Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, hej!
Kurde od wczoraj mnie nie bylo a tu armagedon na forum ; ) Mam nadzieje ze juz spokoj bedzie kurczaczki.
Witam nowe dziewczynyCo tak pozno
? Dopisalam chyba juz wszystkich, powiedzcie jeszcze na kiedy macie wizyty najblizsze.
Kama - Julian piekne imie! Glosuje na Juliana! (co nie, Puszek?)
kama2784, Milka1991, puszek369, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Oleander gratulacje, to już końcówka!
ja już dawno po studiach na szczęście i póki co na kolejne nie idę
Chusy, wizyte 12.02 i 7.03 proszę wpisać
Patka, widzę że masz wizytę po weekendzie, spytasz o swoje łożysko czy coś się podniosło i do kiedy ma czas ewentualnie?bo moje dalej bardzo nisko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 23:20
Oleander lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pani Moł wrote:4me, przybikam 5! Ja tez się mega jaram urządzaniem, ciągle coś zmieniam w mieszkaniu, przerabiam stare, upoowane na olx meble, ostatnio malowałam drzwi wejściowe na butelkową zieleń - wyszły mega!
dokupuję i robię mnóstwo dekoracyjnych pierdółek. Dziś zamówiłam 3 polki i 2 grafiki na sciany do kuchni
Totalną kopalnią pomyslow jest pinterest, tam pod hasłami wood forest nursery są po prostu cuuuda do leśnych pokoików
U mnie dziś sporo szaleństw ze strony Gutka, słuchałam aż przez detektor jak tampracuje bo aż się niepokoiłam taką aktywnością. Odwrócił się łobuz poprzecznie. Kopał z lewej strony a serce mocno po prawej słyszalne.
Dzis juz sporo znalazlam co bym chciala. Jeszcze tylko obczajam aliexpress czy nie mozna tam czegos tańszego znalezc. Tam jest duzo szajsu na wierzchu a jak sie wejdzie glebiej to mozna niezle rzeczy zbalezc, znacznie, znacznie taniej
Podziele sie linkami jak cos znajde.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 01:06
-
My dziś jedziemy wózki oglądać.. Myślałam że mamy wybrany a tutaj zonk, zaczęliśmy znów szukać i kopać internet.. I nic nam się nie widzi. Albo za ciężki, albo składa się bez części spacerowej..
Miłej niedzieli dziewczynyago91 lubi tę wiadomość
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
Hej dziewczyny
Kama ja też głosuje za Julianem, takie mieliśmy wybrane, ale wyszła dziewczyna
Dam znać jak komody Agoja myślę o tej
https://m2.ikea.com/pl/pl/p/malm-komoda-6-szuflad-bialy-10214557/?cid=ps|pl|pla_best_products_brand|201810301609396104_2&gclid=Cj0KCQiAp7DiBRDdARIsABIMfoAfOMRY-diTawrrt5hT84-dGVnyRrQiBVwuuPyal9msZS_sUnkWQukaAm43EALw_wcB
Z tym, że kolor dąb Sonoma, bo mam takie meble w pokoju :p myślałam o tej 4szufladowej, ale wiadomo im więcej miejsca tym lepiejkama2784, ago91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, nie było mnie trochę ale nadrobilam
u mnie od wtorku remont łazienki a w czwartek mama przyjechała pomóc mi ze sprzątaniem, mam 130m więc mam trochę inne problemy
na wizycie w środę wszystko było ok a mała kopie codziennie.
Witam nowe, myślę że teraz będzie miła atmosfera na naszym wątkuNistera, Oleander, kama2784, PatkaPP, Milka1991 lubią tę wiadomość
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
Hej hej
Dziewczyny tak tyje że szok a brzuch w przód rośnie jak na drożdżach, na boki nic, dalej mam talię, wyglądam juz jak mała krówka
U nas kącik będzie w sypialni po mojej stronie łóżka, tylko łóżeczko, duża komoda 8 szuflad (właśnie zmieniamy ta malm z ikei 6 szuflad na większą) i tyle w zasadzie
Wczoraj wykupiłam pół smyka i kawałek H&M! Tyle promocji na ciuszki, kupiłam wszystko co chciałam, swoje niezbędne minimum już mam, przyszła mi też cała wyprawka do szpitala i inne pierdolkiczekam jezzcze na łóżeczko
Jejku dziewczyny zaczynam 27 tydzień!!! kiedy to zleciało?!malutka już jest taka duża i taka aktywna, kocham ten mój brzuszek i każdy kopniaczek nawet te bolesne
I witam nowe dziewczyny!super że jest nas więcej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 08:35
Oleander, kama2784, PatkaPP, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Hejo. Dziewczyny które kompletuja wyprawkę mam pytanie. Rodzimy w maju. Ciepły miesiąc. Ile kupujecie ubranek na wyjście na dwór i jakie ? Ja na wyjście ze szpitala będę mieć taki welurkowy kombinezon z kapturkiem na 56. Kupiłam też sweterek na 56. I nie wiem co dalej ? Czy kupić jeszcze jakiś kombinezon cieńszy dresowy ? Czy dokupić drugi sweterek na zmianę a wtedy na dół getry i kocyk na nóżki ? Hmm. Nie chcę przesadzić...
-
Milka u nas to samo, teraz wyprawka, potem remonty
Ja kupiłam jeden kombinezon na wyjście że szpitala i ewentualnie na takie chłodniejsze dni jezzcze, kilka ciepłych pajacykow a resztę mam na lato, czyli większość bodziakow z krótkim i długim rękawem, sukieneczki itpzakładam że od czerwca będzie parówa jak rok temu
A dzidzie zawsze można otulic dodatkowo kocykiem czy założyć dodatkowa warstwę np pajacyk na śpioszki
Kolezanka wczoraj na zakupach mówiła że urodziła 54cm i rozmiar 56 nosiła przez dosłownie 2 tygodnie, więc nakupowalam 75% wyprawki na 62, a resztę 56Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 08:42
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Agata to zrobię jak Ty. Kupię jeszcze kombinezon dresowy na 56 i tyle. Nie będę szaleć. Jak młody się urodzi w terminie to założę to może z raz. A jak wcześniej to faktycznie kombinezon welurowy, kombinezon dresowy i sweterek wystarczą
-
Agata, mam to samo, od końca grudnia tyje kilogram tygodniowo, codziennie widać wzrost wagi, zaczyna się to robić przerażające i mam nadzieję że za chwilę się zatrzyma. Nie jem jakoś więcej, ale prawda taka że nie ruszam się prawie wcale od momentu pójścia na l4 i muszę koniecznie słodkie odstawić
A z wyprawka będę miała zagwozdke, siostra mi wyśle w przyszłym tygodniu paczkę po jej małym który powyrastal już z niektórych rzeczy, 4 miesiące będzie miał teraz, zobaczę co tam mamy ciekawego a potem będę myśleć czego brakuje. Na pewno na lato nie będzie nic jako że urodził się w październikuAgata :) lubi tę wiadomość
-
Witam się z rana w 27tc !!!!!
Coraz dalej, coraz bezpieczniej!!!!
Ja kupię kombinezon polarkowy troszkę ocieplony, termin mam na początek mają więc wsumie nie wiadomo jaka pogoda będzie. Może być cieplutko jak latem A może być zimno. Lepiej coś ciepłego też mieć niż potem na.szybkiego kupować. Ale tak jak dziewczyny mówią szkoda mi troszkę pieniędzy jeśli miałabym nie ubrać A nowy taki u nas coś około 30€ więc kupię używany.
Spokojnej niedzieli Wam życzęMilka1991, Agata :), Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Milka przepiękne
Myślę że w sam raz plus kocyk i będzie na pewno cieplutko. u nas też podobnie będzie na wyjście, tez mam kombinezonik ocieplany w środku, kupiłam za całe 40zl przeceniony chyba z 80zlto była najdroższa rzecz wczoraj kupiona, takie promocje w smyku
U nas moze tak bedzie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/70081cdd7ebc.jpg
Ja mam nadzieje ze urodze jeszcze w kwietniu, bo bardzo lubię ten miesiąc, a w maju za dużo osób z rodziny ma urodzinykażdy dosłownie dzień po dniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 09:33
Milka1991, Szczęśliwa Mamusia, 4me lubią tę wiadomość
-
Ładny komplecik Milka. Ja mam na koniec maja termin, więc nie kupuje kombinezonkow itp, w razie gdyby było zimno to mąż coś dowiezie :p aczkolwiek pewnie ubiore body i pajaca/ewentualnie przykryje kocem, a jak będzie gorąco to pewnie body samo, bo pogoda może być różna :p
Milka1991, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość