Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOchh ja tez ostatnio odnajduję radosc w sprzataniu, porządkowaniu w szafach itp
juz wypatruję soboty żeby mąż mial na oku Małą a ja hajda w szafy
Ja tam nie umiem się upomnieć o pierwszeństwo, dziś stalam w aptece 20 minut a teoretycznie w aptekach też mamy prawo do pierwszeństwa. A brzuch mam naprawdę sporykama2784, Izka37, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
A wiec zdaje relacje z dzisiejszej wizyty:D gin przy badaniu mowil ze szyjka elegancka nie podal dlugosci ale mowi ze wszystko w porzadku wiec nastepna wizyta za miesiac. Gratulowal braku cukrzycy, morfologia idealna jak na ciążę. Na następną wizyte mocz morfo i toxo igm. Robil usg mlody wazy 830g data porodu z usg pokrywa sie z om co do dnia, przeplywy w porzadku. Następna wizyta 7.03:)
Ja dzis czekajac na tramwaj stalam a na lawce siedzialo sobie 5 pan a druga sprawa byla taka ze przesiadalam sie potem na autobus i siedzialo sobie 3 dziewczyny 15-16 lat gdy widziały ze wsiadaja ludzie to jedna dala plecak na wolne siedzenie i na caly glos ze nikt tu nie siadzie bo zarezerwowane...dobrze ze bylo miejsce gdzie indziej bo bym jej pokazala rezerwacjęPatkaPP, kama2784, Oleander, Milka1991, MaMaMi83, Kruszynka91, Veri, Szczęśliwa Mamusia, Biała Azlia, puszek369, Pani Moł lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa super, fajnie się czyta takie wiadomości
Ja już po pierwszym pobraniu, glukoza wypita, całkiem znośnie to idzie wypićJak lukier z woda ale żaden problem
cukier z palca 67 bodajże, podobno bardzo ładnie
teraz 2 godziny siedzimy, zobaczymy jak będzie
PatkaPP, Szczesliwa ledwo zywa, Szczęśliwa Mamusia, Biała Azlia, puszek369, Pestkkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMary Jane ja z palca mialam 80 i tez powiedzialy, ze dobrze a z żyły wyszlo jeszcze mniej.
Jak noc Wam minęła? Od 3-5 z boku na bok i w żadnej pozycji mi wygodnie nie było. Na lewym boku nie ma szans zasnąć.
Dziś plan na kolejne firanki. Sloneczku zaczyna świecić wiec dodaje energii. -
Ja wczoraj zdjelam firanki dziś będę myć okna. Wyszorowalam krzesła i kanapę bo mam z białej eko skóry - są teraz jak nowe. Mam zamiar dziś poprasowac kolejny kosz z upranymi ciuszkami dla małej i wszystko posegreguje bo nie wiem ile czego mam, ale chyba całkiem sporo tego się nazbierało.
kama2784, PatkaPP, Izka37, Szczęśliwa Mamusia, Biała Azlia, puszek369 lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Szczęśliwa, młodzież coraz gorsza. W krakowskich autobusach i tramwajach są naklejki na szybach ze ciężarne i osoby starsze mają pierwszeństwo.
Super ze wszystko dobrze u Ciebie, ja mam wizytę w środę i zamierzam dowiedzieć się wszystkiego bo moja gin nic mi nie mówi oprócz tego że wszystko ok. Jakby nie prenatalne prywatne to bym jeszcze płci nie znała...
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
Cześć dziewczyny, ostatnie dwa dni nie zaglądałam... choróbsko się nasiliło.. wczoraj było jakieś apogeum. Dziś z rana jest nieco lepiej. Zdrówka dla wszystkich które walczą z wirusami..
Ale też mieliśmy dzień przestawiania mebli w pokoiku dla Maleńkiej, trzeba było wszystko wynieść itp.itd. teraz na weekend zostało nam porządkowanie rzeczy, wszystko zalega w naszej sypialni. Ale coś ruszyło do przodu..
I zabrałam się za szycie tulipanów z materiału, siostra ma w weekend urodziny i chciałam jej wysłać, więc robiłam prawie cały dzień, ale wczoraj wysłane i nawet dziś dotrze, takiego miałam farta
Kruszynka, w rożku zrobiłam ala pikowanie, przeszyłam w miejscach gdzie się składa, ale też i owatę z materiałami przeszyłam na brzegach.
Pantera, bardzo ciężko mi było iść na L4 z dnia na dzień, choć faktem jest że szykowałam się iść na l4 na dniach z racji zabiegu, którego ostatecznie nie miałam. Teraz po paru miesiącach l4, często w głowie mi praca, zastanawiam się co u nich, tęsknię za ludźmi bo mam super ekipę. Choć teraz wszyscy wokół mi mówią że nie będę chciała po macierzyńskim wrócić do pracy, a ja się nastawiam, że wracam. Ciekawe kto ma rację
MaryJane, zaakceptowałamco do bólów to ostatnie dni to ciężkie były.. Ciągłe dziwne kłucia, ciągnięcia, rozpychanie, bóle w pachwinie.Nieźle obrywałam po szyjce i po kości ogonowej. Ale nie czułam Jej tak powierzchownie na brzuchu tylko w głębi i to było ciężkie do przyzwyczajenia.. dziś już jest inaczej, wczoraj na wieczór mi chyba tańcowała, udało mi się nawet przesuwanie brzucha nagrać
Ale też mocno mi wybiło w statnich dniach brzuch więc podejrzewam że się rozciągała macica.. mam już fajną piłeczkę..
iwwk, trzymam kciuki za mgr.. dasz radę! Dla mnie również pisanie pracy mgr było koszmarem, nie jesteś w tym sama
Verbena, my postawiliśmy na Valco Baby Snap 4 Trend Sport, Mega lekki i się szybko składa, na pompowanych kołach.
Menka, ale się napracowałaś, nie przesadź... odpocznij trochę...
Trzymam kciuki za krzywe cukrowe
Dobrego dnia...
Ale się napisałam, mam nadzieję że nie zanudziłamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 08:24
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
nick nieaktualnyI ja również zaciskam mocno kciuki , abyście dały radę na krzywej cukrowej
.
Ale zimno aż nie chce się wyjść dobrze że dziś ostatni dzień i ferie zimowe , wczoraj myślałam że na szpital pojadę co chwila taki kaszel mnie męczył , i mam okropne skurcze łydek nawet w całych nogach czuję boli nie miłosiernie , a biorę nawet 4 tabletki Magnezin Comfort . Poczułam nawet takie częste kłucia tam na dole , boże już się przestraszyłam liczyłam co ile potem przestało nieźle mnie Dominik nastraszył niech grzecznie siedzi do Maja.
-
nick nieaktualnyWitam się w trzecim trymestrze
Trzymam kciuki za wasze wszystkie badania.
Patka ja jak chcę nagrać falujący brzuch to nagle spokój. Już kilka prób było. Jakiś wstydniśSzczęśliwa Mamusia, puszek369, PatkaPP, kama2784, Izka37, Pani Moł, Oleander lubią tę wiadomość
-
Ja po glukozie. Nie było źle, w porównaniu do badania w poprzedniej ciąży, to czułam się wręcz rewelacyjnie
puszek369, Szczęśliwa Mamusia, Szczesliwa ledwo zywa, Biała Azlia, Ciasteczko777, PatkaPP, Nistera, Oleander, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
puszek369 wrote:Patka ciekawy ten valco. Muszę go na zywo zobaczyć, a myślałam, że już mam wybrany :p faktycznie taki lekki? Ile wyszedł Cię komplet z gondola, jeżeli można wiedzieć.
Puszek, łącznie wyszło 2600 z gondolą. Faktycznie lekki i się szybko składa. Opinie ma bardzo fajne. Ogólnie minusem jest chyba gondola bo jest informacja że ma szerokości 28cm, w porównaniu do innych wózków to wąska, tyle że my będziemy w okresie letnim używać więc raczej się tym nie martwię.
Co do innych informacji mniej dobrych to to że spacerówka jest tylko w jedną stronę (w niektórych wózkach można przekładać) i jako że jest to wózek premium to nie ma żadnych dodatków do tego wózka, po prostu kupujesz sam wózek spacerówkę plus gondola. Nam akurat nie zależało na tym.
Co do plusów to spacerówka rozkłada się prawie na płasko.. ma baaardzo dużą budkę, gondola też jest przewiewna, można odpiąć dolną część łuku i mamy siateczkę, dla nas na lato to akurat. I w porównaniu do innych to bardzo lekko się go prowadzi, a do paru wózków się przymierzałam. W wersji trend sport ma pompowane koła.
Jest blogerka domowatv, zrobiła recenzję tego wózka, zerknij sobie.
A jaki miałaś wybrany?
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
nick nieaktualnyGratuluje udanych wizyt
i przejścia obciążenia glukoza !!
Kciukasy za pozostałe próbyi oczywiście dobrych wyników
4me- a Ty kiedy na wolne ??? Check prv
Koszyk yhhyja musze sie odgracic wpierw
kupić kartony i przemeblować
Szczęśliwa Mamusia, Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość
-
PatkaPP wrote:Puszek, łącznie wyszło 2600 z gondolą. Faktycznie lekki i się szybko składa. Opinie ma bardzo fajne. Ogólnie minusem jest chyba gondola bo jest informacja że ma szerokości 28cm, w porównaniu do innych wózków to wąska, tyle że my będziemy w okresie letnim używać więc raczej się tym nie martwię.
Co do innych informacji mniej dobrych to to że spacerówka jest tylko w jedną stronę (w niektórych wózkach można przekładać) i jako że jest to wózek premium to nie ma żadnych dodatków do tego wózka, po prostu kupujesz sam wózek spacerówkę plus gondola. Nam akurat nie zależało na tym.
Co do plusów to spacerówka rozkłada się prawie na płasko.. ma baaardzo dużą budkę, gondola też jest przewiewna, można odpiąć dolną część łuku i mamy siateczkę, dla nas na lato to akurat. I w porównaniu do innych to bardzo lekko się go prowadzi, a do paru wózków się przymierzałam. W wersji trend sport ma pompowane koła.
Jest blogerka domowatv, zrobiła recenzję tego wózka, zerknij sobie.
A jaki miałaś wybrany?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 11:31
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie też glukoza przeszła bez problemu a do wypicia ta najzwyklejsza bo u mnie w laboratorium taka daja
jutro rano nam mieć wyniki. Z palca wyglądały dobrze, oby reszta też taka była
Szczesliwa ledwo zywa, Oleander, PatkaPP, puszek369, Biała Azlia, kama2784 lubią tę wiadomość