Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj młoda tak fikała, że aż było widać na brzuchu. Oczywiście jak chciałam nagrać filmik to nic, chyba z 20 minut wisiałam z telefonem nad brzuchem, a jak odpuściłam to znowu zaczęła. Może kiedyś się uda
Szczesliwa ledwo zywa, Milka1991, Oleander lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mi się nawet nie chce pisać. Dostaliśmy taka wiadomość że nic się nie chce. Zmarł nasz kolega bardzo dobry kumpel mojego męża. 36 lat dzieciaki 6.5 roku i 1.5 roku. Nie mam siły na nic. Zasnął i się nie obudził. Leżałam całe dopoludnia bo mnie brzuch bolał.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
O rany, Mamami, strasznie mi przykro, nieprawdopodobne aż ze młody zdrowy facet nie budzi się ze snu
Też dziś jakoś specjalnie nie mam ani ochoty pisać, leżę cały dzień a od kilku godzin bolą mnie i rwą niesamowicie lędzwia, aż do brzucha promieniuje. Mam nadzieję że jutro minie.
-
nick nieaktualnyMaMaMi83 wrote:A mi się nawet nie chce pisać. Dostaliśmy taka wiadomość że nic się nie chce. Zmarł nasz kolega bardzo dobry kumpel mojego męża. 36 lat dzieciaki 6.5 roku i 1.5 roku. Nie mam siły na nic. Zasnął i się nie obudził. Leżałam całe dopoludnia bo mnie brzuch bolał.
To bardzo przykra wiadomość i ogromna tragrdia dla rodizny dzieci i żony
Na takie rzeczy nie ma rady....A Ty się nie denerwuj bo to życia mu nie wróci A tobie i twojemu dziecku może bardzo zaszkodzić A stres i nerwy nie są ci teraz potrzebne -
nick nieaktualny
-
Chusy wrote:Ja dzisiaj szukalam zajecia na sile, to i znalazlam. Popralam wszystkie zabawki dzieciece i pomylam pudla w ktorych je trzymam. Az sie blyszcza
Ja mam całą liste tego typu spraw-czeka na moje L4 alez siw rzucę w wir porzadkow-zeby tylko bylo mi dane i zdrowie do komca pozwolilo
W ogole to od 1,5 roku zbieram sie, zeby zabawki niemowlęce zebrac z różnych zakamarkow i znieść do piwnicy... Chyba juz co raz mniejszy sens tego dzialania
-
MaMaMi83 wrote:A mi się nawet nie chce pisać. Dostaliśmy taka wiadomość że nic się nie chce. Zmarł nasz kolega bardzo dobry kumpel mojego męża. 36 lat dzieciaki 6.5 roku i 1.5 roku. Nie mam siły na nic. Zasnął i się nie obudził. Leżałam całe dopoludnia bo mnie brzuch bolał.
-
Mnie ledzwia póki co nie bolą, za to całe podwozie, jak przy mocnym okresie oraz cycki, a te to tak z boku do skutków, taki tępy ból. To normalne? W poprzedniej ciąży takich bólów piersi nie miałam, mnie generalnie cycki raczej nie bolą,ani na okres, ani na początku ciąży. A teraz taki ból jakby obite były.
-
nick nieaktualny