X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2019, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tu dziś taka.cisza gdzie się wszyscy podziali ???

• iwwk Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari chyba taka leniwa niedziela :D ja prawie całą przelezałam, teraz trochę jeżdżę na rowerku, ale potem kąpiel i dalej wracam do leżenia i czytania :D

atdcjw4ziax1my6y.png
  • Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dzis bardzo leniwie. Chwile w łóżku, potem krzatanie po kuchni, przyjechala siostra z malym, a teraz ogarniamy kuchnie bo troche narobił sie balagan:P

o148o7es5xrrd9s8.png
  • Chusy Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj szukalam zajecia na sile, to i znalazlam. Popralam wszystkie zabawki dzieciece i pomylam pudla w ktorych je trzymam. Az sie blyszcza :D

Milka1991 lubi tę wiadomość

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2019, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dziś w sumie się lenie siedzę cały dzień na kanapie i tylko jem i pije herbate :D nawet z domu dziś nie wychodzilismy bo młody temperaturę ma... mam nadzieję że to tylko jakąś 3 dniowka bo ostatnie na co mam chęć to na choroby w ciąży

• iwwk Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj młoda tak fikała, że aż było widać na brzuchu. Oczywiście jak chciałam nagrać filmik to nic, chyba z 20 minut wisiałam z telefonem nad brzuchem, a jak odpuściłam to znowu zaczęła. Może kiedyś się uda :D

Szczesliwa ledwo zywa, Milka1991, Oleander lubią tę wiadomość

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2019, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwwk

Mój młody też dziś wariowal ze na skórze było widać :)

iwwk, Oleander lubią tę wiadomość

• iwwk Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się lenimy to dzieci szaleją :D

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2019, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwwk wrote:
    My się lenimy to dzieci szaleją :D

No ale wtedy się ciągnie ten dzień.. A jak się coś robinto raz dwa i wieczór :)

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się nawet nie chce pisać. Dostaliśmy taka wiadomość że nic się nie chce. Zmarł nasz kolega bardzo dobry kumpel mojego męża. 36 lat dzieciaki 6.5 roku i 1.5 roku. Nie mam siły na nic. Zasnął i się nie obudził. Leżałam całe dopoludnia bo mnie brzuch bolał.

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • MaryJane Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany, Mamami, strasznie mi przykro, nieprawdopodobne aż ze młody zdrowy facet nie budzi się ze snu :(
    Też dziś jakoś specjalnie nie mam ani ochoty pisać, leżę cały dzień a od kilku godzin bolą mnie i rwą niesamowicie lędzwia, aż do brzucha promieniuje. Mam nadzieję że jutro minie.

gann3e3k0unlohxb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2019, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaMaMi83 wrote:
    A mi się nawet nie chce pisać. Dostaliśmy taka wiadomość że nic się nie chce. Zmarł nasz kolega bardzo dobry kumpel mojego męża. 36 lat dzieciaki 6.5 roku i 1.5 roku. Nie mam siły na nic. Zasnął i się nie obudził. Leżałam całe dopoludnia bo mnie brzuch bolał.

To bardzo przykra wiadomość i ogromna tragrdia dla rodizny dzieci i żony
    Na takie rzeczy nie ma rady....A Ty się nie denerwuj bo to życia mu nie wróci A tobie i twojemu dziecku może bardzo zaszkodzić A stres i nerwy nie są ci teraz potrzebne

• iwwk Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaMaMi bardzo mi przykro, nie wyobrażam sobie co musi czuć jego rodzina :(

atdcjw4ziax1my6y.png
  • Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straszna tragedia. Niechce sobie wyobrazac co czuje jego żona...i biedne dzieci :( przeraża mnie ze ludzie tak mlodo odchodzą i zapadaja w ciężkie choroby:(

o148o7es5xrrd9s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2019, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które.maja takie dolegliwości jak sobie radzicie z okropnym bólem ledzwi i kości ogonowej .? Jestem sztywna normalnie jak.starsza pani :/

• 4me Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chusy wrote:
    Ja dzisiaj szukalam zajecia na sile, to i znalazlam. Popralam wszystkie zabawki dzieciece i pomylam pudla w ktorych je trzymam. Az sie blyszcza :D
    Hehehe to sie nazywa wicie gniazda :D
    Ja mam całą liste tego typu spraw-czeka na moje L4 alez siw rzucę w wir porzadkow-zeby tylko bylo mi dane i zdrowie do komca pozwolilo ;)

W ogole to od 1,5 roku zbieram sie, zeby zabawki niemowlęce zebrac z różnych zakamarkow i znieść do piwnicy... Chyba juz co raz mniejszy sens tego dzialania :D

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaMaMi83 wrote:
    :(

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie ledzwia póki co nie bolą, za to całe podwozie, jak przy mocnym okresie oraz cycki, a te to tak z boku do skutków, taki tępy ból. To normalne? W poprzedniej ciąży takich bólów piersi nie miałam, mnie generalnie cycki raczej nie bolą,ani na okres, ani na początku ciąży. A teraz taki ból jakby obite były.

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boszzz dokad ten świat zmierza. Prezydent Gdanska zaatakowany przez nozownika na scenie finalu WOSP :(

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2019, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Boszzz dokad ten świat zmierza. Prezydent Gdanska zaatakowany przez nozownika na scenie finalu WOSP :(

No ja właśnie mówię że psycholi nie brakuje wszędzie , właśnie też się dowiedziałam o tym jakieś 5 minut temu.

‹‹ 607 608 609 610 611 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ