Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie w sumie ciężko powiedzieć jak z ruchami bo mój mały nie jest jakoś strasznie aktywny
czasem muszę na nim jakiegoś małego kopniaka wymuszac, czasem regularnie co godzinę kopnie ze 2 razy a czasem przez 3h kopie non stop a potem godziny ciszy
śmieje się ze humorki już ma po tatusiu
A jeszcze co do mieszkania to u nas podobnie Jak u Ciacha i Mamami, Tylko 2 pokoje, ale mieszka się cudownie. Zamknięte, spokojne osiedle, kupę rozrywki dla rodzin, cisza a za ściana na tym samym piętrze brat męża z rodzina mieszka hahaa ze mam super szwagierke to zawsze można w kapciach iść pożyczyć cukru, poklachac albo poimprezowac wspólnie
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaryJane wrote:U mnie w sumie ciężko powiedzieć jak z ruchami bo mój mały nie jest jakoś strasznie aktywny
czasem muszę na nim jakiegoś małego kopniaka wymuszac, czasem regularnie co godzinę kopnie ze 2 razy a czasem przez 3h kopie non stop a potem godziny ciszy
śmieje się ze humorki już ma po tatusiu
A jeszcze co do mieszkania to u nas podobnie Jak u Ciacha i Mamami, Tylko 2 pokoje, ale mieszka się cudownie. Zamknięte, spokojne osiedle, kupę rozrywki dla rodzin, cisza a za ściana na tym samym piętrze brat męża z rodzina mieszka hahaa ze mam super szwagierke to zawsze można w kapciach iść pożyczyć cukru, poklachac albo poimprezowac wspólnie
o tak! A Wy jak planujecie ? Kącik w sypialni a potem do salonu czy jak?
-
Tak, pisałam na poprzedniej stronie ze jakoś upchamy kącik w naszej sypialni a jak będzie trzeba może za 2 lata to przeprowadzka albo do salonu albo niestety na większe mieszkanie
kurcze, myślę że jeszcze może max 3 miesiące i wszyscy będą się chwalić tymi kącikami dla dziecka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 19:28
-
nick nieaktualnyMuszę się pochwalić-własnie zdałam ostatni egzamin!! Jeszcze tylko obrona przedemną i finito oooh jaka radość
Moja mała dzisiaj fika intensywnie
Jeśli chodzi o urządzanie to ja na razie nie mam czego urządzaćKomoda już stoi, łóżeczko bedzie dostawne chicco next 2 me i tyle, nie ma miejsca na nic więcej. Będę z tym szaleć za trochę ponad rok jak wprowadzimy się do naszego domku
iwwk, PatkaPP, Ciasteczko777, Milka1991, puszek369, kama2784, Biała Azlia, Veri lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
nooo gratuluje !
to teraz ślicznie obrona i koniec
ach pamietam ten cudny okres beztroski jeszcze wtedy ... 13 lat temu- matko !!! Jestem staraaaa ha ha
A potem dr, kolejne lata nauki i tak w sumie cały czas się uczę i muszę szkolić (taki zawód)
Mary - No ja też- z bólem by była ta przeprowadzka, może jednak będzie nam dobrze ? W sumie w sypialni ja w ogóle nie przebywamto by było tak jak teraz
Oleander lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypuszek369 wrote:Oleander gratulacje
My jutro jedziemy kupić do Ikea komode dla małej i chce obczaić tamto łóżeczko, ktos ma to z Ikei?a masz wybrana komode czy to pod przewijak czy solo? Rzuć okiem na te przewijaki bo na stronie fajnie to wyglada
-
nick nieaktualny4me, przybikam 5! Ja tez się mega jaram urządzaniem, ciągle coś zmieniam w mieszkaniu, przerabiam stare, upoowane na olx meble, ostatnio malowałam drzwi wejściowe na butelkową zieleń - wyszły mega!
dokupuję i robię mnóstwo dekoracyjnych pierdółek. Dziś zamówiłam 3 polki i 2 grafiki na sciany do kuchni
Totalną kopalnią pomyslow jest pinterest, tam pod hasłami wood forest nursery są po prostu cuuuda do leśnych pokoików
U mnie dziś sporo szaleństw ze strony Gutka, słuchałam aż przez detektor jak tampracuje bo aż się niepokoiłam taką aktywnością. Odwrócił się łobuz poprzecznie. Kopał z lewej strony a serce mocno po prawej słyszalne.
-
nick nieaktualnyJa dzisiejsze popoludnie spędziłam u rodziców. Dopiero wróciłam, nadrobiłam posty. Jezeli chodzi o pokoj to synek ma swoj pokoj. W dniu drugich urodzin go do niego przenieśliśmy. Kiedys, pewnie tez za 2 lata dołączy do niego braciszek. Póki co bedzie miał swoj kacik u nas w sypialni. Łóżeczko mam po starszym, odswiezylismy je tylko. Malo je uzywalismy, bo synek spal duzo z nami. Przysypialam przy karmieniu i tak juz zazwyczaj zostawal w naszym łóżku do rana. Teraz zreszta tez czesto do nas przybiega w nocy. Mam nadzieje, ze nie bedzie tak czesto biegal od maja, bo będzie troche tłocznie nam we 4 hehe
-
nick nieaktualnyMoj maluszek dzis bardzo aktywny. Chyba wczorajszy dzien nadrabia. Poki co ułożony jest poprzecznie i kopie matke po biodrze, raczkami cos majstruje zawziecie dzis. Mamy z mężem problem z wybraniem imienia. Zostaly nam 2 i zdecydować sie nie możemy. Rozważamy Juliana i Damiana. Starszy ma na imie Adrian i z jego imieniem nam jakos to sprawniej poszlo.
-
Kama my też nie mamy imienia. Nawet nie mamy żadnych wariantów. Dla dziewczynki miałam od zawsze wybrane a z chłopakiem jakoś nic mi nie pasuje bo chce rzadkie, wyraziste i nie starodawne. Takie imię z "charakterem". Pewnie zdecyduje jak go już zobaczę.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyMaMaMi my właśnie dla dziewczynki tez nie mielibysmy problemu. Z imionami dla chłopców jest trudniej. Tak jak mówisz albo mega popularne albo za bardzo zwydziwiane. Podobal nam sie Milan ale stwoerdzilismy, ze za bardzo ryzykowne, ze mu moze byc ciezko z takim imieniem i tak te 2 nam zostały. Ani jedno ani drugie nas nie zachwyca tak na 100%. Myslalam tez zeby poczekac do porodu z wyborem ae troche sie boje huśtawki emocjonalnej i ze jeszcze trudniej mi bedzie wybrac albo zle wybiore.