdopodobne aż ze młody zdrowy facet nie budzi się ze snu :(
    Też dziś jakoś specjalnie nie mam ani ochoty pisać, leżę cały dzień a od kilku godzin bolą mnie i rwą niesamowicie lędzwia, aż do brzucha promieniuje. Mam nadzieję że jutro minie.

gann3e3k0unlohxb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2019, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaMaMi83 wrote:
    A mi się nawet nie chce pisać. Dostaliśmy taka wiadomość że nic się nie chce. Zmarł nasz kolega bardzo dobry kumpel mojego męża. 36 lat dzieciaki 6.5 roku i 1.5 roku. Nie mam siły na nic. Zasnął i się nie obudził. Leżałam całe dopoludnia bo mnie brzuch bolał.

To bardzo przykra wiadomość i ogromna tragrdia dla rodizny dzieci i żony
    Na takie rzeczy nie ma rady....A Ty się nie denerwuj bo to życia mu nie wróci A tobie i twojemu dziecku może bardzo zaszkodzić A stres i nerwy nie są ci teraz potrzebne

• iwwk Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaMaMi bardzo mi przykro, nie wyobrażam sobie co musi czuć jego rodzina :(

atdcjw4ziax1my6y.png
  • Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straszna tragedia. Niechce sobie wyobrazac co czuje jego żona...i biedne dzieci :( przeraża mnie ze ludzie tak mlodo odchodzą i zapadaja w ciężkie choroby:(

o148o7es5xrrd9s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2019, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które.maja takie dolegliwości jak sobie radzicie z okropnym bólem ledzwi i kości ogonowej .? Jestem sztywna normalnie jak.starsza pani :/

• 4me Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chusy wrote:
    Ja dzisiaj szukalam zajecia na sile, to i znalazlam. Popralam wszystkie zabawki dzieciece i pomylam pudla w ktorych je trzymam. Az sie blyszcza :D
    Hehehe to sie nazywa wicie gniazda :D
    Ja mam całą liste tego typu spraw-czeka na moje L4 alez siw rzucę w wir porzadkow-zeby tylko bylo mi dane i zdrowie do komca pozwolilo ;)

W ogole to od 1,5 roku zbieram sie, zeby zabawki niemowlęce zebrac z różnych zakamarkow i znieść do piwnicy... Chyba juz co raz mniejszy sens tego dzialania :D

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaMaMi83 wrote:
    :(

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie ledzwia póki co nie bolą, za to całe podwozie, jak przy mocnym okresie oraz cycki, a te to tak z boku do skutków, taki tępy ból. To normalne? W poprzedniej ciąży takich bólów piersi nie miałam, mnie generalnie cycki raczej nie bolą,ani na okres, ani na początku ciąży. A teraz taki ból jakby obite były.

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boszzz dokad ten świat zmierza. Prezydent Gdanska zaatakowany przez nozownika na scenie finalu WOSP :(

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2019, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Boszzz dokad ten świat zmierza. Prezydent Gdanska zaatakowany przez nozownika na scenie finalu WOSP :(

No ja właśnie mówię że psycholi nie brakuje wszędzie , właśnie też się dowiedziałam o tym jakieś 5 minut temu.

‹‹ 607 608 609 610 611 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ