Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja dziś w.miare spałam ale.obudzilam się z głowa jak kamień
mąż pojechał córkę zawieźć do przedszkola (jak dobrze że jescze ma.chorobowe bo chyba by córka wakacje że mną.miala) totalnie nie mam siły.mlody jest tako nie delikatny że mnie tak mocno kopie
Nistera
Gratulacje to już studniowka heheja za parę dni będę mieć swoją
Nistera lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pantera wrote:Dziewczyny kontrolujące cukier - wolno Wam jeść orzechy?
Właśnie zajadam na kanapie mieszankę orzechów i tak się właśnie zastanawiałam
Z tym twardnieniem brzuszka to u mnie żadne z tych co opisała Puszek.
Mi twardnieje zwykle po południu/wieczorami i trzyma tak kilka godzin dopóki się nie położę
Orzechy można
Co do twardnienia brzucha to dokładnie mam to samo co piszeszz. Głównie wieczorami, trzyma bardzo długo i puszcza jak zasnę -
nick nieaktualnyHej! Przeczytałam na stronie szpitala że od lutego startują z nową szkołą rodzenia, ma być więcej zajęć, bardziej ciekawych itp. Wysłałam maila żeby się zapisać
mam tylko nadzieję że terminy zajęć będą pasować mężowi żebyśmy mogli razem jeździć.
I zamówiłam kilka poradników dzieciowych i psychologicznych, będę mieć co czytać na tarasie wiosnąMilka1991, Szczęśliwa Mamusia, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAjj u mnie do terminu jeszcze 115, ale się nie nastawiam, że to tego czasu się doturlam - moj gin mowi, ze pewnie kolo 38 tc będzie wywoływanie (albo cięcie), chyba, że Guciu będzie mały a łożysko wydolne.
Moje dziecię (to po zewnętrznej stronie brzucha) nie ma litości nad ciężarną matkąw nocy pobudki, a rano o 5:30 już pospane i to się już jakiś czas tak sprawy mają. O 9:20 to ja juz jestem z powrotem padnięta
-
cześć wszystkim!
MaMaMi-tak mi przykro z powodu tego Twojego cukru...nawet nie wiem jak Ci kurcze można pomóc...ehhh...a może to jakis błąd pomiarowy?
Mam pytanko czy na badanie glukozy trzeba miec skierowanie-wczoraj byłam u doktorka i taka byłam zakrecona że nie wiem czy nie wzięłam, czy nie trzeba czy on może zapomiał.... -
MaMaMi83 wrote:Alicja na mnie grejpfrut nie działa. Spróbowałam i dziś znowu 93 eh..
Kurcze szkoda.
Ja się wczoraj nażarlam. Pierogi zupa, później chrupalam słonecznik, trochę paluszki co chwile coś podjadalam, 3 grejpfruty w ciągu dnia, rano cukier 88.
Gdzieś czytałam, ze ten cukier na czczo to bilans cukrów z całego wcześniejszego dnia. Może coś jeszcz za mało ?
Ja tak
Śniadanie koło 8:00 (wyjątek dzisiaj bo dopiero wstałam) 3 kromki (one są bardzo małe) chleba dla cukrzyków z białym serem szczypiorkiem i rzodkiewka + pomidor. 1,5h później jedna kanapka z czymkolwiek, 1,5h później owoc lub jakieś warzywo
Obiad: kalafior ziemniaki, pierś z kurczaka, po 2h grejpfrut
Kolacja wyglada jak śniadanie, ewentualnie kiszony ogórek i potem co chwile coś jem a o 23:00 grejfrut
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Diagnostyka, albo invicta(ja tam idę). Najlepiej idź do takiego mniejszego lab, żeby ludzi tyle nie było, wiadomo infekcje itp, żebyś czegoś nie złapała. Gdańsk, Sopot czy Gdynia, najlepiej na osiedlu swoim idź, żeby też nie jeździć, chociaż ja muszę podjechać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 10:05