Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciasteczko777 wrote:Jakoś jeszcze żyję
ale nie jest zbyt dobrze, nie chcę Wam tu truć.. i w dodatku jestem mega chora (zapalenie zatok, gardła i już siadło mi na oskrzela i krtań)... mam blue styczeń chyba..
Dziewczyny gratuluje Wam dobrych wieści, wizyt No i też zakupów!
Truj, Truj, co się dzieje?
Alicja, to znaczy że wszystko idzie w dobrym kierunku, mega się cieszę!zazdroszczę że tyle tygodni dalej jesteś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:32
-
nick nieaktualny
-
Ciacho to w takim razie trzymam kciuki żeby ten styczeń szybko się skończył.
Głowa do gory!! Jak nie masz siły i ochoty pisać na forum to przynajmniej napisz od czasu do czasu że dychasz.
Z bablem wszystko ok?Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj oby się skończył bo już za dużo tego wszystkiego, wszędzie same nieszczęścia i masa problemów No i w końcu każdy by wysiadł. Z synkiem mam nadzieje że ok, chociaż pewnie odczuwa mój nastrój i płacz, za tydz wizyta.
Ok - będę meldować obecność.. tak - mam i ide ma wizytę.. oczywiście nfz więc trochę się czeka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ago91 wrote:Od kiedy powinno się liczyć ruchy ?
Chyba jeszcze mamy czas bo do 28tyg ruchy są nieregularne.
Popadlabym w paranoja i siedziała non stop na IP jakbym miała teraz liczyć. Młody potrafi się cały dzień nie odzywać.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Ciasteczko777 wrote:❤️dziękuję
A propos - jakie macie naturalne metody na kaszel ? Próbuję syrop z cebuli zrobić... niestety ten kaszel jest coraz gorszy i w dodatku tracę głos.
Moze reszcie tez sie przyda - ostatnio odkrylam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 20:55
Szczesliwa ledwo zywa, Ciasteczko777, Oleander, iwwk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiasteczko777 wrote:❤️dziękuję
A propos - jakie macie naturalne metody na kaszel ? Próbuję syrop z cebuli zrobić... niestety ten kaszel jest coraz gorszy i w dodatku tracę głos.
Nie czekaj tylko idź do lekarza niej zapisze ci jakieś leki albo antybiotyk bo przy tym co piszesz domowe metody się na nic zdadzą
Ciasteczko zadaj przyjęcia w ciągu 7 dni! Jest ustawa którą ciezarnym to gwarantuje tak samo jest z psychiatra czy psychologiem mają obowiązek Cię przyjąć.Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOo dzieki
tak - zmierzę cukier, jednak muszę to jakoś wyleczyć, inaczej zejdzie na płuca
spróbuje
Mówiłam im w rejestracji i niestety kompletnie olali, a to moja dr i nie chce iść do innej. A na chemię się i tak nie zgodzę...
Chyba umowie się do internisty na osłuchanie- ale moim zdaniem to wirus to antyb guzik da.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 21:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiasteczko
Myślę.ze stawianie sobie samej diagnozy w ciąży to nie ejst dobry pomysł idź do lekarza niech oceni ... nie leczona infekcja może mieć źle skutki dla dziecka ! Nie lekceważ tego
W sumie leków nie musisz brać idź na terapię do psychologa i chodź regularnieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 21:08
-
nick nieaktualnySamari wrote:Ciasteczko
Myślę.ze stawianie sobie samej diagnozy w ciąży to nie ejst dobry pomysł idź do lekarza niech oceni ... nie leczona infekcja może mieć źle skutki dla dziecka ! Nie lekceważ tegotak - pójdę znowu bo jest gorzej (byłam już w pon i dr powiedziała że leżeć i próbować naturalnymi sposobami bo antyb teraz nie ma sensu dawać).
-
nick nieaktualny