Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Menka nie możesz o tym myśleć, ogólnie połowa dzieci z pepowina w koło szyi się rodzi, kwestia tego tak się ułoży w bruzdach szyjnych. Mój rekordzista miał 4x w koło szyi, a tetno książkowe do samego końca
Menka888, 4me, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Samari wrote:Ja mam też magnezin bo w aptekach na potęge to wciskają ale co do jego skuteczności mam.watpliwosci przy dawce 3x1 miałam mega rozwolnienie jak zmniejszyłam dawkę to w ogóle jak by mi nie pomagał bo skurcz lydek jak.mialam tak mam.
Ja przez tydzien brałam aspargin. Teraz biorę magnezin i wydaje mi się, ze aspargin bardziej się sprawdza -
nick nieaktualny
-
Oby tak było jak piszecie, to nasza strasznie długo wyczekiwana córeczka, po tym co mnie wcześniej spotkało nie przeżyłabym kolejnej straty.
Dzięki za słowa otuchyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 21:15
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualnyMenka
Ale skądże Cora się urodzi cała i zdrowa !!! Jeszcze chwila.i będziesz ja tulić i myśleć sobie że te zmartwienia to były na nic będzie dobrze wierzę w toWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 21:19
Menka888 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamari wrote:Ciasteczko
Jak się czujesz ??? Byłaś u lekarza ?zaczynam się oczyszczać tylko głos mam zmieniony
do lek się nie dostałam, a jutro zobaczymy rano...
Menka - nie denerwuj się, wszystko będzie dobrze- musiiii być i grunt to obserwować! Mocne kciuki!!
Izka37 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MaryJane wrote:Menka, nic się nie martw, z tego co słyszałam od koleżanek to wcale nie taka rzadka sytuacja i wszystko kończy się dobrze
Ale wydaje mi się czy to już Twoja 4 albo 5 wizyta w styczniu u gina haha?
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Dziewczyny kontrolujące cukier - wolno Wam jeść orzechy?
Właśnie zajadam na kanapie mieszankę orzechów i tak się właśnie zastanawiałam
Z tym twardnieniem brzuszka to u mnie żadne z tych co opisała Puszek.
Mi twardnieje zwykle po południu/wieczorami i trzyma tak kilka godzin dopóki się nie położę -
Pantera orzechy maja niski indeks Glikemiczny, więc nie powinien skakać po nich cukier. Przy cukrzycy typu 1 przewlekłej, gdzie przelicza się po za wymiennikami węglowodanymi jeszcze wymienniki białkowo-tluszczowe maja znaczenie i na podstawie tego insulinę się wylicza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:17
-
Pantera można orzechy byle nie te ziemne solone lub inne przyprawiane. Ale włoskie, pistacje, migdaly, nerkowce tak. Problem w tym nie za dużo. Ja sobie od czasu do czasu między posiłkami przegryzam tak powiedzmy garść jednorazowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:47
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc